Kompaktná powerbanka do cca 30€

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
uNfEiL
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Kompaktná powerbanka do cca 30€

Príspevok od používateľa uNfEiL »

Ahojte, ideme na dovolenku a tak si hovorím že by to chcelo nejakú prenosnú kompaktnú powerbanku.

Čo som tak pozeral tak som našiel nejakú Xiaomi Compact a rôzne iné, ale potom som začal čítať články v ktorých sa píše že vlastne ozajstná kapacita powerbanky je v skutočnosti iná lebo sú tam rôzne napätia. No absolútne tomu nechápem a asi ani nepochopím, preto som sa chcel opýtať akú by ste odporúčali ideálne do 10 000mAh.

Čo som pozeral reddit, radili tam väčšinou značky ako Anker, Nitecore, Aukey, Iniu, no nič sa nedá zohnať u nás. Ja mám už pár rokov veľké hovädo Adatu AP 2000 a som s ňou maximálne spokojný, akurát je to moc veľké.

Díky za akúkoľvek odpoveď.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Re: Kompaktná powerbanka do cca 30€

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

alebo https://m.banggood.com/sk/BlitzWolfBW-P ... rrency=EUR s tým, že cez nejaký kupón ešte vieš ušetriť.
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Ja mam tuto akurat ciernu, ked bola v alze v akcii za 4,30! A som spokojny
https://www.alza.sk/alzapower-carbon-10 ... 519491.htm
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

daj si pozor na usb C. Ja som kupil 20000, mala usb - c, ale sluzilo iba na nabijanie power banky, nie z usbc na mobil. To len tak, ze pre buducnost, moze to prekazit plany :D
Inak z tych 10000 je asi uplne jedno co kupis, vsetko je to relativne rovnako velke, novsi model xiaomi je uplne ok, bral by som nieco skor zo sk obchodov, kedze to mozes jednoducho reklamovat, ked sa nieco pokazi, co sa mi stavalo na power bankach relativne casto. z ciny kupujem dost veci, ale toto konkretne by som neriesil, take drahe to tu nie je.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

fyziku neoklames, viac menej do vsetkych powerbank idu rovnake clanky, tazke rozdiely v kapacite su len rozdiely v pocte clankov a tomu budu odpovedat rozmery.
pokial niekde najdes (hlavne na aliexpresse) podozrivo malu powerbanku s velkou kapacitou tak to bude skoro isto podvod.

tiez mam dobre skusenosti a alzapower, samozrejme je to cina s alza logom ale aspon si to nemusis nechavat posielat z ciny a nebudes mat starosti s potencionalnou reklamaciou.
ArAsHiD
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

Xiaomi powerbanky mi vždy zomreli do 2r. Samozrejme zreklamovali v Alze a Nay, no najdlhšie mi vydržala Baseus z Ali. Tú už mám cez 2 roky a zatiaľ bez problémov (samozrejme kapacita je už o niečo menšia ako na začiatku).
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

baseus a blitzwolf stojí za to
Napísať odpoveď