Nesvietiace svetlo v rezime AUTO

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
kvasko
Light Expert
Light Expert

Nesvietiace svetlo v rezime AUTO

Príspevok od používateľa kvasko »

Ahoj,
Skusim najprv Vas ci mi tu neporadite pred tym ako skocim do servisu. Musim podotknut, ze do aut sa vobec nevyznam. Mam Peugeot 5008 r.v. 2011 a v poslednom case som si vsimol, ze ked mam cez den svetla za plnej viditelnosti v rezime AUTO (manual ich oznacuje ako obrysove), tak mi prava strana nesvieti. Za horsej viditelnosti, ked sa k nim automaticky zopnu vedlajsie xenony, tak svietia v pohode. Takisto, ked ich zapnem manualne, svetlo svieti, cize ziarovkou to asi nebude. Zacalo to robit len nedavno, tak by ma zaujimalo ci nahodou netusite co by to mohlo sposobovat. Ak by tam bolo pokazene nejake cidlo, tak predpolladam, ze by za beznych dennych podmienok neslo ani lave svetlo, nie ? Asi to nema ziaden suvis, ale v poslednom case (mozno naraz) som si vsimol, ze mi nepipa ani spolujazdcov (takisto prava strana)pas, ked nie je zapnuty. Ale to asi nic spolocne nebude mat :D nejake napady ?
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Nesvietiace svetlo v rezime AUTO

Príspevok od používateľa starysomar »

Môže byť kdesi vadný kontakt, no na inom fóre som zachytil podobný problém pri inej značke auta a vyriešilo to až prehratie softvéru.
Napísať odpoveď