Dedoles

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Dedoles

Príspevok od používateľa heker »

Ale zase na taku svadbu k obleku, tam sa tie ponozky podla mna hodia. U bankara ci dakeho obchodaka sa mi to moc nehodi.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

v zamestnani je vacsinou nejaky povinny dress code a ten by sa mal dodrziavat. Mimo zamestnania nech si nosi kazdy co uzna za vhodne. Ja napr tiez nenosim ponozky ci spodne pradlo so smiesnymi a infakntilnymi motivmi ale beriem to v pohode ak to nosi niekto druhy a je spokojny.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ja som dostal ponozky Dedoles do daru a ostal som velmi sklamany z kvality. Nemam nadvahu a napriek tomu su ponozky pomerne uzke aj ked velkost na chodidle sedi. S inymi ponozkami taky problem nemam.
Material je tenky a jeden par som predral asi po 2 mesiacoch = 10-14 pouziti. Taktiez s tym pri inych ponozkach nemam problem.
Na dotyk je to taka umelina ale pri noseni mi samotny material nevadil.
Moje odporucanie na farebne ponozky: EXIsport happy socks alebo fusakle. Tatrasvit som este neskusal, no podla vzoru to vyzera ze jedny som uz mal aj ked som nevedel aka to je znacka. Tie boli celkom ok.
taki7
Professional
Professional

Príspevok od používateľa taki7 »

Existuje otravnejšia reklama? 😀
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

taki7 napísal: 12 júl 2021, 10:38 Existuje otravnejšia reklama? 😀
STO TABLETOV TYZDENNE, STO TABLETOV TYZDENNE!

alebo ako teraz mi na youtube (ked pozeram na tv tak nemam adblock) vyskakuje tlacovka Borisa Kollara ako reklama... uprimne radsej dedoles party party dedoles ako kollara.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

skor trenirkaren bodka es ká
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

mirak2 napísal: 12 júl 2021, 14:48 STO TABLETOV TYZDENNE, STO TABLETOV TYZDENNE!
Alebo "BLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉK FRAJDÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJ !!!!!!!!!!!".

Najlepšie v Marci, a v stredu. (bez srandy, toto by mala rada pre reklamu zakázať, to je ako ponúkať vianočný výpredaj v auguste).

Dedoles reklamy sú síce otravné, ale ten kto píše tú hudbu a animuje tie postavičky, a celkovo tí čo to dali dokopu si môžu pogratulovať. Je to úplná špička. Mám v okolí a v rodine veľmi veľa detí pod 6 rokov a akonáhle tá reklama v telke začne, tie decká sú pred telkou, spievajú a tancujú. A dospelí to vnímajú. Už len fakt, že existuje táto téma, ale téma o 99,9% iných firiem na slovensku tu nie je, hovorí za všetko.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Treba mať jednoduchý agresívny marketing, keď ste neznáma začínajúca firma. Ale ja osobne by som v prípade dedolesu skôr použil tancujúce hady (lebo na tie sa dobre navlieka ponožka). :D Škrečky majú mini nožičky a tie ponožky nie je vidieť. Kebyže mi pustia len tu reklamu, tak si myslím, že je to reklama na nejaký zverimex...preto aj ten názov že dedoles.

Mňa skôr udivuje, prečo alza pokračuje v tom agresívnom marketingu aj ďalej, aj keď už sú dominantný na trhu. Ak by boli v marketingu úspešný, tak by ich teraz ľudia poznali aj bez vykrikujúceho mimozemšťana. Napr. Ikeu spoznáš už len podľa farieb a typu písma.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Najlepšie na tom že tie tancujuce škrečky a veverička trvaju dlhsie ako samotný výber vecí co ponukaju. To trvá tak 5 sekund a koniec reklamy
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

ephramko a blastbit: Aj Dedoles aj Alza vedia veľmi dobre, čo robia.

K tej alze. "Ak by boli v marketingu úspešný"? Ako vážne? Sú, veľmi, a lejú doňho neskutočné prachy. Alza má vybudované podobné povedomie ako IKEA (v merítku regiónu samozrejme, Alza nie je celosvetová) a ich tržby sú doslova nechutné (cez miliardu EUR). Marketing nefunguje tak, že si vybuduješ značku, a keď ju ľudia poznajú, tak prestaneš. Musí sa robiť kontinuálne. A to sa stále bavíme len o otravnom alzákovi v telke, čo je asi 10% ich marketingu.

