Radosť | mobilný operátor
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: Radosť | mobilný operátor
ja osobne nemám problém, nikdy som nepocítil nejaké obmedzenie kvôli rýchlosti.
Mne šiel netflix v poriadku.
Inak čo sa týka obmedzenia cítim to jedine pri updatoch aplikácií. Kedy musím počkať na aktualizovanie aplikácií a potom môžem pokračovať v napríklad browsovaní instagramu.
Nezabudni že Radosť si môžeš objednať cez aplikáciu a príde ti domov nová sim karta na 7 dní neobmedzené všetko zadarmo. Po siedmich dňoch sa rozhodneš či chceš preniesť číslo.
Inak čo sa týka obmedzenia cítim to jedine pri updatoch aplikácií. Kedy musím počkať na aktualizovanie aplikácií a potom môžem pokračovať v napríklad browsovaní instagramu.
Nezabudni že Radosť si môžeš objednať cez aplikáciu a príde ti domov nová sim karta na 7 dní neobmedzené všetko zadarmo. Po siedmich dňoch sa rozhodneš či chceš preniesť číslo.
ešte sa mi nestalo aby som pocitil ze mam pomaly internet a to bezne ficim na YT voyo....
ak si to neposeru tak je momentálne radosť za 20e mesačne najviac vyhodný program ktorý momentálne je na SR.
ak samozrejme nemá človek totalne VIP ponuku od iného operatora....
ak si to neposeru tak je momentálne radosť za 20e mesačne najviac vyhodný program ktorý momentálne je na SR.
ak samozrejme nemá človek totalne VIP ponuku od iného operatora....
-
starysomar
Hardcore addict
Sa mi konečne podarilo spáchať "Radosť" (a preniesť O2 číslo) aj manželke. Na 20-eurovom paušáli v O2 mávala cez 40 eur faktúry. Niečo v tom je parkovné, niečo prémiové (zbytočné) SMS, niečo dve-tri obnovy dát za mesiac.
Po siedmych dňoch jej nastavím "Veľkú radosť" a uvidí sa.
(Prv sme sa opakovane nevedeli dostať cez tie "donuty" či ako sa to volalo, teraz to s tým neotravovalo)
Ja to mám od11/2020 a žiadny problém (až na ich apku, ktorá raz za čas blbne).
Po siedmych dňoch jej nastavím "Veľkú radosť" a uvidí sa.
(Prv sme sa opakovane nevedeli dostať cez tie "donuty" či ako sa to volalo, teraz to s tým neotravovalo)
Ja to mám od11/2020 a žiadny problém (až na ich apku, ktorá raz za čas blbne).
Ja som tiež prešiel z o2 pár mesiacov a bez žiadnych problémov.
Jedinú nevýhodu vidím v tom že keby si chcem zobrať nejaký telefón a platiť mesačne. Tak sa to nedá. To si myslím že nevyhovuje väčšine.
Čo ti v aplikácií blbne? Ja na ňu moc ani nechodievam.
Jedinú nevýhodu vidím v tom že keby si chcem zobrať nejaký telefón a platiť mesačne. Tak sa to nedá. To si myslím že nevyhovuje väčšine.
Čo ti v aplikácií blbne? Ja na ňu moc ani nechodievam.
Akurát nevýhoda je, že O2 akcie sa netýkajú Radosti a Tesco Mobile.
-
starysomar
Hardcore addict
"Čo ti v aplikácií blbne?" - stáva(lo) sa, že sa nepripojila na ich server.
Mobil na splátky ide aj inak a vyjde lacnejšie. Osobne tie dve stovky na mobil, ktorý mi úplne vyhovuje, raz za čas našťastie nájdem pre seba aj moju.
Mobil na splátky ide aj inak a vyjde lacnejšie. Osobne tie dve stovky na mobil, ktorý mi úplne vyhovuje, raz za čas našťastie nájdem pre seba aj moju.
taki7 napísal: 02 feb 2022, 7:03 Akurát nevýhoda je, že O2 akcie sa netýkajú Radosti a Tesco Mobile.
