Problém s USB portom
-
Daniel9911
Professional
Problém s USB portom
Ahojte, mam tu stolný počítač, má problém s USB portom na zadnej strane. Keď zapojím periférie do USB portu vo vypnutom stave, tak po zapnutí všetko funguje, ale akonáhle tam chcem pripojiť USB kľúč keď už je PC zapnutí tak mi automaticky prestanú reagovať všetky usb porty, pomôže len reštartovanie pc. Viete mi poradiť kde by mohol byť problém ?
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problém s USB portom
Mrkni do BIOSu, ci tam nie je nejake podozrive nastavenie ohladom USB.
Tento problem si mal odkedy bol PC novy, ci to zacalo robit len nedavno?
Vyskusaj aj iny OS (napr. live linux) ci to bude robit aj tam - tak zistis, ci je to iba vo windowse, alebo je to HW problem.
Este by mohlo byt poucne pozriet do windows logov - Event Viewer, po pripojeni zariadenia by sa tam mohla objavit chyba, ktora bude objasnovat viac.
Tento problem si mal odkedy bol PC novy, ci to zacalo robit len nedavno?
Vyskusaj aj iny OS (napr. live linux) ci to bude robit aj tam - tak zistis, ci je to iba vo windowse, alebo je to HW problem.
Este by mohlo byt poucne pozriet do windows logov - Event Viewer, po pripojeni zariadenia by sa tam mohla objavit chyba, ktora bude objasnovat viac.
-
Daniel9911
Professional
Re: Problém s USB portom
sused hovoril, že to začalo robiť nedávno, ale zaujímavé je, že sa to tvári ako keby to fungovalo, lebo ak tam pripojím inú myš tak mi síce myš nereaguje ale v pozadí vyskakujú hlášky, že sa to inštaluje a zariadenie pre pripravené na použitie. Skúsim nainštalovať nový systém a dám vedieť, je to zaujímavé klávesnica funguje len pri písaní do Wordu, alebo pri vyhľadávaní v prehľadávači, ale napr. keď chcem hľadať vo Windowse napr. Event Viewer tak mi nereaguje. A mám asi tušáka, že Windows bude MStoolom aktivovaní keďže mi antivirak našiel AutoKMS.exe