Aký je váš životný cieľ...
Re: Aký je váš životný cieľ...
Musíš skúšať stále nové veci a postupom času prídeš na to, čo ťa baví a napĺňa. Ak ti navyše bude niekto ochotný za to platiť, tak si vyhral.
Mňa napr. moja práca baví, ale ak by som do nej nemusel chodiť a bol za vodou, tak by som sa radšej venoval svojim koníčkom a cestoval po svete po rôznych akciách s nimi spojených, čo by ma bavilo ešte viac.
Mňa napr. moja práca baví, ale ak by som do nej nemusel chodiť a bol za vodou, tak by som sa radšej venoval svojim koníčkom a cestoval po svete po rôznych akciách s nimi spojených, čo by ma bavilo ešte viac.
Kedže som študent tak neviem kde by som začal
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
kedze si student... tak napr. uspesne dostudovat? 
Takže by som sa mal zamerať všetkými silami na to nech dám maturitu o rok a ostatné neriešiť? Len sa učiť? Či idem do extrému?
to je na tebe ty musis vediet ci ti na maturitu treba rok ucenia alebo ti staci tyzden pred
ako student mas paradoxne najviac casu na svoje aktivity .. len treba realne zacat nieco robit, nie len rozmyslat ze aha toto by ma mozno bavilo
ako student mas paradoxne najviac casu na svoje aktivity .. len treba realne zacat nieco robit, nie len rozmyslat ze aha toto by ma mozno bavilo
To je to že ani neviem čo by som chcel skúsiť a hlavne teda odhodlať sa k tomu.
Tak, tak...Fabo napísal:kedze si student... tak napr. uspesne dostudovat?
Prezaciatok.
Az prva realna pracovna skusenost ta nauci, co vlastne chces, uvidis, ci sa ti bude robota pacit, ci je taka, na aku sa hodis. Vtedy si to budes vediet objektivne zhodnotit a urcit nejake dalsie priority a vymysliet plan. Nehovoriac, ze popri tom budes zazivat X dalsich skusenosti na roznych zivotnych urovniach, partnerky, rodinne vztahy, priatelia, pracovne vztahy a mohol by som dalej pokracovat.
Paradoxne v tvojom veku, teda koniec strednej, som mal v zivote viac jasno, nez teraz
Co ja viem, potom sa pozeras smerom, no, mam robotu a co dalej? Co chcem? Chcem sa usadit alebo byt volny? Chcem si vybudovat imperium alebo mi staci jednoduchy zivot? Chcem rodinu? Podla odpovedi sa zacnes zariadovat. A popri tom riesis ostatne veci vyplyvajuce z bytia.
Ktore konkretne este nie su dobyte?Andi_Cibula napísal:No tak chlapi ... to nikto nechce ovládnuť svet ? Alebo aspoň dobyť nové územie ?
Kazdopadne bojovat nie
-
Fabo
Hardcore addict
lol, nejaky googling ma hodil na hojko tak kukam svoje stare prispevky a tu totoFabo napísal: 12 mar 2017, 20:47Mam jedno dobre auto, hej bolo by fajn mat daily a vikendovku, a bolo by fajn mat peniaze na cojaviem golf alebo lietanie... ale som v stadiu ze som spokojny.
daily a vikendovku nemam, lebo 2 auta mi tu nedava zmysel, ale mam 250k zadokolku bez strechy ako daily, na golf sa chystam napriklad aj zajtra a vylietane mam 2 zlate karty
-
harrison314
Hardcore addict
Ja som vzdy chcel ovladnut svet ma styl zaporaka s Jemsa BondaAndi_Cibula napísal: 12 mar 2017, 17:28 No tak chlapi ... to nikto nechce ovládnuť svet ? Alebo aspoň dobyť nové územie ?![]()
AKo bolo spominane vysie, dostuduj, co sa tyka skoly nevyberaj si najlahsiu cestu ale tu co ti daco da.
Ked budes mat cez leto volno najdi si brigadu, zarob nejake peniaze a cestuj po svete. Ja som ako student tuto moznost nevyuzil a dost to lutujem.
sice dobra rada, ale kedze chalan maturoval v roku 2018 a v pripade, ze sa dal na vs, tak bude koncit buduci rok, tak prisla trocha neskoroharrison314 napísal: 06 jún 2022, 19:24 AKo bolo spominane vysie, dostuduj, co sa tyka skoly nevyberaj si najlahsiu cestu ale tu co ti daco da.
Ked budes mat cez leto volno najdi si brigadu, zarob nejake peniaze a cestuj po svete. Ja som ako student tuto moznost nevyuzil a dost to lutujem.
Haha, veľmi pekne ďakujem za radu ;D a popravde ani neviem čo sa udialo. Príde mi že najlepšia cesta je "nejak bude". I keď aktuálne som opäť v podobnej situácii kedy neviem čo bude ako a mám pootvorené nejaké dvere ale zároveň sa asi bojím do nich vkročiť lebo neviem ako "prežijem" ale príde mi to ako väčšie dobrodružstvo než sedieť a robiť "9-5"