Vzťah bez sexu?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
webino
Amateur
Amateur

Vzťah bez sexu?

Príspevok od používateľa webino »

Nikdy som na fórum nechcel písať,ale v poslednej dobe potrebujem aj iné názory a sám nemám moc možností s kým sa o tom baviť tak skúšam tu nájsť radu či názor.
Vec sa má tak v skratke,mám 37 a predtým som nemal vzťah a ani sex 12 rokov a bol som s tým takpovediac zmierený že zostanem sám a sám si aj v tom pomôžem.No už 9 ti mesiac mám vzťah,našiel som lásku a som šťastný a milujem ju.Ale ani po 9tich mesiacoch sme spolu ešte nespali.Bolo všetko možné ale priamo styk,milovanie,sex ako taký nie.
Zo štyri razy som to pokazil ja,lebo ni to nefungovalo ako malo,mal som obavy že sklamem alebo že budem hneď a tak to aj dopadlo,že som sa nevedel uvoľniť a ju to sklamalo a už sa ma potom ani nedotkla.Zas neskôr prišlo na nežnosti,a sama povedala že ideme trénovať teda,ale to bol len záchvev a proste zabudla behom dňa na to a už nič.
Predtým mala vzťah kde chľastal a dokázal na ňu aj siahnuť a že už jej zožral nervy a už to nepotrebuje a nechce mi povie,keď sa naozaj o tom bavíme a aj to vždy v zlej nálade vedený rozhovor kde to ani nenazve pravým menom.Proste sa nevie o tom porozprávať.
Že keď som vydržal 12 rokov vydržím chvíľu že pár mesiacov je chvíľa...a ja na to pár mesiacov sú štyri,tri nie 9.A vlastne mi to príde nepriamo povedané že nikdy,aj keď mi stále tvrdí že nik nepovedal že nikdy.
Preto chcem vedieť či si myslíte že dokáže taký vzťah fungovať roky aj bez sexu,alebo radu ako to v nej prebudiť no vôbec.
Lebo ja už netlačím nebavím sa o tom radšej,sama povedala čím viac riešim tým viac bude odolávať,ale na druhú stranu je podľa mňa dôležitá aj komunikácia,ale tu som ako v divnom začarovanom kruhu.
A neviem si zvyknúť aj keď chcem,lebo ju milujem,podviesť nepodveduem budem onanovať kľudne aj ďaľšie roky len neviem či sa to naozaj dá takto fungovať bez intymity sexu a tak.
Máte niekto skúsenosti rady ?
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Vzťah bez sexu?

Príspevok od používateľa heker »

Taky vztah moze fungovat, ale isto nie u mna a ani nepoznam nikoho u koho by mohol. Mozno u jedneho z tisicov parov, ak nie z miliona. Neviem co sa ti da poradit, ved ta zena musi byt asexualna a ine to nebude. Raz mal kamarat taku, boli spolu roky, sex len na Silvestra a potom cakal dalsi rok. Boli spolu par rokov, poslal ju do zadku, nasiel si novu a zrazu mal sex 200 dni v roku.
webino
Amateur
Amateur

No,ono je to o tom že predtým bola sklamaná a ma chrobáka v hlave.Spočiatku aj chcela asi,ale časom ju to prešlo a pod tlakom vyšla pravda von tie slová,,nepotrebujem to už,už som si toho užila dosť.Ono to bolo pred tým tak,ale neviem kedy toto obdobie prejde,, A aj že sa bojí že sa mi to zvlečiekeď to mám striedavé akože kondóm,ale zas ak nič nebude nebude tak to nezistíme nikdy.no a ja sa už ani neviem snažiť mi to príde a stále na to myslím a chcem si zvyknúť,ale v hlave sa mi to mieša a som zdravý chlapa a proste som len nervózny a je mi to ľúto a závidím ostatným a len čakám a ani neviem na čo.Ale proste ju milujem a to je hlavné.Ale neviem si za toho boha predstaviť ako to bude vyzerať po roku bez sexu a nieto roky ďaľšie😒
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Podla mna su len dristy, ze si uz uzila dost. Tiez hlada vyhovorky, ze sa ti zvlecie. Ona sa nezmeni a ty budes cakat az do smrti.

