1. Matovičova vláda (2020-2021) + 1. Hegerova vláda (2021-2023) + Odorova vláda (2023)
Re: 1. Matovičova vláda (2020-2021) + 1. Hegerova vláda (2021-202x)
Celé toto bolo utrpenie už aj tak, keď vládli spolu, teraz keď odídu a by bola nejaká menšinová vláda to je skôr sci-fi, skôr bezvládie.
Pravda je ale, že ani Sulík nie je lepší ako Matovič a zase to dopadne ako Radičová vláda, že to celé stroskotalo na Sulíka.
Sulík nie je vhodný do politiky, do parlamentu a ani do vlády, on by mohol byť vo vláde, keby SAS získala 76 alebo viac hlasov v parlamente ináč veľmi nie. Oni s Matovičom sú asi takí istí - nie sú schopní robiť kompromisy, nevedia s nikým spolupracovať, musí byť všetko tak ako chcú oni alebo nič z toho, takí ľudia nepatria do politiky.
Už je len otázkou kedy budú predčasné voľby a Sulík znova pomôže Ficovi aby tu mohla vládnuť mafia ďalších 8 alebo viac rokov.
Pravda je ale, že ani Sulík nie je lepší ako Matovič a zase to dopadne ako Radičová vláda, že to celé stroskotalo na Sulíka.
Sulík nie je vhodný do politiky, do parlamentu a ani do vlády, on by mohol byť vo vláde, keby SAS získala 76 alebo viac hlasov v parlamente ináč veľmi nie. Oni s Matovičom sú asi takí istí - nie sú schopní robiť kompromisy, nevedia s nikým spolupracovať, musí byť všetko tak ako chcú oni alebo nič z toho, takí ľudia nepatria do politiky.
Už je len otázkou kedy budú predčasné voľby a Sulík znova pomôže Ficovi aby tu mohla vládnuť mafia ďalších 8 alebo viac rokov.
IM by si v SaS našiel nepriatela č.1. aj keby tam nie je Sulik. IM vadí celá SaS. IM vadí ze nechcu robit populisticku politiku. V Olane maju poslanci početné rodiny, preto im B.Kollar prišiel ako spojenec vhod. Chcu a robia populisticku politiku aj ohladom rodín s detmi. Ze to do buducnosti bude mat dopady aj na ekonomiku SR ich nezaujima. A dalšie excesy od marca 2020 co tieto strany vyvádzajú covid,testovanie,nakupu sputnika V,očkovanie,osobné narážky=idiot co nenakupil nepresné testy, nech ide kopat hroby atd atd az doteraz.IM dláždi cestu SmeroHlasu,extremistom.
Problem nie je Sulik(hoci aj ten ma komunikacne problemy pre ktore ho nemusim), ale problemom vzdy bol a bude Matovic a de fakto Olano, lebo Olano bez Matovica zanikne a zaniknut by mohlo, lebo naco je Slovensku Matovic. Ak sa chcu zaradit do lavice, nech tak spravia, oni nie su ziadna krestanska a ani pravicova alternativa. Mohli by sme povedat, ze su sucastou antisystemu, ktory im vybuchol pod rukami.Cesar napísal: 05 sep 2022, 7:40 Pravda je ale, že ani Sulík nie je lepší ako Matovič a zase to dopadne ako Radičová vláda, že to celé stroskotalo na Sulíka.
Ja mam niekolko rokov podozrenie, ze Matovic musel s Ficom uzavriet nejaku tajnu dohodu, ako prebrat moc po 4 rokoch. A po tom co sa chysta tuto zimu si nemyslim, ze to ma Pelegrini so Sulikom iste zostavovat vladu, Ficovi marketeri dobre vedeli preco stavaju na fasisticku notu.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Mozno dohodu, ktora sa neodmieta. IMHO na Matovica nieco maju, keby aj ano, nespraval by sa inak. Mne sa zdalo, ze nie je normalny, uz pred volbami, bohuzial, nemylil som sa.
Na Sulikovi sa mi paci jeho rozumna argumentacia a postoj neovplyvneny citmi a pocitmi, ale trochu mi vadi jeho styl vyjadrovania, znie tak povysenecky, a to ludia nemaju radi.
Na Sulikovi sa mi paci jeho rozumna argumentacia a postoj neovplyvneny citmi a pocitmi, ale trochu mi vadi jeho styl vyjadrovania, znie tak povysenecky, a to ludia nemaju radi.
Ja som si o Matovicovi ako prisiel do politiky myslel, ze je to stelesnene zlo a nebol som daleko od pravdy.
A ta informacia co unikla, ze by Korcok mohol nahradit Sulika na predsednickej stolicke v Sas. Urcite by to bol krok vpred, ale ma to taky otaznik, ci by Korcok chcel prijat tuto ponuku. Ja si ho tam viem predstavit keby bol vo vlade, na nejakej vykonnej funkcii, alebo aj premierskej, ako predseda by urcite ta strana posobila zaujimavejsie a Sulik by sa viac mohol venovat tym svojim ekonomickym veciam a nechat prezentaciu na niekoho komu to ide lepsie
, ale! Nie som si celkom isty ci sa Korcok vidi v predsednickej pozicii aj keby ta strana mala zostat v opozicii a Sulik by si zasa zmyslel, ze bude kandidovat do EP, vtedy by to jeho sedenie v poslaneckej stolcke bolo dost plytvanie jeho potencialom si myslim, ale tak to vie posudit on sam. Jedine, ze by aj on potom kandidoval do EP, ale neviem, to uz moc predbieham.
