hladanie partnera BA

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
iwik13
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

hladanie partnera BA

Príspevok od používateľa iwik13 »

Ahojte,

pri scrollovani po fore, som si tu vsimla temu: hladam si partnerku, tak reku skusim nieco podobne aj ja, snad ma za to nezozeriete :D (viem, nie je to tu zoznamka).
Takze podme na to, skusim to rozpisat jasne, strucne.
Mam kamosku (hetero, vek: 36 rokov, Bratislava), ktora ma problem najst si partnera, tak by som jej rada mozno pomohla tymto sposobom, na tejto stranke. Baba je v pohode, ma v hlave, inteligentna, zabavna, rada sa smeje, kreativna, optimisticka, rada cestuje. Jedine negativum, ktore mozete niektori vnimat je to, ze nepatri k chudym zenam, jej postava je krv a mlieko, ma nejake to kilo navyse, ale nemyslim, ze je to strasne.
Rada by som jej pomohla spoznat nejakeho muza (hetero, vek: od tych 36, dajme tomu do 42, z BA a okolia), pohodovy, skor extrovert ako introvert.
Osadenstvo na tejto stranke je prevazne muzske, tak mozno sa podari :) ak by ste ju niekto chceli spoznat, pls, napiste mi spravu, snad sa zadari :) dakujem a ak nic, tak mozete pokojne locknut temu
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: hladanie partnera BA

Príspevok od používateľa Blastbit »

Krv a mlieko vobec nevadí. Skor hladať chlapa cez FB-skupiny a potom ist spolu von,ulica,podniky,hladat takého ktorý má podobné zaujmy. Najdolezitejšie je aj tak vystupovanie ženy na verejnosti, jej vyžarovanie, jej správanie k chlapovi aj na verejnosti.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Preco zrovna zena, ktora zije v BA, tak nejde cea vikend do baru, kde je kopa ludi a to aj takych, ktori vyhladavaju krv a mlieko?
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ja ti neviem, ma 36 a nevie si najst chlapa, naozaj je len krv a mlieko ? ako kazdy ma iny vkus to je pravda, no niekde bude pes zakopany, ale ako radia ostatni, najst si chlapa dokaze kdekolvek vonku, pripadne nech chodi na festivaly, aj ked sezona uz konci, mozno o rok, tam sa celkom lahko nadvazuju vztahy rozneho druhu
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Blastbit napísal: 01 sep 2022, 21:56Skor hladať chlapa cez FB-skupiny
Prípadne Pokec alebo teletext.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Napísal by som inzerát do inzertných zdarma vkladaných novín do schránky, Zn. Krv a mlieko
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Vy ste zvierata :D
Frajerka ma zrovna tiez taku kamosku, v takom veku, s takym problemom a docela je z toho zdeptana.
Az by som povedal ze to vyznamne ovplyvnuje schopnost nejakeho romantickeho zoznamovania sa.

PS zjavne si si (asi aj ona si) je vedoma "nejakym kilom naviac", co tak zacat tam, trosku si najst nejaku aktivitu, zacat zit zdravsie, robit nejaky sport (rekreacne/hobby) alebo do fitka len tak sa posuchtat na pas alebo ine lahke cvicenia. Aj fitka su plne testosteronu :D
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Ak je osobnosť, kilá navyše nemusia byť problém. Dôležité je, aby si verila a nepochybovala o sebe.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Hegy napísal: 02 sep 2022, 7:26PS zjavne si si (asi aj ona si) je vedoma "nejakym kilom naviac", co tak zacat tam, trosku si najst nejaku aktivitu, zacat zit zdravsie, robit nejaky sport
Amen.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

dve take kamaratky som mal, cez 30 a nie a nie si najst partnera... jedna ani nebola krv a mlieko.
u oboch bol problem ze skratka mali vysoke naroky. nebolo to o tom ze by neboli potencionalni zaujemcovia ale u kazdeho sa nasiel nejaky problem kvoli ktoremu ho odmietla.

aktualne uz partnerov maju a su stastne. povedal by som ze mali stastie a vytrvalost, pretoze obe si nasli to co hladali bez toho aby upustili z narokov.

k autorke temy, je to podobny pripad ako som pisal alebo je to o tom ze sa nevie ani zoznamit?
iwik13
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa iwik13 »

heker - chodi sem tam do baru, ale zvacsa sme partia a nikto cudzi sa neprihovori...

Hegy - vystihol si to, uz je totalne zdeptana z toho. A okolie tomu nepomaha - otazky typu: kedy si konecne niekoho najdes, kedy sa vydas, kedy deti... no na psychiku to nema dobry vplyv.

aacid - zo svojich narokov uz upustila (v tom som jej dohovorila :) ), ak sa jej niekto prihovori, tak sa vie s tou osobou bavit v pohode (pokial to nie je fakt, ze debil). Ale problem je v tom, ze sa jej malokto prihovori a ona sama nikoho neoslovi

Radite pokec, teletext - skusala, ale no skoda reci, co vam poviem. Su tam kadejaki divocaci, zenati, zadani...
Chodim s nou niekedy hravat bedminton, ale tam sa moc zoznamit nevie (su tam zvacsa pariky muz-zena)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Pokec je dávno neodporucaná chu*ovina plná fake, uchylov, exotov + exotiek a takých ludí co si tam chcu len ego mastiť že im príde 100 RP.
Radšej si na FB pozret chlapov v skupinách FB. Skrátka najsť si chlapa skrz jej oblúbené záluby + popracovať na postave, obliekanie, líčenie.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

tie fb skupiny su inac dobry napad. napr tie, kde sa hladaju partaci na hory. ak ju bavi turistika, tak by mala vyhrane. vacsina hladajucich su tam muzi.
Napísať odpoveď