Ked si vezmem ine baby v mojom zivote, tak to nebolo o ziadnom snazeni. Zacalo to bozkami, dotykmi a uz to islo same. Alebo sme dosli z vecere, objal som ju, pritisol k sebe a vybavene. Pripadne to bolo aj tak, ze sme mali niekde ist, napriklad s partiou von. Predtym sme si pisali, ze sa stretneme o hodinu skor, dame sex a potom pojdeme. Ziadne snazenie nebolo potrebne.

Ked aj budes mat sex, tak raz a potom co, zase budes rok cakat ako ten moj kamarat? Ona proste sex k zivotu nepotrebuje a bud sa s tym naucis zit alebo si najdi inu.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

" sama povedala čím viac riešim tým viac bude odolávať"...berie to ako hru s tebou? ked spominas sex je zle, ked nespominas pre nu ok má klud.
" nepotrebujem to už,už som si toho užila dosť " ...spozná niekoho ineho "lepšieho" po 9 dnoch budu spolu sexovat a necakat 9 mesiacov a viac.
" A aj že sa bojí že sa mi to zvlečie"...kondom sa nezvlečie,ak máš problem s výdržou tak si tak 2 hodiny pred sexom vyhoň, vydržíš ovela dlhšie.
Edit k tomu co tu čítam 31.8.2022 o 23:34 - tragikomedia, ani z voza ani na voz s webinom a jeho babou.
webino
Amateur
Amateur

No ty mi dávaš,ale ja mám tiež taký dojem.
Aj keď som sa jej spýtal v tom akože rozhovore čo radšej hľadela inam a nasratá že to rozoberám zas a nie normálna komunikácia tak som sa spýtal že prečo ostatný mohli a ja nie aj keď je presvedčená že som najlepší akého mohla stretnúť.Úžasný,dobrosrdečný,všetko čo som vzdy chcela a iného nechcem.
No im to šlo hneď,som čakala že po 12 rokoch ti to pôjde hneď.Ale ja som iný,na mňa treba pomaly a potom Bum ale nemám šancu jej to dokázať a vysvetliť,a 9 mesiacov a sme ako manželia po 20tich rokoch spolu,že radšej si honiť,ako o ňu prísť či podveizť lebo ju naozaj milujem a naozaj žiadne kecy sračky.
No keď je v tom a ojom švingu,len si moc dobrý,nezaslúžim si ťa nájdi si inú dávam ti šancu,takú čo ti dá čo ti chýba,ale mne chýba len tá neha ,intimita,sex...milovanie aa.Inak som dokonale šťastný s ňou preto ten názov diskusie,lebo o ňu nechcem prísť,ale nájsť podporu radu ako sa to dá vydržať bez sexu a bez podvádzania a tak.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

vysvetli jej, ze to potrebujes
ak nechce, tak ju opustis, nie je dovod tyrat sa kvoli inej osobe
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

webino
vo vztahu dvoch ludi neexistuje nic "nenormalne" ak s tym obaja dobrovolne suhlasia a vyhovuje im to. Take vztahy kde je sexu velmi malo alebo vobec existuju, len to pochopitelne nezvyknu dotycní vytrubovat do sveta. Su ženy ktorych potreba sexualneho vyzitia je nizka. Musis si urcit sam priority.
webino
Amateur
Amateur

gogo956 napísal: 31 aug 2022, 9:41 webino
vo vztahu dvoch ludi neexistuje nic "nenormalne" ak s tym obaja dobrovolne suhlasia a vyhovuje im to. Take vztahy kde je sexu velmi malo alebo vobec existuju, len to pochopitelne nezvyknu dotycní vytrubovat do sveta. Su ženy ktorych potreba sexualneho vyzitia je nizka. Musis si urcit sam priority.
Asi chcem radu inak by som to neriešil ty vytrubovanie do sveta,iný s rovnakým problémom alebo racionálny nadhľad čo očividne nemáš ale ďakujem aj tak za príspevok

Autoeditácia príspevku po 2 min 33 sek:
beardie napísal: 31 aug 2022, 9:30 vysvetli jej, ze to potrebujes
No ale ja ju milujem,ale vysvetliť sa to dá,ale ten protejšok to musí prijať alebo doskutovať,tu je to na tom že nerieš netlač nerob mi nervy

Autoeditácia príspevku po 22 sek:
beardie napísal: 31 aug 2022, 9:30 vysvetli jej, ze to potrebujes
No ale ja ju milujem,ale vysvetliť sa to dá,ale ten protejšok to musí prijať alebo doskutovať,tu je to na tom že nerieš netlač nerob mi nervy
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

ste spolu par mesiacov, to je len obycajne poblaznenie
za tu dobu si si mohol najst inu lepsiu partnerku, ktora by sa spravala primerane svojmu veku
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

