Vojna na Ukrajine

Diskusie na politické témy...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Vojna na Ukrajine

Príspevok od používateľa jackb »

starysomar napísal: 03 sep 2022, 16:03 Mňa by zaujímalo, či je to iniciatívny - alebo platený debil. Asi oboje.
Iniciativny. Su nas tu nizsie desiatky. Preco by Moskal, ktory nedokaze zaplatit splachovacie zachody do statnych skol, ci potiahnut asfalt platil za oblbovanie desiatok ludi, ktori sa oblbnut nedaju? Ked plati za klucove slova trollom pod spravodajstvom na socialnej sieti, to zmysel ma, lebo je sanca rozniest jeho hnoj ku cielovke. Tu je to ako s tou vojnou na Ukrajine: mysli si, ako nas indoktrinuje a pritom skaredo pada na hubu, co odmieta priznat.
Pred 8 rokmi sa strasne jezili, ked som spisal vsetky ich klucove slova ako "zidofasisti", "Fašington", a.i. do jedneho komentu a potom asi nedostali zaplatene, lebo to nepouzili ako prvi :D
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

lukas9206 napísal: 03 sep 2022, 15:16 Nemal by už zakročiť admin?
Nesuhlasim. Staci ho zacat ignorovat.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Naopak, treba tie bludy rozporovat

Keby sem tie zvasty volne písal, niekto jednoduchší by mu mohol uveriť
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

maco47

Z netu vyberám jeden z najlepších komentárov, aký som v poslednej dobe čítal :
"Ja navrhujem, aby sa všetci fanúšikovia zaostalého ruska, čiže všetci s IQ pod 50, odsťahovali do ruska. Ako bonus im rusáci urobia nový chrup (čo väčšina potrebuje) a odpustia im exekúcie (čo väčšina z nich má)"

Iné:
https://www.quora.com/profile/Misha-Firer
(Preklad - predpokladám - možo omylom no vzhľadom k Tvojmu evidentnému IQ, že to inak nezvládaš):
https://www-quora-com.translate.goog/pr ... x_tr_hl=sk
(Oplatí sa to sledovať viackrát do týždňa)

Iné - mám v Rusku desaťročia vzdelanú rodinu a keby si im tie pridrbané pindy, čo sem dávaš, povedal do očí - hodne dlho by si prijímal potravu hadičkou. Teda ak by si prežil.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

awtt napísal: 03 sep 2022, 9:08 Ja budem kludne platit sj 5 eur za benzin a sediet v zime, ak to bude znamenat ze bolsevikovy uz nepojde ani cent.
No ja urcite nie. Nechcem skoncit na ulici. Ale respektujem tvoju volbu, asi na to mas.
jackb
Redeemer
Redeemer

Si mu to mohol dat po rusky. Ale teda znak kremlobotov je, ze po rusky vedia len nadavky.
To taky rusofob a agent Fašigtonu ako ja som si dal dva semestre rustiny ako cisto volitelny predmet na vysokej skole pred 12 rokmi. Vzhladom na podobnost to staci aj na pozeranie filmov ci hodnotenie kvality prekladu videi... Znalost azbuky je zase super pri citani verzii balkanskych cyrilik a posledneho polroka ukrajinciny. Ale tam nase kremrole dokazu len vyhlaskovat svoje meno a priezvisko na socialnu, aj to vo valnej vacsine nespravne.
maco47

Príspevok od používateľa maco47 »

Uz starsie video skveleho Jana Baranka o korenoch sucasnej situacie
jackb
Redeemer
Redeemer

Nie. Baranok, ktorych je sef “tych, ktori nie su oUce”, nie skvely, ale je to debil. Tak ako nemal pred dvoma rokmi pravdu ohladom testovanie, pred rokom a pol ohladom masti proti svrbu, ktoru si vtieral do rúna, lebo nema perie, pred rokom ohladom ockovania, tak nema pravdu ohladom Ukrajiny. Je to geograf. Vie zaklady prirodnych vied o Zemi no plnu odbornost nema v ziadnej z nich. Uz vobec nie v mikrobiologii, prave, medicine ci politologii.
maco47

Príspevok od používateľa maco47 »

https://www.topky.sk/cl/11/2374055/MIMO ... qus_holder

Ukrosi priznavaju, ze Rusi od marca ovladaju Zaprozsku jadrovu elektraren a zaroven sa nas snazia presvedcit ze si ju sami pol roka ostreluju a neuspesne sa ju pokusaju vyhodit do vzduchu. Tomu fakt uveri len totalny debil...

Autoeditácia príspevku po 45 sek:
jackb napísal: 04 sep 2022, 7:22 Nie. Baranok, ktorych je sef “tych, ktori nie su oUce”, nie skvely, ale je to debil. Tak ako nemal pred dvoma rokmi pravdu ohladom testovanie, pred rokom a pol ohladom masti proti svrbu, ktoru si vtieral do rúna, lebo nema perie, pred rokom ohladom ockovania, tak nema pravdu ohladom Ukrajiny. Je to geograf. Vie zaklady prirodnych vied o Zemi no plnu odbornost nema v ziadnej z nich. Uz vobec nie v mikrobiologii, prave, medicine ci politologii.
V com nemal pravdu ohladom ockovania ? Vsak vo vsetko trafil klinec po hlavicke :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Ano. Agent len absolutne vypatlany agent FSB v maturitnom obleku si mysli, ze jadrovi fyzici a technici jadrovych reaktorov uveria tomu, ze raketa priletela z Ukrajiny, otocila sa na opatku a dopadla akoby letela z okupovanych uzemi. Tak isto ako tie videa s ruskymi Ka-52 nad Enerhodarom, ci strelba v nom vo videu dalsom. No napada mi dolezita otazka na tvoje teorie o oslobodeni:

Ty tvrdis, ze mierumilovni Rusi prisli a osobodili elektraren a mesto od zidofasistov v marci. Cely ten cas sa s tym benderi nevedia zmierit a tak na jadrovu elektraren strielaju. Preco potom dobrosredecni Rusi neevakuovali oslobodenych obyvatelov do bezpecia, ale nechavaju zit v obastli, ktora bude zamorena hned ako ucastinici mejdanu znicia elektraren?

