Google Chrome - Out of memory
-
Brahmin
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Google Chrome - Out of memory
ahojte, potreboval by som poradit Chrome mi vyhadzuje hlasku "Out of memory" najcastejsie na facebooku alebo sluzbach google (youtube, gmail...), skusal som postupy co som nasiel na internete ako aktualizovat chrome, vymazat data prehliadania, precistil som rozsirenia a nechal len tie ktore naozaj potrebujem, ale nic nepomaha, vedel by mi dakto z vas s tym pomoct? dik
-
K-u-b-i-a-k
Addict
-
Brahmin
Light Professional
Re: Google Chrome - Out of memory
je v tej teme riesenie? lebo vyhladavanie mi nenaslo nic a 23 stran sa mi preliezat naozaj nechce 
skus odinstalovat a znovu nainstalovat, niekedy to pomoze
-
*****HERO*****
Guru wannabe
mne to zvyklo pisat ked dochadzala pamat. co tak skusit sledovat procesy a ich vytazenie pamate?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
to snáď urobil
on pisal ze to len aktualizoval. Este by mohol skusit prebehnut registre Wise cleanerom.
-
Brahmin
Light Professional
reinstall som samozrejme skusal, pamat mam 32GB a aj pri najvacsom vytazeni je este dostatok v rezerve...
skusal som pozerat aj event viewer vo wine ale tam nic, takisto som zapol aj logovanie chromu ale neviem presne na co sa tam sustredit
ono sa mi zda ze tento problem nastane az po zapnuti synchronizacie z uctom a teda prebrati nastaveni, rozsireni atd. skusal som aj vsetky rozsirenia vypnut, ale robi to itak, takze si myslim ze skor to bude mozno nejakymi nastaveniami
skusal som pozerat aj event viewer vo wine ale tam nic, takisto som zapol aj logovanie chromu ale neviem presne na co sa tam sustredit
ono sa mi zda ze tento problem nastane az po zapnuti synchronizacie z uctom a teda prebrati nastaveni, rozsireni atd. skusal som aj vsetky rozsirenia vypnut, ale robi to itak, takze si myslim ze skor to bude mozno nejakymi nastaveniami
-
K-u-b-i-a-k
Addict
zalohuj si do súboru záložky. všetko premaž a nastav nanovo so synchronizáciou. nemenil si niečo v rozšírených nastaveniach keď napr blbol chrome kvoli jave alebo niečo podobné?
-
Brahmin
Light Professional
ono ked vytvorim noveho pouzivatela resp. hosta tak to nerobi, preto si myslim ze nieje daco ok v mojom ucte, mozno som v minulosti nieco nastavoval v chrome://flags, alebo som mal rozsirenie ktore tam nieco pomenilo, chcel by som sa nejak ku logu alebo nejakej diagnostike, kde by som mozno videl co tomu padu predchadza
-
ja_som
Star
Ak niečo zmeníš v chrome://flags tak je to pri vrchu zoznamu, má to modrú bodku vľavo a políčko s možnosťami v pravo je tiež modré.
Môžeš skúsiť:
Nastavenia - Súkromie a bezpečnosť - Vymazať údaje prehliadania - zaškrtni všetko okrem hesiel a adries za celé obdobie.
Ak to nepomôže, možno je niečo s profilom a:
Zosynchronizuj si profil, vypni synchronizáciu/možno sa z neho budeš musieť odhlásiť, ale zatiaľ ho nemaž, vytvor nový profil, prihlás sa doň ale synchronizuj len heslá, záložky, adresy, platobné metódy nesychronizuj históriu, otvorené karty, nastavenia, rozšírenia, aplikácie a témy.
Chrome si otvor 2x v jednom pôvodný profil v druhom nový, podľa pôvodného si nainštaluj rozšírenia a nastav ich, možno zistíš, že si mal rozšírenia, ktoré nepotrebuješ. Nastav si aj Chrome samotný, ak nepotrebuješ, nemeň nič v chrome://flags (ja mám len povolené Parallel downloading a zakázané Hardware Media Key Handling, nič viac). Keď budeš mať všetko, pôvodný profil môžeš odstrániť.
Môžeš skúsiť:
Nastavenia - Súkromie a bezpečnosť - Vymazať údaje prehliadania - zaškrtni všetko okrem hesiel a adries za celé obdobie.
Ak to nepomôže, možno je niečo s profilom a:
Zosynchronizuj si profil, vypni synchronizáciu/možno sa z neho budeš musieť odhlásiť, ale zatiaľ ho nemaž, vytvor nový profil, prihlás sa doň ale synchronizuj len heslá, záložky, adresy, platobné metódy nesychronizuj históriu, otvorené karty, nastavenia, rozšírenia, aplikácie a témy.
Chrome si otvor 2x v jednom pôvodný profil v druhom nový, podľa pôvodného si nainštaluj rozšírenia a nastav ich, možno zistíš, že si mal rozšírenia, ktoré nepotrebuješ. Nastav si aj Chrome samotný, ak nepotrebuješ, nemeň nič v chrome://flags (ja mám len povolené Parallel downloading a zakázané Hardware Media Key Handling, nič viac). Keď budeš mať všetko, pôvodný profil môžeš odstrániť.