S inými nemala problem stebou ho má lebo v zaciatkoch si bol takýto " Zo štyri razy som to pokazil ja,lebo ni to nefungovalo ako malo,mal som obavy že sklamem alebo že budem hneď a tak to aj dopadlo" Zena nechce citit takuto neistotu od muža v dolezitej aktivite.
Teraz to berie takto " No keď je v tom a ojom švingu,len si moc dobrý,nezaslúžim si ťa nájdi si inú dávam ti šancu,takú čo ti dá čo ti chýba"
Mne z toho vychádza a nehnevaj sa na mna ale ze uz stratila stebou trpezlivosť a nechce ťa. Ked spozná ineho po 2 týzdnoch budú na sebe.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Podla mna to nemoze fungovat, ak spolu nebudete mat sex.
Nepoznam ziadnu babu, ktora by nechcela sex. Mozno nejaka extra mlada, ktora si vybera, ci da tomu priatelovi na strednej skole, alebo nie. Ale aj to je uz v dnesnej dobe asi pase. Urcite to nie je normalne z jej strany, ze s tebou nechce mat sex. Chyba nie je v tebe, ale v NEJ.

Pises, ze to nefungovalo, to co znamena? Ze sa ti nepostavil? Ty vies, co ti robi dobre, tak si nastav prostredie na to, aby si sa citil prijemne.
Pripadne si daj nejaku tabletku, viagru, alebo nieco podobne, ak chces mat naozaj istotu a potom ju presvedc, ze podme na to teraz.
Zhodou okolnosti aj ja som to mal tak tento vikend, bola u mna baba v nedelu, dlho sme boli hore pili sme, a potom nadranom som uz bol unaveny a nepostavil sa mi :D Nebola nadsena :D Ale tak bral som to tak, ze unava + alkohol...whatever, bolo mi to fakt jedno.
Dobre som sa vyspal a potom na druhy den poobede sme normalne sukali x krat.
Takze z takychto veci si netreba robit tazku hlavu. Stava sa :D
Skejterboy1997
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Skejterboy1997 »

Tu moc nie je o com diskutovat. Zena sa vyhovara preco nechce sex ato preto, ze jej v zivote nechyba. Urcite sa jej postoj nezmeni. Treba ju poslat k vode, inak toto trapenie nebude mat konca.
webino
Amateur
Amateur

beardie napísal: 31 aug 2022, 10:59 ste spolu par mesiacov, to je len obycajne poblaznenie
za tu dobu si si mohol najst inu lepsiu partnerku, ktora by sa spravala primerane svojmu veku
Žiadne pobláznenie asi viem čo cítim,a niesom dáky prelietavý somár,ale viem čo od života chcem a to ju.Aj keď bez sexu ale budem s ňou lebo je to najlepsie čo som v živote mal.Len sa dáko naučiť zmieriť s tým že si budem hold pomáhať sám.A asi som očividne jediný čo to tak má a asi aj chce.Ale čas uvidí to je liečiteľ aj terapeut aj ničiteľ.

Autoeditácia príspevku po 4 min :
Frco napísal: 31 aug 2022, 11:55 Podla mna to nemoze fungovat, ak spolu nebudete mat sex.
Nepoznam ziadnu babu, ktora by nechcela sex. Mozno nejaka extra mlada, ktora si vybera, ci da tomu priatelovi na strednej skole, alebo nie. Ale aj to je uz v dnesnej dobe asi pase. Urcite to nie je normalne z jej strany, ze s tebou nechce mat sex. Chyba nie je v tebe, ale v NEJ.

Pises, ze to nefungovalo, to co znamena? Ze sa ti nepostavil? Ty vies, co ti robi dobre, tak si nastav prostredie na to, aby si sa citil prijemne.
Pripadne si daj nejaku tabletku, viagru, alebo nieco podobne, ak chces mat naozaj istotu a potom ju presvedc, ze podme na to teraz.
Zhodou okolnosti aj ja som to mal tak tento vikend, bola u mna baba v nedelu, dlho sme boli hore pili sme, a potom nadranom som uz bol unaveny a nepostavil sa mi :D Nebola nadsena :D Ale tak bral som to tak, ze unava + alkohol...whatever, bolo mi to fakt jedno.
No postavil,a zvedol a dookola preto že sa bojí že sa to zvlečie a aj to sme sa o tom bavili v nervoch raz či dva razy čiže akoby nič.A podľa mňa to nemá v hlave ešte usporiadané s predošlého vzťahu a ja som s ňou v tom štadiu hojenia rán.Len aby som nebol len tá vŕba čo jej pomôže a pošle ma do riti potom sa obávam a bez sexu.Nechcem aby to vyzeralo že iba o tom to je,ale aj o tom to je a ja chcem zdravý vzťah,ale hold budem mať divný vzťah teda,nič v mojom živote proste nemôže byť normálne.

