Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Pokroky v sociálnom živote

Príspevok od používateľa gogo956 »

beardie napísal: 04 júl 2022, 15:20 musi tomu predsa predchadzat nejaka ina konverzacia, siel by si na kavu s niekym, kto by ta na nu pozval na ulici bez toho, aby ste sa aspon trochu poznali? s nahodnym clovekom?
:D
takze bude to o tej komunikacii..

Terepin
a ta dotycna, ktora odmietla, to bola osoba ktoru aspon trochu poznas, z videnia alebo?
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Musím sa zastať Terepina, ak bol pred tým dáky kontext a pokec v partii, tak tá otázka bola úplne v pohode a rozhodne netreba hľadať "nič originálne" (to je ko*otina...). Nič to nemení na tom, že ak ťa 10 báb po sebe takto odmietne, stále je to celkom priemerná štatistika. Ak ich bude 20, 30, 50, treba niečo zmeniť. Ale pochybujem, že toľko si ich (napr. v rámci partie) pozýval, alebo prejavil záujem.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

bolo iste obdobie, ked som tahal snuru 7 bab po sebe, ktore ma nechceli
potom sa to zlomilo
gogo956
Redeemer
Redeemer

vždy ide aj o ten kontext či sa to pozvanie hodí v rámci tej ktorej konkrétnej situácie, to človek musí vycítiť, či sa to hodí alebo ani nie
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

gogo956 napísal: 04 júl 2022, 15:22 :D
takze bude to o tej komunikacii..

Terepin
a ta dotycna, ktora odmietla, to bola osoba ktoru aspon trochu poznas, z videnia alebo?
Z videnia v partii.

Autoeditácia príspevku po 27 sek:
Hensym napísal: 04 júl 2022, 15:29 Musím sa zastať Terepina, ak bol pred tým dáky kontext a pokec v partii, tak tá otázka bola úplne v pohode a rozhodne netreba hľadať "nič originálne" (to je ko*otina...). Nič to nemení na tom, že ak ťa 10 báb po sebe takto odmietne, stále je to celkom priemerná štatistika. Ak ich bude 20, 30, 50, treba niečo zmeniť. Ale pochybujem, že toľko si ich (napr. v rámci partie) pozýval, alebo prejavil záujem.
Toľko ich v partii ani nebolo. :D
gogo956
Redeemer
Redeemer

Terepin napísal: 04 júl 2022, 15:47
Toľko ich v partii ani nebolo. :D
treba skusit druhe kolo :D
--
Zase ked je v partii malo volnych zien, iba par, tak potom ta pravdepdobnost uspechu je samozrejme nizka
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Myslel som to za život, nie v tej jednej partii. :D
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Ani tých toľko nebolo. :D
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

beardie napísal: 04 júl 2022, 15:37 bolo iste obdobie, ked som tahal snuru 7 bab po sebe, ktore ma nechceli
potom sa to zlomilo
U mna šnura 20 tich ktoré som vytiahol von,v reálnom stretku ma nechceli,odpálkovali. Kým som konečne pochopil že to je o tom, aku mám prácu,aký výzor od účesu na hlave,obliekanie, az po topánky na nohách a potom sa karta konečne obratila aj v intimnostiach.
Predtým hoc aké tričko, rozprávať viem primerane, vtipný viacmenej hej kedze dokazem rozosmiať aj skupinu ludí - žien aj mužov.
Dovtedy uspech ziadny, akurát ze cez četovanie som ich vytiahol von.Takže chyba bola v nedostatočne atraktívnom výzore, spoločenskom postavení + práca.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Som tu tyzden nebol, 4 strany tu pribudli a popravde nestali za nic...
Terepin sa stale povazuje za snehovu vlocku ktoru nechape svet (a nie naopak) a Blastbit skratka len nechape svet :D

Zaujala ma jedna vec asi 3 strany dozadu kde Blastbit mal dlhy prispevok o tom co vsetko zeny chcu..
A v tom ma uplnu pravdu, zeny chcu vsetko mozne. Aj muzi chcu vsetko mozne. Skratka mi tvoj prispevok pripomenul nejaku nafukanu bojovnicku za zenske prava ktora bude dookola vypisovat o tom ako muzi chcu len sex, umele prsia, blondave vlasy a oholene nohy...
Ty sa na tom mozes len smiat, lebo vies ze to nie je pravda a ze najskor jej skusenosti z ktorych vyvodila taketo nazory budu mat korienok problemu niekde v nej, nie vo vsetkych muzoch na svete...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Sak ked si ten Terepin nedá povedať vyše 15 rokov, treba mu ukazat z kazdej strany tento jeho problem.
Ale popravde musel som si tvoj príspevok 3 x prečitať aby som vedel čo si ním chcel vlastne povedať 8) Ja v regione Považia som stretol desiatky takých báb ktoré popisujem. Ty si z BA chces povedať že bratislavské baby nechcu vyšportovaných s majetkami a postavením?
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Povrchne poziadavky su skor sedlacka zalezitost (mimo BA). Bez urazky na sedlackost :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja som 30 tnik, vy hádam aj po 40 tke aacid aj wladas, trochu iná generácia čo spoznala aj inú generáciu žien s inými hodnotami.
Dosť možné ze žena narodená v BA je iná ako žena ktorá sa pristahovala napr z BB do BA, že tie nároky budú na chlapa iné.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

"Len" 35. Vsimam si aj mladych ale proste vizorovu povrchnost uz vidim ovela menej nez volakedy.
Nedavno ma prekvapila moja reakcia ked som niekde videl reklamu na kozmetiku. Bola na nej nejaka mlada baba, max 25, ziadna modelka. Dve fotky, jedna v povodnom looku a druha po namachleni. Namachlena taka klasika do casopisov. V povodnom looku sa mi ale 100x viac pacila aj ked nemala (asi naschval) cistu plet.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Ako ani u mna žena nemusí byt sexbomba ani modelka, aj mi je jedno ako je oblečená kludne aj v teplakoch a v ramienkovom tričku.
Mne je toto uplne fuk, pokial aspon nejako o svoju postavu dbá a do tváre aspon priemerne pekná, na farbách vlasov extra nezaleží.
Ale písal som o tom, že možno tým ženám čoraz viac začina zaležať na výzore muža, kedže na ženy sú väčšie výzorové nároky.
No a čo sa týka práce u žien, väčšina žien zarába slabo, máloktorá má dobrú prácu za fakt dobrú mzdu. Preto si nielen myslím ale aj viackrát stalo na vlastnej koži alebo aj som videl u kamošov,známich a kamarátky aké maju typy mužov, že letia na takých o ktorých popisujem-také skusenosti.
Teda len moj subjektívny nazor, že chlap by mal na sebe stále makať aby bol v kazdom smere na najvyššom možnom leveli, aby sa ženy za nim trhali a aby bol on čo si bude ženu vyberať a nie ženy ktoré ani samé nevedia co vlastne chcú.
Je tu jeden chalan skooty má tu témy, dobre vyzerá má 3000 plat a píše že ho ženy nechcú a že ženy chcú len chudobných retardov.
Podla jeho tém minimálne jednu mal na vztah ktorý ale sám nechal a jedna sa okolo neho motala ale podla mna to on dovrzal. Tak a ked sa najbližšie ozve ešte mu skusim dat nejaké rady ak to nezaberie do mesiaca cize na 7.8.2022 a dal som tu slub niečo ako prísahu ak toto nezaberie(hoci pri iných to zabralo) tak do tém ohladom vztahov a žien sa prestanem vyjadrovať.Padni komu padni kto si ako zariadi tak má.
Nech ma šlak trafí ak by som to porušil, ale prestanem prispievat do takýchto tém len ak sa mu nepodarí dosiahnuť tú babu ktorú chce.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Blastbit napísal: 10 júl 2022, 20:58Ty si z BA chces povedať že bratislavské baby nechcu vyšportovaných s majetkami a postavením?
chcu samozrejme ze chcu. ale "chciet" je nieco co mas v hlave a nema to nic spolocne s realitou. ja tiez chcem chudu modelku s obrovskymi kozami ktorej zaluby su varenie a oralne uspokojovanie partnera.
ale to ze taku chcem neznamena ze pokial s taka neobjavi tak budem slobodny a hladat.
proste pleties realitu s predstavami. kazdy ma svoje predstavy ale zaroven zije v realnom zivote.

