v com je taka uzasna, ze to nevedia poskytnut desiatky inych?
Vzťah bez sexu?
Re: Vzťah bez sexu?
Aký je človek a že sme proate ako dve puzzle,znie to divne klišoidne ale proate je to tak a milujem ju a to je zatiaľ viac než sex,len sa bojim čo v budúcnosti
Autoeditácia príspevku po 1 min 20 sek:
Ja 37 ona 32
Autoeditácia príspevku po 14 sek:
Ja 37 ona 32
Ako citam tvoje prispevky, tak vidim, ze si rozladeny a nervozny. Si nervozny z toho ak ti niekto napise nazor, ktory sa ti nepaci ako napriklad yosarina (ci ako sa pise) a hned zacnes zvytocne utocit. Potom tu pises ako ju lubis, ale zaroven si nervozny z cakania a jej vyhovoriek.
Pises, ze to mala tazke v predoslom vztahu, argumentuje ako si uz uzila (asi v sexe) a ze uz ho nepotrebuje - veris tomu? Ja tomu neverim, ze ho nepotrebuje, skor by som rozmyslal, ze ci nezazila traumj v podobe znasilnenia alebo co. Podla mna by prave ona mala vyhladat odbornu pomoc, mozno psychologa, mozno psychiatra, mozno sexuologa, mozno aj tu parovu terapiu, niekto uz z tychto povolani dokaze pomoct. A ak ta lubi, tak sa bude snazit problem riesit, pretoze je to najma jej problem a ona ho riesi tak, ze ju boli hlava, ze sa zvlecie kondom a ine nezmyselne vyhovorky, ktore jej prechadzaju dlhe mesiace.
Lenze ty si to uvedomujes, ze su to vyhovorky a si z toho nervozny, sklamany, podrazdeny. Trapi ta to, aj ked si to mozno nechces priznat.
Pises, ze to mala tazke v predoslom vztahu, argumentuje ako si uz uzila (asi v sexe) a ze uz ho nepotrebuje - veris tomu? Ja tomu neverim, ze ho nepotrebuje, skor by som rozmyslal, ze ci nezazila traumj v podobe znasilnenia alebo co. Podla mna by prave ona mala vyhladat odbornu pomoc, mozno psychologa, mozno psychiatra, mozno sexuologa, mozno aj tu parovu terapiu, niekto uz z tychto povolani dokaze pomoct. A ak ta lubi, tak sa bude snazit problem riesit, pretoze je to najma jej problem a ona ho riesi tak, ze ju boli hlava, ze sa zvlecie kondom a ine nezmyselne vyhovorky, ktore jej prechadzaju dlhe mesiace.
Lenze ty si to uvedomujes, ze su to vyhovorky a si z toho nervozny, sklamany, podrazdeny. Trapi ta to, aj ked si to mozno nechces priznat.
Ak som znel útočne ospravedlňujem sa to som nechcel.Podraždený som ono je to taký koktail pocitov....ľutosť,sklamanie,hnev,a túžba dokopy...a melir sa to vo mne aj s pocitom lasky a všetkého.Naozaj by som chcel si na to zvyknúť,a aj sa mi darí vytesniť to,ale vzdy len na chvíľu a potom príroda zaklope že nazdar,a čo si není vzrušený nadržaný či ako to povedať.A závidím ostatným ze to klape aj tam a ja mám smolu.A neviem či by som momentálne dokázal nastoliť témy sexuológ psychológ,skôr časom ak sa nič nezmení a keď to bude už neunosné ak si naozaj nezvyknem...lebo vravím milujem ju teraz isto viac ako túžbu po sexe,ale ono sa to obávam nazbiera a potom nechcem zas zbytočnými otázkami a debatami škodiť hlavne jej.Ja niesom sobec ja si počkám isto a myslím v prvom rade len a len na ňu.heker napísal: 01 sep 2022, 0:03 Ako citam tvoje prispevky, tak vidim, ze si rozladeny a nervozny. Si nervozny z toho ak ti niekto napise nazor, ktory sa ti nepaci ako napriklad yosarina (ci ako sa pise) a hned zacnes zvytocne utocit. Potom tu pises ako ju lubis, ale zaroven si nervozny z cakania a jej vyhovoriek.
heker - od ktoreho príspevku webino útoči na yosarianu? Nepomylil si si to s druhou temou v ktorej Typek638 sa voci yosariane ohradil ked ho nazvala debilom a ktorý nikdy nemal s priatelkou splodiť dieťa?
Asi ano Blastbit, beriem spat.
Webino, ides cakat na zazrak? Mala dost mesiacov na to, aby sa nieco stalo a neospravedlnuj to tym, ze si par krat zlyhal. Mohli ste to spravit den co den, tyzden co tyzden. Myslis, ze to dopadne tak, ze sa to raz podari a potom sa nieco zmeni? Podla mna sa len utvrdi v tom, ze sex jej v zivote netreba, nic jej to nedava a budes cakat dalsie mesiace, budes smutny, budes v strese.
Mal by si si najst normalnu zenu na normalny vztah, so vsetkym co k tomu patri. Inu vecu v tvojom pripade nevidim.
