Osadenie značky
Re: Osadenie značky
Ak si zasadnete do kruhu ako v úesej a začnete vylievat svoje pocity pozdravte prosím aj Matoviča
Autoeditácia príspevku po 2 min 58 sek:
Píšte len k téme, vaše chore vyplody si nechajte pre svoj okruh chorych priatelov.
Autoeditácia príspevku po 2 min 58 sek:
Píšte len k téme, vaše chore vyplody si nechajte pre svoj okruh chorych priatelov.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
choď si dat vape s kamošmi. možno sa upokojíš.
Publicip - Ja som ti napísal k téme. Co treba ešte riešiť? Zaparkoval si na miesto ktoré je vyhradené pre iné auto, policajti ti dali pokutu.
Dal si to ako hrdina na IG, dal si to sem, čakal si pochvalu? Tak aké je z toho ponaučenie teda?
Edit k beardiemu
veruže hej akurát som to tiež pozrel tú fotku 
Dal si to ako hrdina na IG, dal si to sem, čakal si pochvalu? Tak aké je z toho ponaučenie teda?
Edit k beardiemu
ked v prvom poste zabielis SPZku, ale o par postov nizsie nahodis link na IG, kde mas ako druhy najnovsi post fotku motorky a auta aj so znackou, nie je to velmi efektivne
Cisty magor toto, mozno je aj clenom obcianskeho tribunalu
Pozrel som si to video na jeho blbom IG profile, tolko kktin, co nataral tim policajtom a debil chcel aby mu este zavolali sanitku...
-
K-u-b-i-a-k
Addict
ten link som hodil ja
ale nemení nič na veci že link na ig pridal v inej téme.
Dva roky plati vyhlaska c.30/2020 a k nej priloha c.5, ktora upresnuje tieto znacky. Ze je autor temy zakomplexovany analfabet, ktory neovlada zakony, tak na to sme si uz v jeho temach zvykli...
" Ze je autor temy zakomplexovany analfabet " ... ja by som tipol asi nejaké ochorenie ktoré sposobuje zmeny nálad, depky, agresiu.
Potreboval by pri sebe človeka - mentora ktorý ho ukludní. A zo široka mu ukáže to ako sa rôzne situácie riešia aby to vyriešil v pohodičke.
Potreboval by pri sebe človeka - mentora ktorý ho ukludní. A zo široka mu ukáže to ako sa rôzne situácie riešia aby to vyriešil v pohodičke.
-
mirak2
Hardcore addict
Psychicke ochorenie nevyzaduje mentora, ale psychologa - terapeuta, prip. psychiatra na medikamentoznu liecbu.
Nemal som na mysli psychické ochorenie. Napísal som že asi má ochorenie ktoré mu sposobuje depky,agresivitu,zmeny nálad.
Takže nemal som na mysli konkrétne psychické ochorenie ako narcizmus,paranoja, schizofrenia, socialna fobia atd.
V prípade psychickeho ochorenia by to bolo tak ako to popisuješ. Tu si myslím že asi ide o fyzické ochorenie, srdce, cukrovka atd.
Takže nemal som na mysli konkrétne psychické ochorenie ako narcizmus,paranoja, schizofrenia, socialna fobia atd.
V prípade psychickeho ochorenia by to bolo tak ako to popisuješ. Tu si myslím že asi ide o fyzické ochorenie, srdce, cukrovka atd.
mozno je len nevychovany buran bez empatie a schopnosti logickeho myslenia