Autoeditácia príspevku po 23 sek:
Frco napísal: 31 aug 2022, 11:55 Podla mna to nemoze fungovat, ak spolu nebudete mat sex.

No postavil,a zvedol a dookola preto že sa bojí že sa to zvlečie a aj to sme sa o tom bavili v nervoch raz či dva razy čiže akoby nič.A podľa mňa to nemá v hlave ešte usporiadané s predošlého vzťahu a ja som s ňou v tom štadiu hojenia rán.Len aby som nebol len tá vŕba čo jej pomôže a pošle ma do riti potom sa obávam a bez sexu.Nechcem aby to vyzeralo že iba o tom to je,ale aj o tom to je a ja chcem zdravý vzťah,ale hold budem mať divný vzťah teda,nič v mojom živote proste nemôže byť normálne.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

webino napísal: 31 aug 2022, 0:22Predtým mala vzťah kde chľastal a dokázal na ňu aj siahnuť a že už jej zožral nervy a už to nepotrebuje a nechce mi povie,keď sa naozaj o tom bavíme a aj to vždy v zlej nálade vedený rozhovor kde to ani nenazve pravým menom.Proste sa nevie o tom porozprávať.
toto podla ma indikuje ze zazila nieco velmi bolestive (psychicky, mozno aj fyzicky) a ostala jej z toho nejaka trauma.
obavam sa ze tu nepomoze na nu tlacit ze "ja chcem sex, tak sa snaz"... to skor bude mat za nasledok ze pred tebou utecie.
ona proste nie je pripravena a potrebuje cas. dokonca si myslim ze vie ze teba to trapi a ze si chlap ktory skratka sex ocakava, preto ti dava vseliake vyhovorky, pretoze nie je pripravena rozpravat sa o tom co sa stalo a zaroven nechce aby si ju kvoli tomu opustil.

samozrejme tvoja strana je tiez validna, sex je sucastou vztahu a ty mas tym padom pocit ze si v neuplnom vztahu. pokial sa na nu kvoli tomu vykasles nikto ti to nebude mat za zle, podla mna ani ona sama. nie kazdy ma zaujem cakat mesiace ci roky kym sa ona vylieci z traumy. pokial sa na to necitis, rozchod bude to najlepsie aj pre teba aj pre nu. (urcite teraz nepotrebuje dalsieho chlapa co ju bude tlacit do niecoho co nechce robit)
yosariana
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa yosariana »

Fungovalo by to, ak by ona nemala žiadnu potrebu sexu. Skús jej toto celé vysvetliť takto, ako si to napísal sem a hľadajte cestu spolu - možno aj cez psychológa či sexuológa. Musím ťa však upozorniť, že je dosť žien, ktoré proste opustia vzťah práve pre "žiadny sex alebo nedostatok sexu" Nechcem tým navodiť pocit, že ženy by to vyžadovali extrémne často, je to presne o tom, že bez sexu a milovania žena skôr či neskôr taký vzťah opustí. Ženy dokážu takýto stav akceptovať dosť dlho (niečo sa v nás melie, prebieha, je to dlhší proces), ale aj tak toto nie je udržateľné.
webino
Amateur
Amateur

aacid napísal: 31 aug 2022, 21:53 toto podla ma indikuje ze zazila nieco velmi bolestive (psychicky, mozno aj fyzicky) a ostala jej z toho nejaka trauma.
obavam sa ze tu nepomoze na nu tlacit ze "ja chcem sex, tak sa snaz"... to skor bude mat za nasledok ze pred tebou utecie.
ona proste nie je pripravena a potrebuje cas. dokonca si myslim ze vie ze teba to trapi a ze si chlap ktory skratka sex ocakava, preto ti dava vseliake vyhovorky, pretoze nie je pripravena rozpravat sa o tom co sa stalo a zaroven nechce aby si ju kvoli tomu opustil.

