Ake mate auto?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ake mate auto?
velmi pekny kusok
vela stastnych km
chlapci idete bomby s novými autami celkom
Ja som tento rok majiteľom dvojlitrového Passatu 2014 kombík na pracovné zjazdenie.
Zatiaľ 20k km a ide ako hodinky. Podarilo sa mi veľmi dobre kúpiť v super stave od mechanika auto
Ja som tento rok majiteľom dvojlitrového Passatu 2014 kombík na pracovné zjazdenie.
Zatiaľ 20k km a ide ako hodinky. Podarilo sa mi veľmi dobre kúpiť v super stave od mechanika auto
-
guess.whoo
Redeemer
Pekne, gratulujem. Len tie digitalne budiky su teda naprd, zlaty analog.
Čo ja viem, ako ktoré. V niektorých autách kde som to videl by som si to nevedel vynachváliť (najmä ak je tam kvalitný panel s hlbokou čiernou, ktorá v noci neťahá očí, a UI/UX je dobré a pekné). Na tejto Kii na fotke od guessa mi akurát vadí, že na rýchlosti strašne svietia aj neaktívne "paličky", ale to môže byť takto len na foto, naživo som to ešte nevidel.
Inak, nová Sportage sa mi veľmi páči. Síce tomu predku neviem prísť na chuť (podobne ako Tucsonu), ale auto vyzerá super.
Nech slúži.
Inak, nová Sportage sa mi veľmi páči. Síce tomu predku neviem prísť na chuť (podobne ako Tucsonu), ale auto vyzerá super.
pekna hracka, pridem pozriet 
pekne, nech slúži
hensym: príde mi to, že sa akurat menila rýchlosť, zo 60 na 59 a fotak to stihol zachytiť, lebo horná palička "nesvieti", ktorá je pri 6 aj pri 5 neaktívna
hensym: príde mi to, že sa akurat menila rýchlosť, zo 60 na 59 a fotak to stihol zachytiť, lebo horná palička "nesvieti", ktorá je pri 6 aj pri 5 neaktívna
Mne by strasne vadil ten digitalny otackomer v tisickach rpm
Aj co som videl Ceed GT to tak ma v sportovom mode a skace to po stovkach. Mozno sa da grafika upravit, ale Kia je v tomto celkom pozadu oproti europskym autam.
Asi som "stara skola", ale za mna je najlepsia kombinacia analogove rucicky (otacky, rychlost) a v strede digitalny displej.
Asi som "stara skola", ale za mna je najlepsia kombinacia analogove rucicky (otacky, rychlost) a v strede digitalny displej.
este som nikoho nepocul povedat, ze motor toci do 70 stoviek, ale ze toci do 7 tisic, tak to je bezne
Ano, aj analogove otackomery su v drvivej vacsine nasobky 1000
Lenze takto digitalne s desatinou ciarkou to vicera divne.
Lenze takto digitalne s desatinou ciarkou to vicera divne.
Pekna je.guess.whoo napísal: 15 apr 2022, 9:58 Po trojmesacnom čakaní prišla nová Sportage.
Je to HEV vo výbave Gold
Kolko si dostal v salone zlavu z cenikovej ceny?
Skoda,te v goldke to nema digi zobrazenie analogu,ale mozno by sa to softwarovo dalo upravit.
Prevodovku mas 6,alebo 7 stupnovu?
-
guess.whoo
Redeemer
mam 6kv automat samozrejme. dostal som fleet zlavu kedze som ju bral na sro 11%.
hej tie budiky su super vo vyssich vybavach, software-ovo sa nedaju upravit zrejme (zatial) kedze vo vybavach gold a nizsie maju mierne zalomenie v strede pricom platinum a gt line ich maju zaoblene
hej tie budiky su super vo vyssich vybavach, software-ovo sa nedaju upravit zrejme (zatial) kedze vo vybavach gold a nizsie maju mierne zalomenie v strede pricom platinum a gt line ich maju zaoblene
bude to o pár dní 1 rok, čo som tu riešil kúpu auta, tak sem bachnem aj ja nejaké fotečky, interiérovú mam ale len z kupy 
i30 v plnke N-line+ do stropu chýbala už len panaromatická strecha; 1,5 benzin, mild hybrid. automat 7kv
Slúži dobre, ako ťaťka dvoch harantov som moc nerozmýšlaľ, vzadu je solídne okopané po každej jazde
Veľmi pohodlné jazdenie, tichučké spotreba do práce tiež v pohodičke...
Nechám si toho tak 5-6 rokov potom kúpim už SUV, to už budem po 40-ke
a kufor obrovský nebude treba
Manželka akurát po materskej začína pracovať, uvidíme tak nejakú nakupnú tašku, Aygo alebo i10 s automatom tiež poriešiť
i30 v plnke N-line+ do stropu chýbala už len panaromatická strecha; 1,5 benzin, mild hybrid. automat 7kv
Slúži dobre, ako ťaťka dvoch harantov som moc nerozmýšlaľ, vzadu je solídne okopané po každej jazde
Veľmi pohodlné jazdenie, tichučké spotreba do práce tiež v pohodičke...
Nechám si toho tak 5-6 rokov potom kúpim už SUV, to už budem po 40-ke
Manželka akurát po materskej začína pracovať, uvidíme tak nejakú nakupnú tašku, Aygo alebo i10 s automatom tiež poriešiť
-
guess.whoo
Redeemer
pekny kusok..v tejto nline uprave sa mi pacia vsetky 
Pekne auta chalani, nech sluzia

-
Fabo
Hardcore addict
Prišiel čas vymeniť volverína, pred niečo vyše pol rokom som našiel a kúpil tohoto krásavca.
Vzdy ma lakalo vyskusat si nejake cabrio, inak tie softtopy nie su velmi po mojom smaku, hardtopy sa mi pozdavaju viac. Mas tam fukare na krk?
Som videl pri niektorych kabrioletoch vyhrievanie krku, ak je vonku zima a ty mas stiahnutu strechu 
Vela stastnych km!
Vela stastnych km!
-
Fabo
Hardcore addict
Fukare na krk su, sedadla vyhrievane a chladene. vo vybave skoro vsetko, okrem pamatovych sedaciek, ale vzhladom na dostupnost aut vo vybave s mojimi poziadavkami som to akceptoval
-
guess.whoo
Redeemer
fakt pekny kusok
nech dlho sluzi