Shipito - Dodanie baterioveho produktu z US?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Googler1
Star
Star

Shipito - Dodanie baterioveho produktu z US?

Príspevok od používateľa Googler1 »

Caute,
chcel som si z USA objednat elektronicke zariadenie na otvaranie interierovych dveri, ale dodavatel, myslim, ze je to zaroven aj vyrobca (mensi) sa vyjadril, ze produkt mimo uzemia Ameriky nedodava pretoze produkt obsahuje bateriu a vraj je zakazane / nedovolene bateriove produkty prevazat letecky, cize preto nedodavaju do Europy. Mne sa to zda cudne, ale z US som este nic neobjednaval. Mate s tym skusenosti? Moze to byt pravda? Ak ano, myslite, ze by bolo riesenim dodanie cez Shipito? Ako je to s clom?
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Shipito - Dodanie baterioveho produktu z US?

Príspevok od používateľa gogo956 »

Googler1
ano asi je to tak, ani z aliexpressu neposielaju baterie letecky, je to vyluceny tovar z prepravy, lebo teoreticky moze prist k vznieteniu. Ake vysoke je clo treba pozriet, ale urcite to bude iba nizka suma, podstatne viacej bude robit DPH.
Googler1
Star
Star

Re: Shipito - Dodanie baterioveho produktu z US?

Príspevok od používateľa Googler1 »

Na inom fore zase jeden uzivatel tvrdi, ze sa da, ale ma to nejake ine pravidla a obmedzenia, tak uvidim, ked bude viac nazorov.
Diky za pripomenutie na dph som zabudol, to je navysenie 20%.

Mate niekto prakticku skusenost so Shipito? Je to dobra volba povedzme v pomere cena / kvalita alebo existuje aj lepsia alternativa?
Napísať odpoveď