Nintendo Switch
-
Wishmaster
Medium Professional
Re: Nintendo Switch
Neni to sice New Switch Pro/Ultra, ale ta biela verzia vyzera neskutocne sexi 
Tak som po dlhom odolávaní podľahol tiež, ako druhú konzolu som kúpil Switch. Hlavne na coop s mojou milou, staré Mario Kart sme cez emulátor radi hrávali počas vysokoškolských čias a doteraz je to pre mňa srdcovka a jedna z najobľúbenejších hier
momentálne mám teda zatiaľ iba Mario kart a Super Mario Party, plánujem ešte nejaké exkluzivity ako Zelda a SMO. Ak by mal niekto na predaj, vezmem 
Náhodou nemáte niekto voľné miesto v rodinnom switch online + expansion pack?
Náhodou nemáte niekto voľné miesto v rodinnom switch online + expansion pack?
-
mirak2
Hardcore addict
mam miesto v rodinnom ucte nintendo switch online, ale bez expansion packu.
Zelda BOTW ale určite zahraj.
Juj škoda, ten expansion by som rád, aj kvôli DLC MK, aj kvôli tej kolekcii hier z N64 
Zeldu určite zahrám, len nechcem zbytočne za plnú cenu kupovať, keď aj tak teraz nie je toľko času, aby som sa tomu mohol hneď venovať. Tak kľudne vystriehnem nejaký inzerát.
Zeldu určite zahrám, len nechcem zbytočne za plnú cenu kupovať, keď aj tak teraz nie je toľko času, aby som sa tomu mohol hneď venovať. Tak kľudne vystriehnem nejaký inzerát.
-
Wishmaster
Medium Professional
podte k nam na cz/sk nintendo discord - https://discord.gg/Y3R69ea6
taky Mario Kart dost casto hravame - kazdu nedelu o 19.00, ale da sa aj hockedy, ked sa dohodneme
taky Mario Kart dost casto hravame - kazdu nedelu o 19.00, ale da sa aj hockedy, ked sa dohodneme
Včera v Brlohu tlačil nejaký predajca do hlavy, že Switch 2 zachvíľu vyjde a že je to už známe.
Zmeškal som niečo lebo ani na nete nič neviem nájsť?
Zmeškal som niečo lebo ani na nete nič neviem nájsť?
-
Wishmaster
Medium Professional
Neviem o nicom takom..
-
lukostrel77
Star
Ahojte,
Oplatí sa v dnešnej dobe switch? uvažujem nad switch Lite alebo klasickom, ktoré s tých sa viac oplatí? láka ma to hranie kdekoľvek
Chcel by som to namiesto ps5,viem že to bude downgrade čo sa výkonu týka no na ps5 nič nehrávam, nakoľko ma tam vela hier nezaujalo.Dosť cestujem a chcel by som dačo prenosné. Nintendo som nikdy nevlastnil ani som nintendo hry nikdy nehral, dá sa natom zahrať aj niečo klasické napr metro? prípadne ktoré hry by ste odporučili?
Ďakujem za odpoveď
Oplatí sa v dnešnej dobe switch? uvažujem nad switch Lite alebo klasickom, ktoré s tých sa viac oplatí? láka ma to hranie kdekoľvek
Ďakujem za odpoveď
-
K-u-b-i-a-k
Addict
metro na nintendo je. mne prídu tie hry drahé.
mne pridu na nintendo paradoxne hry lacnejsie nez na PC.
ja teda nakupujem hlavne na bazare. tie ceny moc neklesaju, teda ked kupim hru za 35 eur tak po par mesiacoch ju zase predam za 35 eur. takze som ju mal vlastne zadarmo.
na switch stale vychadzaju hry a nejak sa nintendo netvari ze by islo vydavat novy model, takze ked chces kupit kludne kup.
ci lite alebo klasicke, ja by som kupoval klasicke, uz len preto ze ho vies pripojit k telke, ovladace odpojit a hrat na gauci. jeden ovladac das kamaratovi a mozte hrat dvaja multiplayer.
ja teda nakupujem hlavne na bazare. tie ceny moc neklesaju, teda ked kupim hru za 35 eur tak po par mesiacoch ju zase predam za 35 eur. takze som ju mal vlastne zadarmo.
na switch stale vychadzaju hry a nejak sa nintendo netvari ze by islo vydavat novy model, takze ked chces kupit kludne kup.
ci lite alebo klasicke, ja by som kupoval klasicke, uz len preto ze ho vies pripojit k telke, ovladace odpojit a hrat na gauci. jeden ovladac das kamaratovi a mozte hrat dvaja multiplayer.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
no keď porovnám ceny na xbox a ceny na nintendo, sú teda vyššie. často kúpim aj zo store niečo za pár eur.
