Dying Light 2 Stay Human

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
kelsoo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Dying Light 2 Stay Human

Príspevok od používateľa kelsoo »

Cauko zaujímalo by ma kto to kúpil na epicu . Kde sakra zmením jazyk ? V infe maju :

Languages Supported
AUDIO: English, Russian, Polish, French, German, Spanish - Spain, Spanish - Latin America, Portuguese - Brazil, Japanese, Chinese - Simplified
TEXT: English, French, Italian, German, Spanish - Spain, Korean, Polish, Portuguese - Brazil, Russian, Spanish - Latin America, Arabic, Chinese - Simplified, Chinese - Traditional, Japanese, Portuguese, Turkish, Czech

a neviem zmenit Dabing na nemecký a titulky české ani keď sa poskladám no v nastavení to nikde nevidím :cry: :cry: :cry:

Autoeditácia príspevku po 8 hod 31 min 56 sek:
Ok ... epic som dal refund nakolko suport neschopny sa vyhovaral na vyvojarov hry ze oni s tym nic nemaju . Hra zakupena nasledne na steame kde priamo v steame sa jazyk da menit bez problemov ( odporucam vyhnut sa epicu , ten je dobry max na hry zadarmo co hadzu kazdu chvilu )

Ak by sa chcel niekto pridat do coop sme dvaja . Posli správu .
ja_som
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Dying Light 2 Stay Human

Príspevok od používateľa ja_som »

Povedal by som, že záleží na hre, vo väčšine hier si vieš jazyk zmeniť priamo v nastaveniach hry, napr. naposledy som kúpil Cyberpunk na Epicu, v nastaveniach bez problémov zmenil jazyk titulkov na CZ.

Áno, Steam má tú výhodu, že sa to dá nastaviť dopredu pri inštalácii a myslím, že sa potom ani nestiahnu súbory iných jazykov.

Trošku Googlenia, keďže (vraj) vývojári túto možnosť nepridali do nastavení, čo je naozaj hlúpe z ich strany, "stačí" vyhodiť jazykuvé súbory, ktoré nechcete z adresára kde je hra nainštalovaná "...\Dying Light 2\ph\work\data_lang".
Napísať odpoveď