1. Matovičova vláda (2020-2021) + 1. Hegerova vláda (2021-2023) + Odorova vláda (2023)
-
maco47
Re: 1. Matovičova vláda (2020-2021) + 1. Hegerova vláda (2021-202x)
Sasovlada dnes konecne padne
po demisii 4 ministrov nemusi vlada padnut, zavisi od premiera
Nemusí, ale je to dosť pravdepodobné. Nepadne hneď, chvíľu sa to budú snažiť dajak ešte pred sebou tlačiť, no tipujem, ze do konca roka padne.
maco napisal sprostost, na ktoru som reagoval
ak ma byt vo vlade Matovic, tak radsej nech vlada padne
ak ma byt vo vlade Matovic, tak radsej nech vlada padne
Môže a nemusí, každopádne je to priestor pre opozíciu, v ktorom majú reálne šancu odvolať aj ďalších ministrov a možno odhlasovať aj nedôveru vláde. Ale nemyslím si, že toto bude ich taktika. Rečí majú samozrejme mnoho, ale za aktuálnych okolností sa zrejme žiadna strana na vládnutie až tak neteší, keďže krízy by im zákonite tlačili preferencie dole.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ktozvie co s toho bude, Matovic je "drama queen", takze som pocul, aj o moznosti, ze odidie v poslednu sekundu. Alebo odide az po ultimate a tym si dosadi do vlady prefrovanych ludi.
Ktozvie.
Teraz zas OLANO povedalo, ze Matovic odide, ak SAS podpori ich dalsi balicek a odide aj Sulik: https://dennikn.sk/minuta/2990786
No neviem, ci by som to na ich mieste prial.
Ktozvie.
Teraz zas OLANO povedalo, ze Matovic odide, ak SAS podpori ich dalsi balicek a odide aj Sulik: https://dennikn.sk/minuta/2990786
No neviem, ci by som to na ich mieste prial.
Klasika Matovič proste. 2 mesiace vypisuje po FB len urážky, spraví tlačovku ako kvôli Sulíkovi trpia jeho deti, potom sa sám opúšťa aj na dovolenke a vidí sa v palmičke, potom vynadá liberálom že to oni z neho spravili palmičku a pritom on myslel len na ZŤP ľudí aké to majú ťažké a v deň, keď idú podávať demisie tak príde s tým, že veď on odstúpi, keď SaS splní toto (zákony ktoré ešte ani OLANO nemá pripravené a SaS si nemôže pozrieť presné znenie)... 2 mesiace o tom mohli jednať.
Nič sa nevyrieši ani tým, keď ten psychopat odíde do parlamentu. Ďalej bude robiť to isté a na min.financii si dosadí nejakého svojho tajtrlíka. Taký človek nemá čo robiť vo verejnom živote. Ani škrečka by som mu nedal na starosť.
Nič sa nevyrieši ani tým, keď ten psychopat odíde do parlamentu. Ďalej bude robiť to isté a na min.financii si dosadí nejakého svojho tajtrlíka. Taký človek nemá čo robiť vo verejnom živote. Ani škrečka by som mu nedal na starosť.
Co je horsie dlh SR má narastat kvoli vojne na UA a kvoli prorodinnemu balíčku od I.M. Takze za 10 - 15 rokov by sa šlo Greckou cestou.
Ci odíde R.Sulík a SaS ostane vo vláde ci nie, pre IM aj BK a zrejme aj V.Remišovu nič nebude dobré čo SaS urobí/neurobí.
Pre sektu z Olano a mafiu zo Sme rodina su liberáli trnom v oku prakticky od začiatku to som si všimal už po mesiaci tohto vládnutia.
Ci odíde R.Sulík a SaS ostane vo vláde ci nie, pre IM aj BK a zrejme aj V.Remišovu nič nebude dobré čo SaS urobí/neurobí.
Pre sektu z Olano a mafiu zo Sme rodina su liberáli trnom v oku prakticky od začiatku to som si všimal už po mesiaci tohto vládnutia.
-
harrison314
Hardcore addict
Ach, ani teraz si Matovic neodpusti utoky na SAS: "Dnes sa ukáže, komu záleží na Slovensku a komu na svojom Egu". To uz ani nebudem komentovat.
Už mu Sulík vrátil loptičku. SaS bude rokovať o podmienkach OLANO, ministri za SaS majú čakať s demisiou do pondelka a Matovič tak má čas, aby ukázal, že to myslí vážne a podal demisiu. Sulík dnes demisiu podal a ďalej je to na prezidentke.
Bol by fajn kompromis ak by obaja odisli. Aj ked Sulika je samozrejme 10x vacsia skoda ako Matovica.
Tiez myslim, ze z parlamentu bude Matovic skodit dalej. Hadam ale ovela menej.
Tiez myslim, ze z parlamentu bude Matovic skodit dalej. Hadam ale ovela menej.
-
harrison314
Hardcore addict
Chcete sa zasmiat?
Tolko veci a absurnosti v jednej vete nedkaze spravit kazdy.Romana Tabak vyhlásila, že vstúpila do klubu Sme rodina, lebo SaS destabilizovalo protikorupčnú vládu.
asi zabudla, ako hlasovala o moznosti vydania Fica
-
harrison314
Hardcore addict
Aj to, kto su Sme rodina, kto je Pcolinsky, kto robi sudnu reformu,... a to vsetko v jednej vete.
