Android TV box na Antik TV
Android TV box na Antik TV
Caute , poradi mi niekto fajn model tv boxu hlavne na ANTIK ktory by bolo mozne stiahnut z obchod play v zahranici ? Asi aby to nebolo nejake spomalene ale zase ani aby to nestalo 200 eur
taka zlata stredna cesta
Re: Android TV box na Antik TV
chromecast with google tv
-
K-u-b-i-a-k
Addict
teraz vieš poriešiť realme stick za cca 50€ z ciny. skus si to pozriert. popripade mi box s alebo xiaomi tv stick. osobne mam tv stick od xiaomi s 1gb ram a paráda. používam ho na horizon tv, kodi, youtube, spotify.
Pozeram a tu vo švajciarsku maju rychlo dostupne Xiaomi Mi TV Stick EU (46.10,-) alebo Xiaomi MI Box S (56.90,-) frankov
Do čoho teda radsej ist ? Predpokladam ze ten box by mal byt trosku lepsi ze ? Mam istotu ze tam bude Antik sluzba ? Inak co je to "kodi" ?
Do čoho teda radsej ist ? Predpokladam ze ten box by mal byt trosku lepsi ze ? Mam istotu ze tam bude Antik sluzba ? Inak co je to "kodi" ?
kelsoo napísal: 03 mar 2022, 5:36 Pozeram a tu vo švajciarsku maju rychlo dostupne Xiaomi Mi TV Stick EU (46.10,-) alebo Xiaomi MI Box S (56.90,-) frankov
Máš 4K TV ? Pokiaľ áno tak Xiaomi MI Box S. Ten je s podporou 4K. Box S má o 1GB viac RAM ako Stick.
Na oficiálnej stránke Antik predávajú MI Box https://eshop.antik.sk/antik-tv-produkty/ takže je to podporované.
Kodi: https://www.tahaj.sk/Magazin/Software/a ... ete-vediet
SUper diky moc ano mam 4K , dakujem vybavene kupim ten box 

Lenze pri Box S sa ludia stazovali, ze im Antik seka. Jednak to ma len wifi, nema lan a druha vec je chipset. Ale mozno to uz spravila aktualizacia firmware a tiez nova verzia aplikacie Antik, ktora vysla vo februari.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
predtým ako som mu ich odporučil, pozrel som v store či je aplikácia dostupná. musel to byť len problém aplikácie. osobne pozerám na slabšom sticku horizon tv bez sekania a tak isto aj filmy cez stream cinemu (4-8gb). a to mám router na chodbe.
nemam skusenosti s novymi xiaomi boxami, mal som ale jeden par rokov dozadu a napriek tomu ze je to fajn zariadenie tak mi to robilo hromadu problemov. potom som vymenil za nvidiu shield a vsetky problemy zmizli.
samozrejme nie kazdy je ochotny dat 120 eur za krabicku pod telku, ale odkedy je tu chromecast with google tv tak nevidim dovod kupovat cokolvek ine.
hlavne pokial rozdiel medzi cinskou xiaomi krabickou a chromecastom ktory vyraba a supportuje google ktory priamo aj vyvija android tv je 20 eur...
samozrejme nie kazdy je ochotny dat 120 eur za krabicku pod telku, ale odkedy je tu chromecast with google tv tak nevidim dovod kupovat cokolvek ine.
hlavne pokial rozdiel medzi cinskou xiaomi krabickou a chromecastom ktory vyraba a supportuje google ktory priamo aj vyvija android tv je 20 eur...
Nemusíš 120 aby si mal kvalitny android box, ja ti poradim Strong srt 202 ematic, stojí okolo 75 eur. Je tam android tv ako v televízoroch, aj chromecast a k sieti sa dá pripojiť aj káblom, nielen cez wifi ako xiaomi. Má bluetooth diaľkový.
A keď už viac tak najlepšie predať nie smart telku a kúpiť nový televízor s android-om a nie je čo riešiť ďalšie krabičky a diaľkové ovládače.
A keď už viac tak najlepšie predať nie smart telku a kúpiť nový televízor s android-om a nie je čo riešiť ďalšie krabičky a diaľkové ovládače.
Ten strong je certifikovane zariadenie na ktorom pojde aj Netflix? Alebo ide o cinsku krabicu?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
kedže to má android tv malo by to byť certifikované
Je to certifikované, netflix aj 4k a všetko ide tak isto ako na televízoroch kde je android tv systém. Je tam android 9. Nie je to ako tie čínske smeti.