Osadenie značky

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Publicip
Expert
Expert

Osadenie značky

Príspevok od používateľa Publicip »

Je takto osadena značka správne? Čo myslíte, podľa mňa nie, kedže nie je jasné kde je rezervovane parkovacie miesto.
300494714_784973189368107_1855091417191628318_n.jpg
300770972_796451918036018_8606704907673134559_n.jpg
mLuks
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Osadenie značky

Príspevok od používateľa mLuks »

dajme tomu, že najidealnejšie miesto by bolo v strede parkovacieho miesta. vzhladom na malo miesta to dali na kraj parkoviska, je to prvé parkovacie miesto, podla fotky na ceste za zeleným pásom nie je vyznačené žiadne parkovacie miesto, takže logicky vychádza, že vyhradené je to prvé miesto na parkovisku.

my sme nedávno osádzali značku invalida na bok parkovaciho miesta do zeleného pásu z dôvodu, že za parkovacim miestom je hned chodník a projektant šupol značku na obrubík na papieri. ľudia keď parkuju tak zvyčajne idú až kolesami na obrubník, čo by znamenalo, že keď by bola značka na kraji chodníka pri obrukníku, tak by do nej narazili, dalej do chodníka ju umiestniť takisto nemôžeš lebo bude zavadzať chodcom a koniec koncov zavadzala by aj pri otvarí kufra resp, manipulacii okolo kufra, ak by bola v strede parkovacieho miesta - čo je asi aj dôvod umiestnenia značky na kraji na tvojej fotke. Tak je na boku parkovacieho miesta, keďže je to tiež takéto krajné miesto.

niekedy sa treba pozerať aj na realitu, nie len na normu
Publicip
Expert
Expert

Ide o to ci sa mozem branit v pripade pokuty ze je zle umiestnena, zaplatim za pravnu radu vopred
mLuks
Addict
Addict

a podľa čoho usudzuješ, že je zle umiestnená? áno, nejaké normy sú, ale zároveň nie vždy sa to dá dodržať.

myslíš si, že ak značku "stop" umiestnim bližšie než meter od cesty, tak z právneho hľadiska nebude platiť a ty teda nemusíš stať?
Publicip
Expert
Expert

Sere ma ta znacka, myslel som ze je to kvoli ceste zákaz zastavenia a statia, to dole som uz necital ... 🤣
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

ty tu máš už koľkú tému , kde si dačo doj_bal a potrebuješ právnu radu ? odporúčam sa trocha zamyslieť nad svojim konaním. Táto značka evidentne patrí k tomu parkovaciemu miestu a nie tomu kusu hliny vedľa.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

:D .... značka je umiestnená správne, pretože šofer ked cúva aspon do nej nenabura. Nezavadzia mu v pohybe ked chce ist do kufra niečo dať.
Potom by tu bola téma o tom ako si nabural do značky lebo je umiestnená v strede parkovacieho miesta. :)
A to by si ju nabural lebo ked sa lepšie pozrieš na fotku a značka by bola umiestnená v strede,v línii ako je teraz, tak ju 100% naburaš.
Alebo necuvať az na obrubník ale aspon meter dopredu nechať auto, ale umiestnene značky je ten najmenší problem.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

"Zaujímavý postoj" - chcieť niekomu zabrať zrejme zaplatené miesto výhovorkou na nesprávne umiestnenie značky.
Jeho musia mať všade strašne radi :D
mLuks
Addict
Addict

Publicip napísal: 23 aug 2022, 9:11 Sere ma ta znacka, myslel som ze je to kvoli ceste zákaz zastavenia a statia, to dole som uz necital ... 🤣
po novom sa takto označuje vyhradené parkovanie, teda zakaz zastavenia a dodatkové tabule. Značky P reserve boli zrušene. Ale aj keby to bola značka zakaz zastavania bez dodatkových tabúľ platiaca pre cestu, tak by stále bola osadená správne.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

na instagrame je k téme aj videjko 🤣
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

nie je z Humenneho aj Martin Dano? :o citim istu podobnost
mLuks
Addict
Addict

čožeee? :D bože, Publicip ty si trkvas, "vy si ma memôžte natačať ja som súkromná osoba" - a preto PZ chce nakúpiť kamery na uniformy
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Publicip - Myslel som si že sa ti snazim niečo objasniť ale asi by to bolo hrach o stenu hádzať. Pokutu ti mali za čo vlastne dávat o aký dopravný priestupok sa to jednal?... Edit - ty si stál na vyhradenom parkovacom mieste, preto táto tema?
Publicip
Expert
Expert

Jj stal som aaa ta znacka je tak umiestnena nestastne, ze som si myslel ze to plati pre cestu vedla, dole tabulky necitam 🤣

mluks a co sak nech si ma nataca 🤣
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Takto to vyzera, ked chce clovek hrat blbeho, ale v skutocnosti je blby. A toto ma volebne pravo.
Publicip
Expert
Expert

ou mirak2 :( tak to vyzera ak tupec chce hrat tupca ale nedari sa mu lebo je strasny tupec
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

dufam, ze bude mat tato telenovela pokracovanie, lebo prvych par casti bolo celkom vyzivnych
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Kým z témy nebude flame. Nebudem ta nijako uražať,skus si to zanalyzovať racionálne, ale je fakt že založiš temu v ktorej si protirečíš.
Protirečíš si v tom, že najprv napises na IG aku mas traumu že si ostal vyhúkaný a aby ta netočili a potom tuto píšeš ze ti to je jedno a ze sranda.
To je zial tvoja chyba ze ty si neprečitaš značku a potom tu založiš temu ako sa sťažuješ na značku.Ale chyba nie je v značke a nie je ani chyba policajtov že ti dali pokutu.Mal by si radšej 5 x merať a raz strihať. Nevravím že ja som bezchybný, nie je to tak dávno co som viackrát chyboval.
No chyby sú nato aby si sa poučil a začal veci robiť inak. Konštruktívna kritika ťa má posunuť dopredu. Uber z agresivity nielen verbálnej ale aj fyzickej (ked si sa pobil ohladom toho bývania),vždy je lepšie s ludmi vychádzať ako nevychádzať bezohladu či sa jedná o forum/reálny život.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

:D
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

beardie napísal: 24 aug 2022, 13:29 dufam, ze bude mat tato telenovela pokracovanie, lebo prvych par casti bolo celkom vyzivnych
zlatá baňa je jeho IG :D
Napísať odpoveď