Magsafe na androide

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
lukas9206
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Magsafe na androide

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Po roku a pol som prešiel naspäť s IP 12 na android. A musím sa priznať, že mi chýba Magsafe. Celé leto, keď som chodil von na ľahko, som si vzal len mobil a magsafe peňaženku a v aute mám držiak na ktorý som si zvykol a nechcel by som ho meniť za iný.

K držiaku som dostal aj sadu dvoch magnetoch, ktoré môžem prilepiť na nie magsafe telefón.
A teraz príde ta možno trochu blbá otázka. Nemôže ten magnet poškodiť telefón? Pripadne nemôže nastať problém pri platení mobilom?
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Re: Magsafe na androide

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

neporadím ti, ale zaujíma ma dôvod prechodu a na čo si prešiel. mňa skôr láka opačný prechod android-》IOS
lukas9206
Addict
Addict

Re: Magsafe na androide

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Veľa malých veci. Nechcem IOS hejtovať, ale keď som prechádzal na Iphone, tak som android používal asi 8-9 rokov a na niektoré veci sa mi ťažko zvykalo, až som si nakoniec povedal, že sa vraciam na android.

Napríklad mi extrémne vadila klávesnica. Skoro žiadna možnosť si ju prispôsobiť ako mi vyhovovalo. Áno, od nejakej verzie ios sa dá klávesnica zmeniť, ale to mi prinieslo ešte viac problémov.
Práca zo súbormi mi prišla extrémne ne intuitívna(?). Neviem, proste som si na to nevedel zvyknúť. Z cloudu nešlo tak jednoducho sťahovať ako na androide. Fotky sa stiahli niekde do pamäte, potom ich treba zas pre konvertovať aby sa ukázali v galérii. Neviem, vadilo mi to.
Ďalej android auto oveľa lepšie spolupracuje s mojim autom ako apple carplay.
Takisto mi dosť ios sekal a mrzol. Za čo som bol dosť hejtovany v apple skupinách, že vraj s tým systémom neviem robiť 🤔. Čiže ta plynulosť ios s ktorou sa veľa majiteľov pýši je podľa mňa porovnateľná s vlajkovymi mobilmy od androidu.
Problem som mal aj stým ak som chcel používať aj nemecké a aj slovenské aplikácie ktoré boli obmedzené na lokálne používanie, tak pri ios som mal smolu. Pri androide to viem aspoň ako tak zachrániť apk súbormi.
A aby som nezabudol, tak lightning konektor.
Keďže som prišiel zo všetkým komplet na usb-c, tak ma ten jeden kábel na vyše extrémne iritoval 😂.
Face ID dosť návyková vec, ale v kovid období dosť obmedzujúca.

Na druhu stranu mal som aj iPad pro a ten som si zase nevedel vynachváliť oproti android tabletom.

Prešiel som na S22 Ultra, od Vodafonu som dostal zaujímavú ponuku a keď predám slúchadlá ktoré som dostal k pred objednávke, tak sa možno dostanem aj na 850€, čo mi príde dobra štartovacia cena za tento telefón. Ale je to dosť lopata, takže asi počkám na flip 4 a vymením ho.
Napísať odpoveď