Podľa mňa v tomto čase cyklu sa už neplatí na nič okrem nenáročné indie a Nintendo originálov.
Najneskôr 2024 sa dočkáme nástupcu. Každopádne spätná kompatibilita bude 100%
Autoeditácia príspevku po 12 sek:
Btw ak chcete tak môj ti predám.
Najneskôr 2024 sa dočkáme nástupcu. Každopádne spätná kompatibilita bude 100%
Autoeditácia príspevku po 12 sek:
Btw ak chcete tak môj ti predám.
tak to bolo od zaciatku, nie?begbeee napísal: 23 mar 2023, 16:30Podľa mňa v tomto čase cyklu sa už neplatí na nič okrem nenáročné indie a Nintendo originálov.
aj ked ten hogwards legacy napriklad je stale planovany ze na switch ho vydaju, to celkom slusna AAA hra.
zalezi velmi co chce hrat. na narocnejsie mobilne hranie by bol asi lepsi steamdeck (alebo nejaka z stovky alternativ co sa vyrojili ako huby po dazdi) ale to uz je cenovo niekde inde.
ale zase za 200 eur mu switch so vsetkymi svojimi originalkami, neoriginalkami, indie hrami a emulatormi daju dost zabavy na najblizsich par rokov.
Určite áno. Je to skvelá konzola a má svoj trh. Ja len, že fakt sme blízko Switchu 2.
urcite sa switch 2 blizi, ale kedy pride? o pol roka? o rok? mozno o dva? oplati sa cakat?
no a o switchi 2 sa zatial nic nevie poriadne, ci bude mat spatnu kompatibilitu alebo nie. ked sa pozriem na ine konzoly tak paradoxne kupovat "current gen" sa najviac oplati tesne pred prichodom "next genu" pretoze cena je nizka a je na tom hromada hier. taky playstation 4 bol aj pol roka po vydani ps5 stale podstatne lepsi pomer cena/vykon, pretoze ps5 bol neskutocne predrazeny a bolo na neho iba par hier. podobne to bolo s ps3.
Autoeditácia príspevku po 4 min 59 sek:
ale taku chutovku este sem dam, pokial chces nieco na zabitie casu na cestach, nechces minut vela penazi a zaroven nepotrebujes hrat najmodernejsie hry.
https://anbernic.com/products/rg35xx
dost nad tym rozmyslam.
no a o switchi 2 sa zatial nic nevie poriadne, ci bude mat spatnu kompatibilitu alebo nie. ked sa pozriem na ine konzoly tak paradoxne kupovat "current gen" sa najviac oplati tesne pred prichodom "next genu" pretoze cena je nizka a je na tom hromada hier. taky playstation 4 bol aj pol roka po vydani ps5 stale podstatne lepsi pomer cena/vykon, pretoze ps5 bol neskutocne predrazeny a bolo na neho iba par hier. podobne to bolo s ps3.
Autoeditácia príspevku po 4 min 59 sek:
ale taku chutovku este sem dam, pokial chces nieco na zabitie casu na cestach, nechces minut vela penazi a zaroven nepotrebujes hrat najmodernejsie hry.
https://anbernic.com/products/rg35xx
dost nad tym rozmyslam.
-
lukostrel77
Star
Tak niesom náročný,nebude mi vadit ze to pojde na 25-30fps
,steamdeck nie,chcem skusit nieco nové,ved na pc si zahram steam hry
.
aacid:Je to zaujimavé ale chcem niečo modernejšie
Hlavne si tam zahrat witcher 3 a skusit aj exluzivitky.