Je to tu OT, no nemal pravdu v nicom a po hlavicke musel triafat len sam seba, lebo clovek s vysokoskolskym vzdelanim nemoze produkovat take nezmysly ako produkuje on.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Uz aj Kadyrov pochopil kam cela vojna UA smeruje a snazi sa zbavit do buducna zodpovednosti. Je dost možne že si pripravuje podu na vyhlasenie samostatnosti Cecenska od Ruska po definitivnej Putinovej prehre, alebo sa skutocne snazi uplne zmiznut do anonymity nakolko je podozrivy zo zlocinov proti ludskosti.
https://www.forum24.cz/ramzan-kadyrov-o ... .sznhp.box

Aby splnily zadání Moskvy, chtějí např. ruské státní železnice přesvědčit 10 000 svých zaměstnanců, aby odešli bojovat na Ukrajinu, uvedl ukrajinský generální štáb.
-železničiari budu nepochybne "silnou" podporou na bojisku, ak sa vobec nejake relevantne mnozstvo z nich prihlasi
Podle ministerstva se u ruských vojáků bojujících na Ukrajině objevují čím dál častěji případy, kdy jim nejsou vyplaceny bonusy za účast v boji. Kromě toho má armáda problémy s dodáváním vhodných uniform, zbraní a jídla.
https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/val ... hp.context
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

beardie napísal: 03 sep 2022, 19:11 Naopak, treba tie bludy rozporovat

Keby sem tie zvasty volne písal, niekto jednoduchší by mu mohol uveriť
Ono to je síce pekne. Tiež som bol v prvej vlne covidu plný entuziazmu, že budem vyvracať bludy či na internete alebo aj vo svojom blízkom okolí. Ale ono to nemá zmysel. Tí ľudia majú svoju pravdu a ich nepresvedčiš ničím. Ani priamymi dôkazmi. Nikdy som netušil, že ľudia sa daju tak ľahko zmanipulovať a uveria aj bludom ktoré ohybaju logiku či dokonca aj fyziku.
gogo956
Redeemer
Redeemer

pro ruskí trollovia iba neustale budu opakovat to svoje dokola, aj desiatky strán, to je ich práca, ich taktika, fakty ich nezaujimaju, ide im o sirenie pochybnosti a dezinformacii u neinformovaných ludi, ja takych ludi už len blokujem

Ruské banky jsou v červených číslech | Události247.cz
https://udalosti247.cz/komentare/ruske- ... .sznhp.box
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

*Fyziku....Tak nejak maju svoju pravdu idu hlavou proti muru. Toto všetko robí aj opozičná a extremistická politika v SR.
Ludia by zistili až vtedy ked by východný "brat" (alias zradca slovanov) bombardoval slovenské mestá a zabijal slovenské deti,dochodcov a pod.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Blastbit napísal: 04 sep 2022, 9:32 *Fyziku.... :D
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

lukas9206 napísal: 04 sep 2022, 9:24 Ono to je síce pekne. Tiež som bol v prvej vlne covidu plný entuziazmu, že budem vyvracať bludy či na internete alebo aj vo svojom blízkom okolí. Ale ono to nemá zmysel. Tí ľudia majú svoju pravdu a ich nepresvedčiš ničím. Ani priamymi dôkazmi. Nikdy som netušil, že ľudia sa daju tak ľahko zmanipulovať a uveria aj bludom ktoré ohybaju logiku či dokonca aj fyziku.
ale to vyvracanie sa nerobí kvôli autorom príspevkov, robí sa to kvôli ostatným čitateľom

Ľudí nepresvedčis, ale ostatnym ukážeš realitu

História si počká :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

,,Ta raketa se před dopadem v Záporoží otočila o 180 stupňů, proto vypadá, že přiletěla z Ruska. Svérázný představitel Kremlu pobavil internet | SECURITY MAGAZÍN
https://www.securitymagazin.cz/security ... .sznhp.box
Video: Útok na Rusy ze vzduchu! Stroje Su-25 pustoší Chersonskou oblast
https://tvujmagazin.cz/military/video-u ... .sznhp.box
Potřebuji pauzu na neurčito, řekl čečenský lídr Kadyrov. Podle znalců tlačí na Putina - Aktuálně.cz
https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/po ... d=17674559

**
PedoPutin

starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Lukas a ďaľší. Neide o hlupákov, tým nepomôžeš. Ide o neinformovaných, tých, ktorí nevedia, čomu veriť.
Ich sa snažia (často niečim zaangažovaní) špinavci pomýliť, zneistiť - s cieľom vyvolávať rozvrat a chaos!
Na tých je dobre stále poukazovať (aj na to, pre čo to robia) a dávať im najavo, že sú neželaní smradi!
gogo956
Redeemer
Redeemer

Prílohy
Fb0dWCFX0AAuun0.jpg
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict