Pôžička
Re: Pôžička
teraz su myslim pomerne prisne podmienky na bonitu u vsetkych takychto institucii na trhu, menilo sa to. Pokial ziadatel nedosahuje prijem ani zivotne minimum tak pravdepodobne mu oficialne nikto pozicku poskytnut nemoze.
@taki7 nadviazem na otazky, ktore si daval v krypto teme - ak ta nedajboh NAHODOU napadlo, ze si pozicias peniaze a niekde ich "rychlo" otocis na nejakom skvelom "get rich quick" programe, tak to prosim ta nerob. To je najhorsie co mozes spravit.
Ak som sa netrafil tak to ignoruj, ale nedalo mi - nebol by si prvy ani posledny - tak pre istotu.
Ak som sa netrafil tak to ignoruj, ale nedalo mi - nebol by si prvy ani posledny - tak pre istotu.
Nie je to uplne tak. Posudzujú sa aj ine veci. Napriklad, ak by si mal dostatok finančných prostriedkov na účte. Ake v princípe a veľmi zjednodušene to je tak, že ak nemáš príjem ani životné minimum a uvedieš v žiadosti pravdu, tak nedostaneš od spoločnosti pôžičku.
Hegy napísal: 21 júl 2022, 13:24 @taki7 nadviazem na otazky, ktore si daval v krypto teme - ak ta nedajboh NAHODOU napadlo, ze si pozicias peniaze a niekde ich "rychlo" otocis na nejakom skvelom "get rich quick" programe, tak to prosim ta nerob. To je najhorsie co mozes spravit.
Nie, s tým to nemá nič...
www.finzo.sk , tam by to malo ísť i bez životného minima...
https://finzo.sk/sk/magazin/preco-je-po ... ednoducha/
na co by sa mali peniaze pouzit?
ak si chces pozicat taku nizku sumu, pozicaj si to radsej od rodiny alebo suseda ci kamarata
ak si chces pozicat taku nizku sumu, pozicaj si to radsej od rodiny alebo suseda ci kamarata
beardie ma pravdu
a naozaj ti bez prijmu uz nepozicia ani nebankovka jedine moznosti su kamarati rodina sused alebo uzernik. ale tam si rozmysli ci ti v pripade neplatenia stoji za to....
a naozaj ti bez prijmu uz nepozicia ani nebankovka jedine moznosti su kamarati rodina sused alebo uzernik. ale tam si rozmysli ci ti v pripade neplatenia stoji za to....
Pri www.finzo.sk príjem dokladovať netreba. Link o tom je vyššie.
to neznamena ze ho nevyzaduju a nevedia si ta overit cez socpoist
kamo to je taky problem zavolat kamosovi bratovi byvalej frajerke proste hocikomu a pozicat si 500?
tak tak, oni si to zistia, lebo musia, zo zakona, napr cez tu socku
ono ano v minulosti boli nebankovky typu pohotovost provident kde mohol v podstate skoro kazdy svojpravny clovek co mal op a trvaly pobyt zobrat mensi uver resp tych 500e by sa pravdepodobne vtedy dalo ale za sialene uroky a pri omeskani sa z toho stavala nesplatitelna pozicka.... a ja uplne suhlasim ze toto uz nefunguje lebo nic nestoji cloveku za to si pre par stovak doje*** kompletne cely zivot.
hovorim urcite mas niekoho kto ti tych 500 pozica to nieje taka suma ovsem ak uz mas napoziciavane kade tade tak logicky to je problem
hovorim urcite mas niekoho kto ti tych 500 pozica to nieje taka suma ovsem ak uz mas napoziciavane kade tade tak logicky to je problem
500 eur zarobiť na čierno rýchlo nejaká brigáda urobit fušku,ale tak aby na to nikto neprišiel.To je ako posledná možnosť z posledných.
zdravy clovek by nemal podla mna problem si zarobit existuju dnes uz donasky bolt wolt kde sa da pekne zarobit a opakujem urcite musi mat niekoho vo svojom okoli kto mu pozicia tych 500 ak uz ovsem naozaj nema pozicane kdekolvek kam sa pozrie....