Dedoles

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Dedoles

Príspevok od používateľa ephramko »

gogo956 napísal: 08 apr 2022, 21:50 ephramko
tak nemaju tam iba 10€ ponozky, zacinaju niekde od 3€ a okolo 5€ uz je celkom slusny vyber.
Ono skor ide o to, ze clovek si nieco take kupi/dostane raz -dva krat, ale potom si asi uvedomi ze je to fakt znacne infantilne a nechce mat vsetku spodnu bielizen taku.. Ale nevieme este trzby a zisk za 2021, to by nam vela naznacilo.
To je ale akció. Aj 5€ za pár ponožiek v zľave je podľa mňa veľa. Dnes už bežne dostaneš "veselé" ponožky aj v normálnych značkách s oblečením a za lepšie ceny. Fusakle mali pred Vianocami akciu 2+1 zadarmo, s tým, že mali ešte všetky ponožky rozdelené na kategórie za 1€, za 2€, za 3€/pár. A ľudia sa tam o to bili.

Aj tak tieto farebné ponožky potom človeku lezú na nervy pri praní, keď je to treba triediť a párovať. A to hovorím len sám za seba a nemám 4 deti. :D Alebo môžeš dopadnúť ako môj spolubývajúci, ktorí má teraz všetko svetlé fitnes oblečenie v losovej farbe :D :D lebo mu to ponožky ofarbili. :D pink warrior :D
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Vo fusakliach sme mali aj akciu 1+1, nedávno -50% na všetko a teraz máme 3+1 zadarmo.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Podobne akcie ale mava aj Dedoles, nie? Teda, nikdy som u nich nic nekupil, ale reklamy ma bombarduju, tak evidujem, a kopa znamych kupuje prave cez akcie.

Dedoles urcite neskonci (ale boom opadne a budu sa postupne transformovat a obmienat produkt), ale prestrelili to s offline predajnami (najmy, inventar, mzdy,...) pri ich sortimente, ktory predajne absolutne nepotrebuje.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Majú. Ale ľudia už zistili akú "kvalitu" predávajú.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Nezistili.

Resp., o kvalite sa vedelo vzdy. Dedoles stale predava minimalne tak, ako doteraz. Problemy nema kvoli online predaju (ktory stale fici) ale kvoli prestrelenemu offlinu (ktory ani nepotrebkvali).
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

https://index.sme.sk/c/22921959/dedoles ... hovor.html

"Druhu sancu uz nedostaneme" no neviem, keby aspon predavali kvalitny produkt, ale oni predavaju nekvalitny produkt za cenu kvalitneho.
A tieto casy kedy ludia nebudu chciet zbytocne vyhadzovat peniaze im ani to nepomoze.
Napísať odpoveď