Webino, ides cakat na zazrak? Mala dost mesiacov na to, aby sa nieco stalo a neospravedlnuj to tym, ze si par krat zlyhal. Mohli ste to spravit den co den, tyzden co tyzden. Myslis, ze to dopadne tak, ze sa to raz podari a potom sa nieco zmeni? Podla mna sa len utvrdi v tom, ze sex jej v zivote netreba, nic jej to nedava a budes cakat dalsie mesiace, budes smutny, budes v strese.
Mal by si si najst normalnu zenu na normalny vztah, so vsetkym co k tomu patri. Inu vecu v tvojom pripade nevidim.
Ja to chcem aj tak skúsiť,no neviem si predstaviť kde dnu zoberiem tu silu na to.Milujem ju a silno silne preto stále verím,rozumieme si a ona miluje mna ale nechapem toto a skusim asi ten rok a potom jek poviem že je to choré a že to treba riesiť ako dospelý.heker napísal: 01 sep 2022, 7:52 Asi ano Blastbit, beriem spat.
Pockas rok a potom co? Len natahujes cas a neriesis problem.
Počkám rok a už poviem na rovinu že je to choré a že to nemá perspektívu a bez obavy že ma opustí,lebo to bude ten okamih keď mi to bude jedno a už som pripravený ja opustiť ju.
Skoda ze uz teraz nevnimaš to, že ona ti jasne povedala ze si mas hladat inu, na kolko vaše snahy o sex ju uz omrzeli nemá zaujem.
Ked dokázala spávat s nejakým vagabundom tak stebou by to malo isť ako po masle ked vraví že ta miluje.
Jej hry ze ked na nu budes tlačiť tak nic zo sexu nebude a ked na nu netlačiš tak ten sex aj tak nie je. Heker ti to dobre popísal na príklade jeho kamoša a jeho ex a terajšej baby 200 x sexu za rok. 32 ročná raz bude chciet mat dieťa, ked bude chlap nefunkčný vymení ho bodka
Typické bullshity od žien ked sa niekoho chcu zbaviť - si premna priliš dobrý, nezaslužim si ťa, najdi si inu. Len aby si nebol prekvapený ze ty 9 mesiacov bez sexu ale ona ho mať môže v tajnosti s iným lebo vie ako si do nej zamilovaný a može to zneuživať takých prípadov sú mraky.
" No keď je v tom a ojom švingu,len si moc dobrý,nezaslúžim si ťa nájdi si inú dávam ti šancu,takú čo ti dá čo ti chýba "
Ked dokázala spávat s nejakým vagabundom tak stebou by to malo isť ako po masle ked vraví že ta miluje.
Jej hry ze ked na nu budes tlačiť tak nic zo sexu nebude a ked na nu netlačiš tak ten sex aj tak nie je. Heker ti to dobre popísal na príklade jeho kamoša a jeho ex a terajšej baby 200 x sexu za rok. 32 ročná raz bude chciet mat dieťa, ked bude chlap nefunkčný vymení ho bodka
Typické bullshity od žien ked sa niekoho chcu zbaviť - si premna priliš dobrý, nezaslužim si ťa, najdi si inu. Len aby si nebol prekvapený ze ty 9 mesiacov bez sexu ale ona ho mať môže v tajnosti s iným lebo vie ako si do nej zamilovaný a može to zneuživať takých prípadov sú mraky.
" No keď je v tom a ojom švingu,len si moc dobrý,nezaslúžim si ťa nájdi si inú dávam ti šancu,takú čo ti dá čo ti chýba "
Cakas na spasenie alebo si davas falosnu nadej?
tak za 3 mesiace napis
vopred pisem, ze budem kopirovat "I told you so" 3x pod seba
vopred pisem, ze budem kopirovat "I told you so" 3x pod seba
vzhladom na tu 12 rocnu vztahovu a sexualnu abstinenciu ziadne desiatky, dokonca ani jednotky inych nebudu.
vedla mame priklad cloveka, ktory akykolvek vztah sabotuje este predtym, ako vobec moze zacat, preco by mal by OP iny?
Prečo nenapíšeš Blastbit ale napíšeš OP? Oskar len kývem hlavou.Hento nie je vztah ale fraška bez komunikácie ako aj dalšie nové temy na fore.beardie napísal: 01 sep 2022, 16:40 vedla mame priklad cloveka, ktory akykolvek vztah sabotuje este predtym, ako vobec moze zacat, preco by mal by OP iny?
K comu je to dobre? Podla mna k nicomu. Len sa budes trapit dalsie mesiace. Na rocne vyrocie sa pohadate, rozidete a bude po vsetkom. Len umelo predlzujes cas, dufas v nieco co nepride a budes sa nadalej trapit.
ako to povedať, aby si z toho nevyšiel úplne negatívne...Blastbit napísal: 01 sep 2022, 17:49 Prečo nenapíšeš Blastbit ale napíšeš OP? Oskar len kývem hlavou.Hento nie je vztah ale fraška bez komunikácie ako aj dalšie nové temy na fore.
Nie všetko je iba a len o tebe
Dobre tentokrát ak si nemyslel mna tak beriem to späť. Aspon ze si autorovi temy dobre poradil.
Beardie myslel urcite Terepina