A nie je to len o agresívnom marketingu. Viacero firiem sa snažilo opičiť a robili podobné otravné blbosti, alebo iné guerilla experimenty, a navyšlo im to. Pri Alze to považujem trochu za šťastie - dosť postavili základ pre ecommerce scénu na slovensku a v česku, lebo technická kvalita prvých reklám (s alzákom) bola dosť slabá. Dodnes slovenské reklamy dabuje čech s prízvukom. Dedoles ale išiel na istotu, pamätám si ich ešte v začiatkoch, keď predávali rôzne batikované tričká a v logu mali naozaj Deda Lesa, potom sa ale pretransformovali a ten brand vybudovali tak, že na tom museli robiť ľudia, čo boli o 3 kroky napred pred zákazníkom.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Pri reklamách alza a dedoles sa musí nechať, že český dabing v reklame je viac poslúchatelný a menej otravný ako slovenský.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Ahooooj pozemšťan :D

Akože ja nehovorím, že to robia zle, pretože to je hlavný cieľ, aby si to zapamätal každý...len už by si alza mohla dovoliť robiť aj iný marketing, ako stále otravovať každý týždeň s black friday a letnými vianocami.

Tržby musia mať obrovské, len čo je dôsledok marketingu a čo je dôsledok koronakrízy, kedy ľudia všeobecne viac začali nakupovať cez net.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

K tomu Dedolesu. Poznam jedneho co tam nastupil asi pred 4 mesiacmi. Ze vtedy aktualny pocet zamestnancov 120 a hladali dalsich 300 :D Asi im ide karta. Ale najvacsi trh maju v nemecku.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Zľavový kupón Dedoles (do 31.01.2022)

UPDC1 30% na všetko
UPDC1P 33% na veselé ponožky
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

wladas napísal: 14 júl 2021, 19:08 K tomu Dedolesu. Poznam jedneho co tam nastupil asi pred 4 mesiacmi. Ze vtedy aktualny pocet zamestnancov 120 a hladali dalsich 300 :D Asi im ide karta. Ale najvacsi trh maju v nemecku.
No, tá karta sa im otočila a namiesto prijímania ľudí, aktuálne priznali problémy s platením faktúr a prepúšťaním stoviek zamestnancov. Viac v priloženom článku (no treba mať zaplatené sme).

https://index.sme.sk/c/22876133/dedoles ... me-to.html
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Som to sem zabudol postnut. Si ma predbehol. Nastastie ten moj znami odtial zdrhol pred 4 mesiacmi :D
Holt niekto si to zle vypocital. Vseobecne pri takom rasne firmy to nie je len tak, hlavne ked sa beru pozicky s vidinou dalsieho rastu.
gogo956
Redeemer
Redeemer

prezit v predaji textilu je velmi tazke, lebo su tam nizke marze, podobnych obchodov je vela.
Naviac Dedoles nema uplne lacny tovar, takze ked za dnesnej situacie sa ludia snazia sestrit, tak taketo nie nutne veci prestanu kupovat ako prve.

tu su vysledky iba po 2020 a boli vyborne, takze to ze aktualne maju problemy nemusi znamenat nic az tak vážne
https://finstat.sk/46706305
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak ani sa nečudujem. 10€ za pár ponožiek, ktoré človek v rovnakej kvalite kúpi na aliexpresse za 1-2€. A na jeseň/vianoce dali ďalšie mega do reklamy, aj keď im ľudia na FB pod každú reklamu písali, že za pár dní sú Vianoce a oni ešte nemajú objednávku zo septembra. :D

Plus tie kamenné predajne neviem ako vedia byť ziskové. :D
gogo956
Redeemer
Redeemer

ephramko
tak nemaju tam iba 10€ ponozky, zacinaju niekde od 3€ a okolo 5€ uz je celkom slusny vyber.
Ono skor ide o to, ze clovek si nieco take kupi/dostane raz -dva krat, ale potom si asi uvedomi ze je to fakt znacne infantilne a nechce mat vsetku spodnu bielizen taku.. Ale nevieme este trzby a zisk za 2021, to by nam vela naznacilo.
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Ak by to niekoho zaujímalo, tak tu na Forbes je rozhovor s majiteľom Dedoles.

https://www.forbes.sk/dedoles-zaziva-bu ... i-majitel/
Napísať odpoveď