Navrat po rozchode
Re: Navrat po rozchode
Myslel som sexuálne dominantný, zdrapiť ju za zadok napr. Ale každopádne to ide ako v lete na saniach medzi vami dvomi.
Snád sa to do konca roka ukáže v jasnom svetle medzi vami. Alebo si dat od 2023 predsavzatie hladať inú dámu.
Edit k príspevku ku Skejterboyovi - všetko som čítal, preto by si mal ist na nu priamočiaro.
Snád sa to do konca roka ukáže v jasnom svetle medzi vami. Alebo si dat od 2023 predsavzatie hladať inú dámu.
Edit k príspevku ku Skejterboyovi - všetko som čítal, preto by si mal ist na nu priamočiaro.
-
Skejterboy1997
Amateur
Blastbit toto nie je novy vztah. Ak si cital pozorne tak si sa docital v uvode, ze sme sa rozisli pravdepodobne pre stres z prace, skusili to opat a rozisli. Teraz by som to chcel skusit este raz pretoze som sa poucil z minulosti a niektore veci by som dnes uz urobil inaksie. Nepredpokladam ze je to o tom ju chytit za zadok. Mozno tebe to pride dominantne zo strany chlapa, ale kazda minca ma dve strany a z pohladu zeny ro moze byt ponizujuce. Viem ako niektore situacie vnima a preto by som nechcel urobit zly krok ktorym by som ju odplasil alebo by som jej ako keby dal pocitit ze ju vnimam ako sexualnu obet. Moznoze mas pravdu a chmatnutie za zadok by jej ukazalo ako ju chcem. Myslim si ale ze ona to vie ako ju chcem a to dokaze vycitit z mojho prejavu a aj z toho ako som ju niekolkokrat volal von, len tak jej telefonoval alebo vypisoval.
Suhlasi niekto s Blastbitom a ukazanim dominancie alebo mate na to iny nazor? Dakujem pekne.
Suhlasi niekto s Blastbitom a ukazanim dominancie alebo mate na to iny nazor? Dakujem pekne.
nie
povedz jej, ze nevies na com si a ze by si rad vedel, ako to bude pokracovat, lebo ju mas rad a chces ju
ak nema zaujem, nech ti to povie a nebudete si vzajomne minat cas
Jediné, čo ti viem poradiť: prestaň hrať tieto hry "akože som kamoš a zároveň chcem viac". Normálne jej povedz, čo k nej cítiš, že chceš na vašom ex vzťahu pracovať a obnoviť ho. (Samozrejme, nie takto, ako som to napísala, vysvetlenie hádam zvládneš sám). Reakcia bude asi tvrdá (ak sa nemýlim a ona ťa už nemiluje, tak ťa odmietne), ale budeš mať aspoň jasno.
-
Skejterboy1997
Amateur
Volala ma dnes von, ze ved je pekne sobotne pocasie, ze ci nieco nevymyslime. Odpisal som jej, ze nie, ze idem kosit ku babke a tym som ju uplne zrusil. Kosenie som mohol posunut na inokedy len som povazoval za spravne odmietnut ju. Spravil som to aj pre seba, aby som sa necitil ako na motuziku a aby som judostal z hlavy. A spravil som to aj preto, aby videla co moze stratit.
Zaujem o tvoju spoločnosť ocividne má a kedže ju uz poznáš a chodili ste spolu sak nemoze jej prist čudné kebyže sa jej začneš dotýkať.
Skrátka chciet snou to čo ste mali kedysi.Ale aj taktika chladu,odmeranosti,ignorácie ju mozu namotať, ze nakoniec prvá začne iniciovat intimnosti. Ja som to videl a vidím stále 50 na 50. Mozno sa to podarí medzi vami predsa len, ale niečo komplikovať by mohol zaujem zničiť.
Skrátka chciet snou to čo ste mali kedysi.Ale aj taktika chladu,odmeranosti,ignorácie ju mozu namotať, ze nakoniec prvá začne iniciovat intimnosti. Ja som to videl a vidím stále 50 na 50. Mozno sa to podarí medzi vami predsa len, ale niečo komplikovať by mohol zaujem zničiť.
