Ake reproduktory k pc ?
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Ake reproduktory k pc ?
Ak to ma byť 2.1, tak EDIFIER S350DB.
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
A ak nemusi, co by si odporucal
Ten, kto tvrdil, že za 400€ to bude slušný výsledok je niekto, kto nemá ani fuka o repro. Ako si limitovaný priestorom? Koľko máš priestoru po stranách?
-
chlapec10
Addict
Tych 392 je slusna cena za ten Razer Nommo Pro, vzhladom na to ze vela obchodov ich nema vobec alebo za desivu cenuDropDead napísal: 31 jan 2022, 18:03 Ten, kto tvrdil, že za 400€ to bude slušný výsledok je niekto, kto nemá ani fuka o repro. Ako si limitovaný priestorom? Koľko máš priestoru po stranách?
Co sa tyka priestoru, tak to bude pracovna, stol 180cm v rohu, miestost ma rozmer cca 3mx3m
Neviem, kde si pozeral cenu tých reproduktorov. Ale tu v DE (mediamarkt) majú tie Razer Nommo Chroma za 161,99€. Poprípade taký Amazon.de ich má za 158,99€.chlapec10 napísal: 31 jan 2022, 13:56 Idem si po radu.... Aktualne pozeram nove repraky k PC, aktualne mam vybrate
Razer Nommo Chroma kedze cena je slusnych 392 Eur..
Samozrejme ide dost o overkilll, no co som vsade cital vysledok velmi slusny a nevyzeraju ani vizualne najhorsie (RGB neriesim).
Cenovy strop mam tych 400 Eur, preferoval by som asi setup 2.1.
, rozmyslam este co by bola alternativa, viac krat som narazil este na Audioengine A2+ alebo Klipsch ProMedia 2.1 THX....
Dik Dik za rady
on pisal o verzii pro, ta ma aj subwoofer, tie co si postoval za 160 eur u len 2.0
-
Ryan Giggs
VIP
Razer Nommo je len marketingovy produkt. Vzhladom k cene to hra hlboko podpriemerne.
Ak beriem, ze by sa ti hodil aj nejaky digitalny vstup, tak napr. Audio Pro A26, Edifier S2000 MKIII, wavemaster Two Neo.
Zalezi aj na tom ake vstupy potrebujes. To samozrejme ovplyvni aj cenu.
Ak beriem, ze by sa ti hodil aj nejaky digitalny vstup, tak napr. Audio Pro A26, Edifier S2000 MKIII, wavemaster Two Neo.
Tak bral som do úvahy fakt, že napísal priamo Razer Nommo Chroma. Nikde v jeho príspevku som si nevšimol, že by písal, že sa jedná o verziu PROaacid napísal: 31 jan 2022, 22:13 on pisal o verzii pro, ta ma aj subwoofer, tie co si postoval za 160 eur u len 2.0
jj, az v druhom prispevku spomenul pro verziu.
-
phatres1994
Star
Ahojte,
nechcem kvoli tomuto problemu zakladat novu temu, tak to skusim takto. Momentalne pouzivam k telke Logitech Z-5500 a vyhovuje mi to, no priatelke som chcel spravit radost a kupil som jej gramofon, kedze si nejaky planovala kupit.
Vybral som Sony PS-LX310BT, no nenapadlo mi ako budem riesit zvuk. Moja otazka znie, je mozne nejakym zazracnym sposobom napojit tento gramofon aj na moje Z-5500, alebo je nutne riesit nejaky dalsi reprak?
Ide mi o to, ze niesme ziadny audiofils, nemam vela miesta na dalsie repraky a investovat sa mi dalsich 200 eur na nejaky BT repracik sa mi momentalne aspon docasne nechce.
Ake su moznosti? Dakujem
nechcem kvoli tomuto problemu zakladat novu temu, tak to skusim takto. Momentalne pouzivam k telke Logitech Z-5500 a vyhovuje mi to, no priatelke som chcel spravit radost a kupil som jej gramofon, kedze si nejaky planovala kupit.
Vybral som Sony PS-LX310BT, no nenapadlo mi ako budem riesit zvuk. Moja otazka znie, je mozne nejakym zazracnym sposobom napojit tento gramofon aj na moje Z-5500, alebo je nutne riesit nejaky dalsi reprak?
