Ahojte,
prosim vas mam trosku povrchovej hrdze na podvozku (ramena napriklad) na podvozku Toyoty z roku 2013. Kedze Rakusania sa na tom pri technickej kontrole ukajaju, tak som sa chcel spytat, ci osetrenie podvozku, napr. Dinitrolom, osetruje aj takyto typ povrchovej hrdzy - je to nieco co je zahrnute v osetreni?
Ak tu teda mate niekto skusenosti s takymto typom osetrenia. Vdaka.
Osetrenie podvozku - Dinitrol
-
starysomar
Hardcore addict
Re: Osetrenie podvozku - Dinitrol
"DINITROL 900 - stabilizátor hrdze na báze epoxidu, ktorý aktívne premieňa hrdzu v pevný lesklý čierny prelakovateľný film. Tento film naďalej zabraňuje prístupu vzduchu a vlhkosti k povrchu a tým znemožňuje vznik ďalšej korózie."
A na to druhý deň niečo ako
EUROSPRAY NEPRELAKOVATEĽNÝ ASFALTOVÝ OCHRANNÝ NÁSTREK je rýchloschnúca ochranná pružná náterová hmota na báze živice, ktorá vytvára jemne drsný neprelakovateľný povrch.
Alebo
BODY 950 prelakovateľná ochrana prahov sprej
Auto si dávam robiť mechanikovi (videl som u neho Dinitrol), na fórach Dinitroly hodne chvália ako jeden z najlepších príprvkov.
A na to druhý deň niečo ako
EUROSPRAY NEPRELAKOVATEĽNÝ ASFALTOVÝ OCHRANNÝ NÁSTREK je rýchloschnúca ochranná pružná náterová hmota na báze živice, ktorá vytvára jemne drsný neprelakovateľný povrch.
Alebo
BODY 950 prelakovateľná ochrana prahov sprej
Auto si dávam robiť mechanikovi (videl som u neho Dinitrol), na fórach Dinitroly hodne chvália ako jeden z najlepších príprvkov.
Cize oni tu povrchovu hrdzu striekaju priamo dinitrolom (bez jej odstranenia)? Chapem to spravne? Cize po prestreku ju vidiet nebude?
Vdaka.
Vdaka.
-
starysomar
Hardcore addict
Na povrchovú koróziu na vtedajších nových dieloch - blatníkoch som kedysi pred zhruba 40 rokmi aplikoval nejaký prípravok - názov už naozaj nepamätám. Najprv to zmodrelo, potom sčernelo. Druhý deň sa to utrelo nasucho, základná farba a potom gumoasfalt. Dnes sú určite kvalitnejšie technológie, prípravky.
Nájdeš skôr na automobilových fórach
Nájdeš skôr na automobilových fórach
Mne v pondelok došiel R STOP na skúšku.