boja sa muži nežností?
boja sa muži nežností?
Doby deň, chcela by som sa spýtať hlavne mužov. Som po nie úplne najkrajšom rozvode, ale to nechcem riešiť. Mám priateľa, ktorým sme spolu už pár mesiacov a zdá sa mi byť možno opatrnejší ako ja. Doteraz sme fungovali....hmmm, dajme tomu tak opatrnejšie na oboch stranách, ale ja už mám potrebu mu občas povedať aj niečo pekné. Napríklad ho osloviť „miláčik“,alebo byť k nemu prosto občas, tak infantilne milá aj nežná. Len sa bojím, aby to nevzal odomňa, že ho tlačím do nejakého vážneho vzťahu a aby necúvol. Aj on je po rozvode a nechce vážny vzťah-zatiaľ. Chcela by som vedieť názor mužov, ako ste na tom s komunikáciou smerom od partnerky. Všeobecne, máte radi nehu? Do akej miery?
Re: boja sa muži nežností?
Neboja sa nežností.Je skrátka len opatrný-povahová črta,nechce tlačiť na teba.Kludne mu povedz niečo pekné. Mám rád nehu - čo najčastejšie.
bojím sa práve toho, že ho vystraším tým, že ho chcem k sebe pripútať.
A chces si ho realne k sebe priputat, alebo aj tebe to vyhovuje tak ako to je, len tam chces mat viac "nehy"?
Podla mna sa neboja muzi neznosti, aspon nepoznam nikoho vo svojom okoli komu by vadilo ze ich priatelka vola "zlatko", alebo podobne. Ako mozno tie hranice su u niekoho posunute - v tom zmysle, ze niekomu moze vadit, ked dostava denne od priatelky x sprav s kadejakymi roztomilymi smajlikmi a tak.
Mne to nevadi, ja mam napriklad rad ak je priatelka niekedy, tak ako pises, az infantilne mila a nezna - ale zas nie na verejnosti, len v sukromi
Podla mna sa neboja muzi neznosti, aspon nepoznam nikoho vo svojom okoli komu by vadilo ze ich priatelka vola "zlatko", alebo podobne. Ako mozno tie hranice su u niekoho posunute - v tom zmysle, ze niekomu moze vadit, ked dostava denne od priatelky x sprav s kadejakymi roztomilymi smajlikmi a tak.
Mne to nevadi, ja mam napriklad rad ak je priatelka niekedy, tak ako pises, az infantilne mila a nezna - ale zas nie na verejnosti, len v sukromi
Frco, áno chcem ho k sebe pripútať. Chcem byť milovaná a chcem milovať.
Jasne, všetky nežnosti len v súkromí. Chcela by som mu otvoriť srdce, mám ho plné lásky k nemu, ale viem, že on nie je pripravený ešte. Musím to dávkovať veľmi pomaly, aby sa nevyplašil. Niekedy cítim, že ma až stíska pri srdci tak moc by som chcela vyjadriť ćo k nemu cítim
Jasne, všetky nežnosti len v súkromí. Chcela by som mu otvoriť srdce, mám ho plné lásky k nemu, ale viem, že on nie je pripravený ešte. Musím to dávkovať veľmi pomaly, aby sa nevyplašil. Niekedy cítim, že ma až stíska pri srdci tak moc by som chcela vyjadriť ćo k nemu cítim
Skor by som povedal, ze nie kazdemu vyhovuje rovnaky stupen neznosti. A samozrejme meni sa to aj v priebehu vztahu.
Tak napr fyzická neha,položiť svoju hlavu na hrudnik,túliť sa ako mačiatko. Tiez som skorej chladný,opatrný, ale toto ma roztopilo, možno aj jeho.Miaeva napísal: 06 júl 2022, 14:08 bojím sa práve toho, že ho vystraším tým, že ho chcem k sebe pripútať.
blastbit, poznáme sa už skoro rok a spávame spolu. Navonok to vyzerá, že je to o sexe. Fyzicky som sa už pritúlila, ale nikdy to nebolo také to pravé zamilované.
Ja som sice zenaty nebol, ale ona bola po rozvode a tak som to nechaval na nu, aby sa necitila, ze na nu tlacim. Ale rozne nezne a infantilne slova prisli relativne rychlo, To ale asi bude zalezat aj o povahy. Pise knihy pre deti, takze trochu infantility sa tam cakat dalo. Plus prisli mile prerieknutia sa cloveka, ktory sa uci jazyk boli jednoducho pekne. Asi tomu u Vas doch treba dat sancu, alebo otvorene hovorit. Lebo ked sa nehovori a len sa caka, potom sa to rychlo sype.