-
Skejterboy1997
Amateur
Ked sme boli von tak som jej chvilu masiroval krk, pohladil za ruku alebo za lice. Nebranila sa. Lenze neopatovala nic.
No a preto som ti písal ze bud viac dominantný skrátka chceš ju a nebráni sa (ale asi tak žensky taktizuje aby vedela co od nej chces).
Takže co sa moze stat? moze sa maximálne zle pozret na teba alebo vynadat. Ale kedze ste spolu chodili a všetko okolo toho tak nie si pre nu cudzí a možno z toho bude vášnivá bozkávačka ako kedysi pred rokmi. No alebo ta odfajčí ze nic reálne nechce od teba a az potom to zabaliť.
Takže co sa moze stat? moze sa maximálne zle pozret na teba alebo vynadat. Ale kedze ste spolu chodili a všetko okolo toho tak nie si pre nu cudzí a možno z toho bude vášnivá bozkávačka ako kedysi pred rokmi. No alebo ta odfajčí ze nic reálne nechce od teba a az potom to zabaliť.
-
Skejterboy1997
Amateur
Tieto posledne dva tyzdne som sa snazil na to zabudnut a hodit to za hlavu. Ako som ju nikde nevolal, tak sa ozvala aj sama. Bud som odmietol alebo som sa vyhovoril. Teraz mi svieti v mobile sprava, ktoru som si pozrel len v nahlade a je tam nieco v zmysle, ze ma vola na turistiku pocas vikendu, pretoze nema prsat a ze to mozme ukoncit vecerou. Rozmyslam, ze ci nebude lepsie odmietnut uz len kvoli tomu, aby som sa nepopalil a netrapil. Len ma to dost laka takato ponuka od nej.
No uz si sa zahral na nedostupneho, kludne skusit snou ist a aj sa o niečo pokusiť (alebo to možno urobí aj ona z vlastnej iniciativy).
Ak odmietne intimnosť (dotyky, pusa) tak už to potom nechat tak. Bola by škoda to poslednýkrát neskusit, aby si potom nebanoval ze si neskusil.
Ak odmietne intimnosť (dotyky, pusa) tak už to potom nechat tak. Bola by škoda to poslednýkrát neskusit, aby si potom nebanoval ze si neskusil.
A zas budes celu turistiku rozmyslat, ci chce nieco viac alebo nie.
A po veceri nebudes vediet ci ju pobozkat alebo nie.
A zas budes z toho v <> a hovorit si ze radsej si na tu turistiku ani nemal ist a zostat doma.
A po veceri nebudes vediet ci ju pobozkat alebo nie.
A zas budes z toho v <> a hovorit si ze radsej si na tu turistiku ani nemal ist a zostat doma.
-
starysomar
Hardcore addict
Beardie Ti napisal najpraktickejsiu radu.
-
Skejterboy1997
Amateur
Napokon som nesiel na ziadnu prechadzku, ziadnu turistiku, vobec nic. Napisal som jej, ze lepsie bude ak s nou nepojdem a ze to hadam pochopi. Odpisala, ze taketo rozhodnutie odo mna necakala a ze to bude akceptovat.
Vikend sa neozvala, az v pondelok mi pisala ako sa mam, ako som vikendoval. Potom sme si uz nepisali, nevolali, ani sme sa nestretli. Mozno pochopila, ze som ju ignoroval a stiahla sa. Alebo ju to stve a rozmysla ci sa ozvat. Uvidime.
Vikend sa neozvala, az v pondelok mi pisala ako sa mam, ako som vikendoval. Potom sme si uz nepisali, nevolali, ani sme sa nestretli. Mozno pochopila, ze som ju ignoroval a stiahla sa. Alebo ju to stve a rozmysla ci sa ozvat. Uvidime.
-
Skejterboy1997
Amateur
Napisem len pokracovanie, ak by to niekoho zaujimalo. Uz som sa jej neozval. Ina mi este zo 3x pisala, 2x volala, ale odmietol som jej pozvanie. Medzitym som spoznal super babu, zatial sa len otukavame a tak uvidim.
Pohoda ak to má ist s nejakou babou ako v lete na saniach a s inou ako po masle, tak výber je asi jasný. Každá skusenosť na niečo dobrá.