Politika
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Politika
Dnes ma skor zarazilo toto - https://refresher.sk/120246-Za-zlu-pred ... vanu-burku - Maďarská vláda včera odvolala dvoch vedúcich zamestnancov celoštátnej meteorologickej služby, lebo predpovedali zle pocasie na den Madarskeho statneho sviatku.
To len mne pripomina Stalinisticke praktiky? Ale tak ja sa tim politikom necudujem, vsak ohnostroj je dolezitejsi ako nejaka veda,sc...
To len mne pripomina Stalinisticke praktiky? Ale tak ja sa tim politikom necudujem, vsak ohnostroj je dolezitejsi ako nejaka veda,sc...
Pravdepodobne to nebude len tak, ako to popísali v článku.
V LSNS vedia ako robiť úspešnú politiku 
Co tym LSNS sleduje? Chcu ludom ukazat, ze na vacsie dno sa uz klesnut neda?
tiez som prekvapeny, toto mi pride absurdne este aj na nich.
Tak Jakubec je úplná ľudská žumpa a attention whore. Ak ste si všimli, aké názory za posledné 3 roky má, tak do klubu LSNS zapadne ako riť na šerbeľ.
Ja by som chcel vidiet do hlavy Jakubca. Neverim ze niekto moze byt tak vypatlany.
Do hlavy mu bolo vidieť počas prvej vlny covidu. Už si nepamätám presnú sumu, ale vyplakával, že z dotácie, ktorú dostal, sa nedá vyžiť (jednalo sa o niekoľko tisíc € na mesiac).
mozno len hlada novych sympatizantov, ktorych bude chciet prekonvertovat na posluchacov
Nové príslovie slovenských nazi crews " dezolát k dezolátovi si sadá, jednobunkovec jednobunkovca si hladá "
-
starysomar
Hardcore addict
100 bodov 
Si uz velmi dlho kladiem otazku preco musi byt 1 septembra statny sviatok, nech maju aj ten den ustavy, to im vyslovene nechcem zobrat, ale mat vtedy statny sviatok? To je nieco ako oslava Meciarovej ustavy a novodoba oslava politikov v SR. Nech si maju ked chcu ten den otvorenych dveri v parlamente ale preco statny sviatok.
A koliduje to este aj s prichodom deti do skôl.
A koliduje to este aj s prichodom deti do skôl.
Vobec to nekoliduje s detmi v skole, kedze deti chodia do skoly az 2. septembra alebo neskor. Je to tak zauzivane od roku 1993 ci 1994. Kedze Ustava SR je najvyssi zakon ci najvyssi predpis, ci ako to oznacit, tak je logicke, ze to ma svoj sviatok. Napokon je to aj v Zakon o statnych sviatkoch. Nie aby si bol rad, ze mas v praci volno, ale ides este aj frflat.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Paradoxne mame menej statnych sviatkov ako cirkevnych.
Ty si fakt ze prizemny, to ako naozaj? Tu ustavu, ktoru svojimi krvavymi prstami Meciar s Gasparovicom signovali ides stavat na piedestal dna hodneho statneho sviatu? Ak chces mat volno v praci, faj, no pre mna je to iba okata roadshow pre skorumpovanu statnu zberbu a nema to nic spolocne s pripominanim si vzniku slovenskej republiky, dufam ze si to myslel iba ohladom pracovneho volna, lebo inac by som si nieco pomyslel.heker napísal: 01 sep 2022, 23:01 Nie aby si bol rad, ze mas v praci volno, ale ides este aj frflat.
Ja som napr. pri prichode tejto vlady zapocul nieco v tom zmysle, ze by sa tento den mohol prestat slavit ako statny sviatok a skor ako pamatny den, a statnym sviatkom by sa mohol stat den, kedy sa na slovensku vyhlasil vznik CSR, 2 dni po vyhlaseni v CR 30 oktobra(Martinska deklaracia),ked sa uz nedohodli na spolocnom slaveni 28, aby sme tak nadviazali na nasu historiu, radsej by som si propominal toto ako Meciarovu ustavu, ale odvtedy to akosi utichlo.
No a to ze ti to nekoliduje od 93 je asi jasne, ked to tak je od vzniku SR, ked to tak Meciar a spol uzakonili.
Autoeditácia príspevku po 52 min 35 sek:
btw. Baránkovi uz úplne preplo? Som normale nevedel, ze on je teraz tak akcny za dezinfo scenu.
Ved on viedol hnutie “zltych hviezd”. Najskor “netestovany”, potom “neockovany”. Tak len prepol na novu vlnu.
Ja som ho vobec neregistroval, no zrazu na mna vyskocilo video z yt a pocuvam a zrazu, ze kto to je, lebo ked nema zuby a susle, tak ho moc nie je poznat a to je Baranek, nas statista z polisu. Nieco ako novy Harabin.
Ak bol v pohode, tak na neho muselo dopadnut zomieranie a smrt manzelky. Pri "netestovany" hovoril, ze ho nepustili ku manzelke, ktora zomierala s necovid daignozou. Takze lekarov vini z toho, ze nemohol byt v poslednych chvilach pri nej. Ale na diagnostiku su tu ini a mozno bol na strane extremu aj predtym, len to som ho nevnimal sposobom "jeho poznam pre jeho nazory".
To o jeho manzelke neviem. Je to mozne, z tych jeho reci bolo vidno, ze ma na covid spadnute.
On sa posledne staval na tu stranu smeru a pod. ale ze by to zobral az takymto stylom, to som netusil.
On sa posledne staval na tu stranu smeru a pod. ale ze by to zobral az takymto stylom, to som netusil.