Čo má spoločné o2 s Tesco mobile?
Sú to ich produkty..fungujú na O2 sieti.
nie su to ich produkty, o2 akurat prenajima siet tescu.
vsetko ostatne si organizuje tesco samo.
vsetko ostatne si organizuje tesco samo.
Po dlhšom čase rozmýšľam že prejdeme s manželkou z O2 do Radosti. Už sa ale nepamätám ako to funguje. Tam stačí že si iba dám preniesť číslo do Radosti a O2 so mnou akoby automaticky vypovie zmluvu? Alebo sa musím ešte zastaviť na O2 predajni a vypovedať zmluvu?
-
starysomar
Hardcore addict
Nie, nemusíš. Stiahneš apku Radosti, podľa návodu v nej sa zaregistruješ - buď Ti príde simka kuriérom alebo si ju niekde za euro zakúpiš - ona bude mať iné mobilné číslo. Poskúšaš či Ti to vyhovuje a z apky zažiadaš o prenos čísla. Nikam nechodíš.
Mňa to v začiatku pocvičilo sledovaním takých blbostí na displeji mobilu pred predným foťákom skrz overenie tváre a manželku sa mi vtedy registrovať neoidarilo vôbec. No pred týždňom úplne v pohode na prvý pokus.
Len si prečítaj, čo si pripravíš - občiansky, platobnú kartu a keďže to potrebuje pre jej overenie stiahnuť euro (ktoré Ti o chvíľu vráti) - aby si mohol a vedel potvrdiť platbu tou kartou.
Mňa to v začiatku pocvičilo sledovaním takých blbostí na displeji mobilu pred predným foťákom skrz overenie tváre a manželku sa mi vtedy registrovať neoidarilo vôbec. No pred týždňom úplne v pohode na prvý pokus.
Len si prečítaj, čo si pripravíš - občiansky, platobnú kartu a keďže to potrebuje pre jej overenie stiahnuť euro (ktoré Ti o chvíľu vráti) - aby si mohol a vedel potvrdiť platbu tou kartou.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
btw musia sedieť údaje vlastníka zo starej simky na tú novú, lebo ti zamietnu prenos
Ja som si ešte pred odchodom do Radosti vyplatil telefón. Je fajn myslieť aj na také niečo.
No to je druhá vec, máme tam vybrané 2 telefóny ktoré bude treba vyplatiť len neviem či mi to sami vyfakturujú po prenose alebo to ešte pred prenosom vyplatiť.
Môžem mať na svoje meno 2 sim karty s 2 číslami alebo ešte pred prenosom preniesť manželkine číslo v O2 na jej meno?
No oboje čísla mám v O2 na svoje meno čiže čo taký čas?K-u-b-i-a-k napísal: 06 feb 2022, 13:43 btw musia sedieť údaje vlastníka zo starej simky na tú novú, lebo ti zamietnu prenos
Môžem mať na svoje meno 2 sim karty s 2 číslami alebo ešte pred prenosom preniesť manželkine číslo v O2 na jej meno?
-
starysomar
Hardcore addict
Môžeš mať viac sim na svoje meno.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
zo začiatku si mohol mať na svoje meno len 1 radosť. ale ak sa nemýlim, už to je jedno. v tom prípade musia byť zase tvoje simky na tvoje meno v radosti aby prenos prebehol dobre.
-
starysomar
Hardcore addict
Mám za to že do 30 SIM na jedno meno.
Áno 30, už som si to overil na ich webe.
Ja som bol v predajni osobne podpísať nejaké papiere na to aby mi mohli zvyšok vyfakturovať v ďalšom mesiaci. Keď som to vyplatil tak až potom som prešiel na Radosť. Ale to bol môj prístup.uNfEiL napísal: 06 feb 2022, 14:35 No to je druhá vec, máme tam vybrané 2 telefóny ktoré bude treba vyplatiť len neviem či mi to sami vyfakturujú po prenose alebo to ešte pred prenosom vyplatiť.