samozrejme tvoja strana je tiez validna, sex je sucastou vztahu a ty mas tym padom pocit ze si v neuplnom vztahu. pokial sa na nu kvoli tomu vykasles nikto ti to nebude mat za zle, podla mna ani ona sama. nie kazdy ma zaujem cakat mesiace ci roky kym sa ona vylieci z traumy. pokial sa na to necitis, rozchod bude to najlepsie aj pre teba aj pre nu. (urcite teraz nepotrebuje dalsieho chlapa co ju bude tlacit do niecoho co nechce robit)
Asi najlepsie čo mi kto napísal,ja nebudem tlačiť a zvykam si lebo ju skotocne velmi milujem a vydrzim mooozno raz za roky motyka vystreli a ona toho chrobaka v hlave vyzenie prec dakujem

Autoeditácia príspevku po 5 min :
yosariana napísal: 31 aug 2022, 21:56 Fungovalo by to, ak by ona nemala žiadnu potrebu sexu. Skús jej toto celé vysvetliť takto, ako si to napísal sem a hľadajte cestu spolu - možno aj cez psychológa či sexuológa. Musím ťa však upozorniť, že je dosť žien, ktoré proste opustia vzťah práve pre "žiadny sex alebo nedostatok sexu" Nechcem tým navodiť pocit, že ženy by to vyžadovali extrémne často, je to presne o tom, že bez sexu a milovania žena skôr či neskôr taký vzťah opustí. Ženy dokážu takýto stav akceptovať dosť dlho (niečo sa v nás melie, prebieha, je to dlhší proces), ale aj tak toto nie je udržateľné.
No odomňa môže mať sexu koľko chce v tom to nieje.Vsak píšem že ona to ževraj nepotrebuje,nechce že si toho užila dosť už s tým blbcom a podobne.A že má iné priority a je pre ňu iné dôležité ako sex,ale mne z toho proste preskakuje a som samozrejme rozladený a aj nahnevaný keď to proste chýba však hormóny aj s chlapmi zamávajú

Autoeditácia príspevku po 22 sek:
yosariana napísal: 31 aug 2022, 21:56 Fungovalo by to, ak by ona nemala žiadnu potrebu sexu. Skús jej toto celé vysvetliť takto, ako si to napísal sem a hľadajte cestu spolu - možno aj cez psychológa či sexuológa. Musím ťa však upozorniť, že je dosť žien, ktoré proste opustia vzťah práve pre "žiadny sex alebo nedostatok sexu" Nechcem tým navodiť pocit, že ženy by to vyžadovali extrémne často, je to presne o tom, že bez sexu a milovania žena skôr či neskôr taký vzťah opustí. Ženy dokážu takýto stav akceptovať dosť dlho (niečo sa v nás melie, prebieha, je to dlhší proces), ale aj tak toto nie je udržateľné.
No odomňa môže mať sexu koľko chce v tom to nieje.Vsak píšem že ona to ževraj nepotrebuje,nechce že si toho užila dosť už s tým blbcom a podobne.A že má iné priority a je pre ňu iné dôležité ako sex,ale mne z toho proste preskakuje a som samozrejme rozladený a aj nahnevaný keď to proste chýba však hormóny aj s chlapmi zamávajú
yosariana
Amateur
Amateur

tak to nie je problém, to je riadny prúser. Buď k nej budeš empatický a otvorený a asi budete musieť zájsť aj k "odborníkovi", alebo jej ublížiš a ona bude mať ďalšiu traumu v živote. Ak ju miluješ, rieš to.
webino
Amateur
Amateur

yosariana napísal: 31 aug 2022, 23:07 tak to nie je problém, to je riadny prúser. Buď k nej budeš empatický a otvorený a asi budete musieť zájsť aj k "odborníkovi", alebo jej ublížiš a ona bude mať ďalšiu traumu v živote. Ak ju miluješ, rieš to.
Ja by som aj ale ako to vyriešiš,niekedy povie že...nik nepovedal že to nikdy nebude,neboj sa rok čakať nebudeš,a potom ze to nepotrebuje a krámy a unavená a spať sa mi dá a som tam kde som a čas ide a ide a mesiace sa na aľujú a budú sa asi roky lebo sa jej nevzdam hold bude porno nonstop a s ňou len vzťah
yosariana
Amateur
Amateur

webino, koľko máte rokov?
Napísať odpoveď