k tomu ze muz musi byt bohaty, uspesny a namakany aby zaujal zenu... je to hlupost, ved keby to nebola hlupost tak 90% muzov je slobodnych.
je pravda ze muz musi zenu niecim zaujat (ostatne rovnako ako musi zena niecim zaujat muza) ale nemusi to byt iba uspech ci svaly. moze to byt osobnost, talent, humor ci zaujmy. moze to byt vztah k detom, laska k zvieratam ci proste len to ako sa sprava vseobecne...
rovnako to moze byt odhodlanost a vytrvalost. to ze mas namakanu postavu nie je iba o tom ze si sexy ale je to aj jasny dokaz toho ze vies zamakat a mas pevnu volu. to ze si uspesny podnikatel pre nu nie je iba o tom ze jej budes kupovat co bude chciet ale o tom ze si nieco dokazal, ze si sikovny a uspesny.

rozdiel je ten ze osobnost, talent, humor ci sarm je nieco co skratka musis mas, nevies sa to naucit ci ziskat. pokial to nemas mas smolu. nastastie ale pre takych ludi su tu prave tie zaujmy, vzhlad ci uspech, to su veci ktore zalezia len a len na tebe ci ich budes mat alebo nie.

no a potom je tu specialna kategoria muzov co nemaju ani osobnost ani talent a miesto toho aby na sebe makali aby boli v niecom uspesni tak radsej nadavaju na to ze dnesne zeny chcu len peknych a bohatych :D
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

gogo956
Redeemer
Redeemer

Ono tie preferencie sa u muzov aj zien menia vekom, to je normalne. Ked ma clovek 20 tak ma malo skusenosti a vela hormonov, rokmi sa to vymeni..

Autoeditácia príspevku po 2 dni 8 hod 58 min 28 sek:
Terepin ty si mozno taky atypicky It-čkar. Lebo co som za cely zivot poznal kopec It-čkarov, tak nikdy nemali problem so ženami, vacsinou sa na ne same lepili, lebo vedeli ze slušne zarabaju a vacsinou to boli velmi žiaduce ženy. A to teda dotycni ziadni krasavci neboli, ak neratame s tym že by nejaku ženu vzrusovali okuliare so sklami o hrubke pivoveho litráka..
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

" lebo vedeli ze slušne zarabaju "..presne ak by to boli predavači v Tescu tak o nich tie žiaduce ženy nezakopnú.
Ale IT-čkar(hocikto slušne zarabajuci) ktorý o seba dbá, vyzerá mužne,o takého sa baby aj samé bijú. Cim viac bodov chlap má lepšie prenho.
Aj sa nemusí tolko snažiť baliť baby, takého baby lovia samé.No je kopu účelových vztahov - len aby nebola sama/sám, ked natrafí na pána/pani "dokonalú" tak beží za nou/ním. Tak sú ludia čo idú do vztahu s hocikým a potom to tak aj vyzerá a dopadne.
Zo vztahu do vztahu, nieco vydrží pár týzdnov,niečo pár mesiacov, potom hned po chvíli príde další/dalšia, ale to je skorej domena žien.
Zeny maju statisticky viac vztahov za sebou ako muži. Zatial čo jedna min.priemerne pekná žena moze mat aj 10-15 vztahov, u chlapa je to aj o 70% menej.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Blastbit

tak je pochopitelne ze, ci muzi tak zeny maju svoje preferencie pri vybere partnerov.
Keby ta chcelo 10žien naraz, tiež by si bral do uvahy to, ktoré z nich sa ti pacia viacej a ktore menej. A rovnako ženy beru pri vybere do uvahy či je potencialny partner schopny pripadne v buducnosti uzivit rodinu.
Je to zakódované evolučne: ženy ktore pri vybere podcenovali socialny status partnera zanechali pochopitelne menej deti ako tie ženy ktore si vyberali tých ktorí mali lepsi pristup ku zdrojom. Tym padom tie druhe geny su tie vitazne a ovplyvnuju podvedomi vyber dnesnych zien. :)
Šimpanzie samice vo volnej prirode sa prednostne pária so samcami ktoré im poskytuju nejaku protihodnotu napr ulovene maso. Takze tento pristup žien je uplne normalny, prirodzený a ony ani nemozu za to, ze ich priroda do takeho spravania núti.
Náš cely zivot je riadený podvedomími impulzami ktoré maju svoj povod v dalekej prahistorii a evolucnom vyvoji tvorov.
Napísať odpoveď