Ide mi o to, ze niesme ziadny audiofils, nemam vela miesta na dalsie repraky a investovat sa mi dalsich 200 eur na nejaky BT repracik sa mi momentalne aspon docasne nechce.
Ake su moznosti? Dakujem
-
Ryan Giggs
VIP
Stači ti tam kabel RCA-jack, za predpokladu, že ten TV maš pripojeny k tym repro optikou.
-
phatres1994
Star
Ano, repro k telke mam spojeny optikou. Nebude teda nutne odpajat repro od telky? Mohol by si mi teda napisat schemu zapojenia? Prepac za asi primitivne otazky, ale radsej sa spytam, nech v tom mam jasnoRyan Giggs napísal: 01 feb 2022, 12:53 Stzači ti tam kabel RCA-jack, za predpokladu, že ten TV maš pripojeny k tym repro optikou.
-
Ryan Giggs
VIP
RCA - jack kabel. Na gramo line out a na Logitechoch zeleny vstup.
-
chlapec10
Addict
Je mi jasne do velkej miery sa tam plati za znacku, no ako som povedal, ich dizajn sa mi paci aj najviac....Ryan Giggs napísal: 01 feb 2022, 8:10 Razer Nommo je len marketingovy produkt. Vzhladom k cene to hra hlboko podpriemerne.
co som pozeral na mainboarde (GIGABYTE B450 AORUS ELITE), tak neni tam optika, takze na vyber je asi USB alebo 3.5mm jack, priznam sa ze vobec netusim co je lepsie... Rozmyslam este nad Edifier s360db, ale taha ma to k tomu 2.1Zalezi aj na tom ake vstupy potrebujes. To samozrejme ovplyvni aj cenu.
-
Ryan Giggs
VIP
Razer žiadna značka nie je (v ramci audia). Tymto PC firmam proste stači na letak napisať, že je to špičkove pre hračov a odbyt maju isty, bezohľadu na to, že to v skutočnosti za veľa nestoji.
Lepšia by v tomnto pripade bola optika lebo ten Aorus ma len obyčajny Realtek, ale tak nenavyberaš si. A lepšia zvukovka sa da kupiť vždy. Ak nemaš/nepotrebuješ optiku, tak to rozširuje možnosti aj na nejake monitory. A v tom rozpočte už aj nejake 8" (ak maš miesto) čo ti už aj veľmi slušne zabasuje.
Lepšia by v tomnto pripade bola optika lebo ten Aorus ma len obyčajny Realtek, ale tak nenavyberaš si. A lepšia zvukovka sa da kupiť vždy. Ak nemaš/nepotrebuješ optiku, tak to rozširuje možnosti aj na nejake monitory. A v tom rozpočte už aj nejake 8" (ak maš miesto) čo ti už aj veľmi slušne zabasuje.
-
chlapec10
Addict
Daj tipy
Ale aktualne som nastaveny na edifier s360db alebo klipsch promedia 2.1
-
Ryan Giggs
VIP
Toto nie je ziadna dilema, ak sa rozhodujes medzi tymi dvoma, o Klipschoch vobec neuvazuj.
Z monitorov napr. Mackie CR8 ci Presonus E8, tam uz ti dost pravdepodobne ani sub nemusi chybat.
Z monitorov napr. Mackie CR8 ci Presonus E8, tam uz ti dost pravdepodobne ani sub nemusi chybat.
Zdravim,
po 18 (!!!) rokoch by som chcel vymenit reproduktory k pocitacu
Kedze uz naozaj dosluhuju
Stacilo by mi nieco do 100 euro. Hlavne na pocuvanie hudby z youtubu (ale nie som extremny fajnsmeker na nu) a na pocitacove hry. Co by ste odporucali?
Na filmy mam TV so soundbarom.
po 18 (!!!) rokoch by som chcel vymenit reproduktory k pocitacu
Kedze uz naozaj dosluhuju
Stacilo by mi nieco do 100 euro. Hlavne na pocuvanie hudby z youtubu (ale nie som extremny fajnsmeker na nu) a na pocitacove hry. Co by ste odporucali?
Na filmy mam TV so soundbarom.
-
Ryan Giggs
VIP
Nejake Edifiery alebo Mackie CR4-X.
Ok skusim, vdaka.