Nova grafika nespusti sa win10
Nova grafika nespusti sa win10
Hojte mam taky problem. Mam novy pc vyskladany v lete a kedze vtedy neboli dostupne karty tak som kupil az teraz asus 3060
Problem je ze ked som ju dal do pc tak mam modru obrazovku na ktorej pise ze vas pocitac sa nepodarili opravit pomocou nastroja automaticke opravy
Subor dennika: system32/logfiles/srt/srttrail.txt
Ak dobre chapem tak problem nastal ten ze som neodistaloval ovladace zo starej karty a vlastne vznikla nekompatibilita s touto kartou, lenze co s tym ked:
-Nemam staru kartu aby som sa dostal do win
-nudzovy rezim nejde
-nemam usb od win 10
-vstavanu grafiku nemam alebo aspon ked pichnem dvi ci hdmi do dosky tak sa nic nedeje
Je vobec nejaka sanca sa dostat do windowsu ?
Obnovit system den dozadu asi nema ziadny zmysel
Problem je ze ked som ju dal do pc tak mam modru obrazovku na ktorej pise ze vas pocitac sa nepodarili opravit pomocou nastroja automaticke opravy
Subor dennika: system32/logfiles/srt/srttrail.txt
Ak dobre chapem tak problem nastal ten ze som neodistaloval ovladace zo starej karty a vlastne vznikla nekompatibilita s touto kartou, lenze co s tym ked:
-Nemam staru kartu aby som sa dostal do win
-nudzovy rezim nejde
-nemam usb od win 10
-vstavanu grafiku nemam alebo aspon ked pichnem dvi ci hdmi do dosky tak sa nic nedeje
Je vobec nejaka sanca sa dostat do windowsu ?
Obnovit system den dozadu asi nema ziadny zmysel
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nova grafika nespusti sa win10
USB si vies spravit aj sam, staci si stiahnut utilitu z webu Microsoftu a vytvorit si boot usb (ten druhy link): https://www.microsoft.com/sk-sk/softwar ... /windows10
Mam vytvorene. Ale neda sa to spravit aby nabootovalo win ? Pretoze mne to chce instalovat win nanovo
Skús opravu cez inštalačku alebo Núdzový režim.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ani ked vytiahnes grafiku zo slotu? Vstavana grafika totiz funguje zvycajne iba, ked nie je pripojena ziadna dalsia grafika.chrobak napísal: 15 mar 2022, 16:44 -vstavanu grafiku nemam alebo aspon ked pichnem dvi ci hdmi do dosky tak sa nic nedeje
Podla toho co pisal v prvom prispevku, tak staru kartu uz nema a zrejme nema ani integrovanu grafiku.
Vdaka za rady ale nakoniec som musel preinstalovat win...absolutne nic nefungovalo. Nudzovy rezim vobec, niekde pisali ze treba skusit odinstalovat posledne aktualizacie ale aj to PC odmietal.
Toto bol este ten lepsi pripad.
Ja som neodistaloval ovladace pretoze pri starej karte GTX 660 ti ked som kupil tuto 1060, tak som odinstaloval ovladace vlozil kartu a monitor sa vobec nezapol, tak som musel dat naspat tu 660 ktora mala VGA vstup a jedine cez toho isiel monitor. Tak som tam nahodil ovladac a potom prehodil na tuto 1060 asus.
Co by ste robili v tomto pripade, ak by som uz nemal kartu s VGA vstupom a dvi ani hdmi na novej karte ani na doske nefunguje ?
Toto bol este ten lepsi pripad.
Ja som neodistaloval ovladace pretoze pri starej karte GTX 660 ti ked som kupil tuto 1060, tak som odinstaloval ovladace vlozil kartu a monitor sa vobec nezapol, tak som musel dat naspat tu 660 ktora mala VGA vstup a jedine cez toho isiel monitor. Tak som tam nahodil ovladac a potom prehodil na tuto 1060 asus.
Co by ste robili v tomto pripade, ak by som uz nemal kartu s VGA vstupom a dvi ani hdmi na novej karte ani na doske nefunguje ?
Toto si mal skúsiť z inštalačky.
Skusal som. Vsetko odmietalo aj opravu. Na youtube som pozeral videa ako to opravit cez prikazovy riadok a tiez nic. A ked som dal nudzovy rezim tak naskocila cierna obrazovka, v rohoch pisalo nudzovy rezim ale po asi 3 sekundach to hodilo naspat na tu modru obrazovku...postavil si hlavu moj pc a nebolo pomoci. Chvalabohu zhodou okolnosti som minuly tyzden vsetko zalohoval