Ten switch klasický sa dá napojit aj na monitor? Pozerám že niektorý píšu že býva problem z joyconmy je to ešte tak?
aacid:Je to zaujimavé ale chcem niečo modernejšie
Ten switch klasický sa dá napojit aj na monitor? Pozerám že niektorý píšu že býva problem z joyconmy je to ešte tak?
Ja mám switch asi 4 roky a nemal som vôbec problém s joyconmi, ale tiež som sa dopočul, že nie všetci mali také šťastie. Inak poslednú dobu už switch až tak nevyužívam - jedine ak pri cestovaní, keď sa nemôžem hrať za PC. Tie zaujímavé tituly sa tam časom minú a nové pribúdajú pomaly.
Niektoré hry mi tiež príde veľmi nepraktické hrať na handheld režime - napríklad Dark Souls, ale aj Zelda BoTW alebo Witcher 3. Tam je potom všetk až príliš maličké. Najviac mám na switchy odohrané indie hry ako Hollow Knight a svojho času som veľa hral Stardew Valley.
Dobrá vec sú však co-op hry s priateľkou - to je v podstate asi jediné, na čo ešte Switch využívam častejšie
Niektoré hry mi tiež príde veľmi nepraktické hrať na handheld režime - napríklad Dark Souls, ale aj Zelda BoTW alebo Witcher 3. Tam je potom všetk až príliš maličké. Najviac mám na switchy odohrané indie hry ako Hollow Knight a svojho času som veľa hral Stardew Valley.
Dobrá vec sú však co-op hry s priateľkou - to je v podstate asi jediné, na čo ešte Switch využívam častejšie
co znamena problemy s joyconmi? ak je tym mysleny drifting, tak tomu sa clovek nevyhne na ziadnom ovladaci co ma paky na baze potenciometrov. aj moj xbox one controller zacal po case driftovat.
ale to sa da lahko vyriesit kupenim novych stickov na aliexpresse a vymenenim. (mimochodom pokial chce niekto kvalitku tak tieto nefunguju na baze potenciometrov ale magnetov a teda driftovat nebudu nikdy) packy som sice este nemenil (aj ked to planujem lebo jedna driftuje) ale menil som v joyconoch baterky a je to celkom jednoduche, urcite jednoduchsie na samostatnych joyconoch ako na switchi lite.
switch na monitor/telku pripojis bez problemov. velky switch ma dockovaciu stanicu ktora ma hdmi vystup ale aj lite by ti mal ist na externy monitor len si musis dokupit usb-c adapter.
k hram, napriklad ten zaklinac ma vobec nelaka na switchi lebo viem ze je tam dost zhorsena grafika a aj napriek tomu to maka na plne obratky aby to stihalo.
ja som presiel roznych mariov a zeldy, vela indie klasik som tam hral a napriklad strasne vela casu som hral diablo 3, to je uplna pecka si dat jednu riftu na zachode
ale to sa da lahko vyriesit kupenim novych stickov na aliexpresse a vymenenim. (mimochodom pokial chce niekto kvalitku tak tieto nefunguju na baze potenciometrov ale magnetov a teda driftovat nebudu nikdy) packy som sice este nemenil (aj ked to planujem lebo jedna driftuje) ale menil som v joyconoch baterky a je to celkom jednoduche, urcite jednoduchsie na samostatnych joyconoch ako na switchi lite.
switch na monitor/telku pripojis bez problemov. velky switch ma dockovaciu stanicu ktora ma hdmi vystup ale aj lite by ti mal ist na externy monitor len si musis dokupit usb-c adapter.
k hram, napriklad ten zaklinac ma vobec nelaka na switchi lebo viem ze je tam dost zhorsena grafika a aj napriek tomu to maka na plne obratky aby to stihalo.
ja som presiel roznych mariov a zeldy, vela indie klasik som tam hral a napriklad strasne vela casu som hral diablo 3, to je uplna pecka si dat jednu riftu na zachode
Chceš hrať Witcher 3 ale steamdeck nie lebo veď steam máš na PC. To máš aj Witchra.lukostrel77 napísal: 24 mar 2023, 10:40 steamdeck nie,chcem skusit nieco nové,ved na pc si zahram steam hry.
Mimochodom Steamdeck nie je len o Steame. Je tam veľa veľa emulátorov a tuším sa tam dajú emulovat aj nejaké Nintendo hry.