Trojska vláda v akcii. Ako potom bude Tabak hovoriť ked Sme rodina v buducich volbách bude pri Smere a Hlase prípadne Republike.
Ona nejako casto zabuda v politickom aj v bežnom živote (kupanie sa v rieke Národneho parku). Zadok má fajny mala by sa živiť niečim iným.
Kedysi ju živil tenis tentokrát to moze byt aj penis. Ved taká Trošková Trtošková vie o tom tiež svoje. Tak R.Tabak moze dostat nejaku funkciu.
Ona nejako casto zabuda v politickom aj v bežnom živote (kupanie sa v rieke Národneho parku). Zadok má fajny mala by sa živiť niečim iným.
Kedysi ju živil tenis tentokrát to moze byt aj penis. Ved taká Trošková Trtošková vie o tom tiež svoje. Tak R.Tabak moze dostat nejaku funkciu.
Tak co Igor, stale si stojis za svojimi vyhlaseniami?! A tak dlho si mal na Facebooku tu tapetu.
Autoeditácia príspevku po 21 hod 45 min 13 sek:
Dobre zhodnotenie aktualneho stavu
Autoeditácia príspevku po 20 hod 4 min 35 sek:
Kto si mysli, ze zajtra pride Matovic s niecim prevratnym? Ja si zacinam mysliet, ze to ze sa im ako Olanu nechce vladnut by chceli hodit na rozpad vlady a su s tym aj viac menej zmiereni. Predstierať, že silou mocou chcu dovladnut a v skutočnosti čakaju na to kym sa to samo rozpadne. Ako napr. Kollar, keď to napr. vyzeralo, ze vlada ustoji tak prehlasoval, ze bez Sulika to nebude mat zmysel a teraz prehlasil, ze budu vladnut v pohode aj bez Sas, cize chcu to zahrat do autu, lod sa potopila, ale oni chcu skor tu verziu kedy sa lod potapa a oni budu na palube do jej potopenia.
Jozefa hadam uz posluchne, ved mu dobre chce.Otec Jána Kuciaka si myslí, že po Sulíkovi by mal do pondelka podať demisiu aj Matovič. Príbuzní zavraždeného novinára a jeho priateľky Martiny Kušnírovej sú z vládnej krízy a z politikov sklamaní a boja sa návratu Fica k moci. „Podľa môjho názoru tu už nejde o to, že sa človek odlišuje od zvierat, ale je to systém alfasamcov a dvaja kohúti na smetisku,“ povedal Jozef Kuciak starší.
Autoeditácia príspevku po 21 hod 45 min 13 sek:
Dobre zhodnotenie aktualneho stavu
Autoeditácia príspevku po 20 hod 4 min 35 sek:
Kto si mysli, ze zajtra pride Matovic s niecim prevratnym? Ja si zacinam mysliet, ze to ze sa im ako Olanu nechce vladnut by chceli hodit na rozpad vlady a su s tym aj viac menej zmiereni. Predstierať, že silou mocou chcu dovladnut a v skutočnosti čakaju na to kym sa to samo rozpadne. Ako napr. Kollar, keď to napr. vyzeralo, ze vlada ustoji tak prehlasoval, ze bez Sulika to nebude mat zmysel a teraz prehlasil, ze budu vladnut v pohode aj bez Sas, cize chcu to zahrat do autu, lod sa potopila, ale oni chcu skor tu verziu kedy sa lod potapa a oni budu na palube do jej potopenia.
Ja som si minulý týždeň myslel, že v stredu urobí nejakú tlačovku a slávnostne oznámi, že podstúpi tú veľkú obetu a dá demisiu. Ešte aj po tom všetkom som tak nejak čakal, že v záujme dovládnutia to urobí 
Každopádne už si to nemyslím, zrejme tam ozaj pochopili, že dovládnuť cez tieto krízy nezvládnu, či už s Matovičom alebo bez neho.
U Kollára mi bolo jasné, že ten sa pokúsi držať sa válova čo najdlhšie a tým rečiam, že do trojkoalície nepôjde som neuveril ani na sekundu.
Každopádne už si to nemyslím, zrejme tam ozaj pochopili, že dovládnuť cez tieto krízy nezvládnu, či už s Matovičom alebo bez neho.
U Kollára mi bolo jasné, že ten sa pokúsi držať sa válova čo najdlhšie a tým rečiam, že do trojkoalície nepôjde som neuveril ani na sekundu.
Podla mna uz prezidentka (jej tym) vybera uradnicku vladu 
Každý z vás čo tu písal može mat pravdu ako to dopadne. Ale z výberu strán nad 5% SR z krizy žiadna kombinácia z nich nevytiahne.
Úradníckej vlády sa boja ako čert kríža. To to radšej povalia, budú brať do jari plat a dotiahnu ešte nejaké kšefty do konca.
A my sa musíme spolahnúť sami na seba. Ako vždy. Možno EU vymyslí nejaké všeobecne platné opatrenia, ale my budeme v kríze a s nefunčným parlamentom/vládou.
A my sa musíme spolahnúť sami na seba. Ako vždy. Možno EU vymyslí nejaké všeobecne platné opatrenia, ale my budeme v kríze a s nefunčným parlamentom/vládou.