Univerzalne dialkove ovladanie k Magio boxu Arris

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Univerzalne dialkove ovladanie k Magio boxu Arris

Príspevok od používateľa STomko »

Ahojte. Sestra ma Magio s STB Arris. K nemu bol univerzalny dialkovy ovladac Philips RC276. Na stranke telekomu som nasiel navod ako nastavit ovladanie TV (konkretne ma Panasonic), to nie je problem.
Problem vsak je ze po nastaveni to ovlada hlasitost TV, nie STB. Na inych STB (zvacsa satelitnych, kde mam skusenost) byva este aj moznost vybrat si, ci sa zvuk/mute bude ovladat na TV alebo na STB. Tuto som to vsak nenasiel. A to mi celkom vadi, nakolko ovladanie hlasitosti cez ten ovladac na TV nie je prave najrychlejsie.
Viete niekto o nejakej moznosti ako nastavit tento dialkovy ovladac aby vedel zapnut/vypnut TV panasonic, a zaroven hlasitost/mute ovladal na STB, nie na TV?
Mek
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Univerzalne dialkove ovladanie k Magio boxu Arris

Príspevok od používateľa Mek »

Pokial viem, toto je "featura, nie bug", a proste to tak je a zmenit sa to neda. Ale ak sa mylim, nech ma niekto opravi.
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Univerzalne dialkove ovladanie k Magio boxu Arris

Príspevok od používateľa STomko »

Tajne dufam ze to len v manuale zabudli spomenut. Na satelitoch VU+ skratka byva nejaka skratka - podrzis nieco na dialkovom a prepne sa to medzi STB alebo TV.
Este by mohla byt nadej HDMI CEC, no v STB som nic take nenasiel, a pri starsich TV a kombinaciach s roznymi STB to byva niekedy loteria co cez CEC funguje a co nie...
Napísať odpoveď