Prepojenie sluchadiel s hodinkami

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
TK1991
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Prepojenie sluchadiel s hodinkami

Príspevok od používateľa TK1991 »

Zdravím, kupil som si hodinky Samsung galaxy watch 4. Pripajam ich k sluchadlam JBL 500BT. Velmi casto sa stava ze hudba v sluchadlach prestane hrat a pocujem len jemne rapkanie. Zatial co na hodinkach vidim ze ta piesen je prehrávana. Ako keby tie sluchadla zamrzli. Nejde ich dokonca ani vypnut. Az po minute sa mi to podari. Sluchadla som vyskusal aj na inych roznych telefonoch, notebooku a telke. Nikdy ziaden problem. Len s tymi hodinkami je vzdy problem. Neviete cim to moze byt?
Mimochodom ked chcem sluchadla pripojit na telefon vyhadzuje mi to tam moznost pripojit sa na:
JBL 500BT a JBL 500-LE. Co je to to "LE"?
Vdaka
ferar360
Amateur
Amateur

Re: Prepojenie sluchadiel s hodinkami

Príspevok od používateľa ferar360 »

Zdravím,
asi veľmi nepomôžem ale tipnem si, že to je nekompatibilita medzi verziami protokolu.

Ale LE znamená low energy, má nižšií odber elektriny https://en.m.wikipedia.org/wiki/Bluetooth_Low_Energy
TK1991
Star
Star

A s tou nekompatibilitou nenarobim nic?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

BT bude klasicky bluetooth a LE bude vlastne BLE, cize Bluetooth low energy, ako tu uz bolo spomenute. Tie JBLka maju podla popisu BT verzie 4.1. Hodinky maju BT verzie 5.0. Bluetooth 5 je plne komplatibilny s verziou 4.x, cize tam by problem nemal byt.

Vyzera to vsak na chybu hodiniek, riesia to aj na Samsung fore a ked si pozries dalsie podobe temy co su tam, tak rovnaky problem. Dokonca aj presne to tvoje JBL sa tam spomina - https://eu.community.samsung.com/t5/wea ... -p/4453814 Samsung teraz pred tyzdnom vydal aj novy firmware k hodinkam, ale oprava BT sa tam nespomina, no skus pozriet, ze ci ich mas aktualizovane - https://www.androidauthority.com/samsun ... s-2746069/
TK1991
Star
Star

Hodinky su aktualizovane, asi budem musiet prejst na Buds sluchadla. Tie boli odporucane k tymto hodinkam na inom fore tak ako aj tu vyssie...
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Lenze Buds stoja hadam od 120 do 200 eur, pricom by sa uplne v pohode dali pouzit tie lacnejsie JBL. V takom pripade to skor vyzera tak, ze to Samsung umelo obmedzuje, aby donutil ludi kupit ich drahe Buds.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

buds doporucujem kupit na bazosi, casto ich davali v ramci nejakych akcii k telefonom a preto sa kazdu chvilu objavi nejaky inzerat ze predavaju nove alebo par krat pouzite a zlomok ceny.

ale inak smutne ze to ma takto samsung, ja mam watch 2ky a zrovna nedavno som sa obzeral co je teraz na trhu a prave watch4 sa mi pacilo ze uz maju konecne wear os a ze na nich aktivne pracuju.
Napísať odpoveď