A ta informacia co unikla, ze by Korcok mohol nahradit Sulika na predsednickej stolicke v Sas. Urcite by to bol krok vpred, ale ma to taky otaznik, ci by Korcok chcel prijat tuto ponuku. Ja si ho tam viem predstavit keby bol vo vlade, na nejakej vykonnej funkcii, alebo aj premierskej, ako predseda by urcite ta strana posobila zaujimavejsie a Sulik by sa viac mohol venovat tym svojim ekonomickym veciam a nechat prezentaciu na niekoho komu to ide lepsie
U mna to zase bolo tak ze som volil IM a Olano kvoli tomu aby vobec prešli skrz prieskumy do parlamentu. A boli spojencami SaS o ktorej som si zase myslel, ze pohodlne prejde do parlamentu. Realita bola taká, že Olano vyhralo s 25% volby a SaS prešla horko tazko so 6 %.
Prvá chyba bola vzatie Smer Rodina do vlády, BK s jeho minulostou zrazu IM nevadila a ze protimafianska-protikorupčná vláda tak určite.
Takze uz by som volil inak. R.Sulik taký flegmatik,ekonomická pravá ruka pre Korčoka - typický cholerik viac vodcovská osobnosť pre SaS.
Prvá chyba bola vzatie Smer Rodina do vlády, BK s jeho minulostou zrazu IM nevadila a ze protimafianska-protikorupčná vláda tak určite.
Takze uz by som volil inak. R.Sulik taký flegmatik,ekonomická pravá ruka pre Korčoka - typický cholerik viac vodcovská osobnosť pre SaS.
Môže sa Sulík vyviňovať, ale odišiel on, tak isto ako pri Radičovej vláde. Môže tu rozprávať omáčky okolo toho ale fakty sú fakty.
Sulík už raz Ficovi pomohol aby mohol vládnuť 8 alebo koľko rokov, história sa zrejme zopakuje, Fico a Pele ale sú pripravení prevziať moc, či už s Dankom, Mazurekom alebo kýmkoľvek.
Väčšina voličov veľmi nemusí ani Matoviča, ani Hegera ani Sulíka, podľa tej logiky, že voliči ich nemajú radi tak rovno by mohli odstúpiť kompletne všetci. Pre Sulíka je zrejme aj Fico menším zlom oproti Matovičovi.
Sulík už raz Ficovi pomohol aby mohol vládnuť 8 alebo koľko rokov, história sa zrejme zopakuje, Fico a Pele ale sú pripravení prevziať moc, či už s Dankom, Mazurekom alebo kýmkoľvek.
Väčšina voličov veľmi nemusí ani Matoviča, ani Hegera ani Sulíka, podľa tej logiky, že voliči ich nemajú radi tak rovno by mohli odstúpiť kompletne všetci. Pre Sulíka je zrejme aj Fico menším zlom oproti Matovičovi.
Fakt je taký ze pocas Radicovej vlády nesuhlasil dat 3 miliardy eur z nasich penazí na grekov ktorý sa nechceli uskromniť. Preto padla vláda.
Okej vláda padla prišli volby a opät rozhodli len ludia a koho si zvolili tých majú. A budúce volby bud bude nový rozhádaný zlepenec alebo najzločinskejšia vláda v dejinách SR politiky = to jest Smer,Hlas,Sme rodina,Republika a ak to takto dopadne tak rozhodli ich voliči.
Som zvedavý co povie slečna R.Tabak ktorá prestupila do Sme rodina a tá sa spolčí stýmito kriminálnikmi. Ked podla nej za vsetko moze len SaS.
Okej vláda padla prišli volby a opät rozhodli len ludia a koho si zvolili tých majú. A budúce volby bud bude nový rozhádaný zlepenec alebo najzločinskejšia vláda v dejinách SR politiky = to jest Smer,Hlas,Sme rodina,Republika a ak to takto dopadne tak rozhodli ich voliči.
Som zvedavý co povie slečna R.Tabak ktorá prestupila do Sme rodina a tá sa spolčí stýmito kriminálnikmi. Ked podla nej za vsetko moze len SaS.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Vies, ze odchodom ministra sa nepolozi vlada, ze?Cesar napísal: 05 sep 2022, 11:15 Môže sa Sulík vyviňovať, ale odišiel on, tak isto ako pri Radičovej vláde. Môže tu rozprávať omáčky okolo toho ale fakty sú fakty.
Ale nehovor. Vláda nepotrebuje ani poslancov parlamentu, ani väčšinu, ani nič, všetko je jedno, že?
A tato vlada nema v parlamente dostatocnu podporu? Uz prebehlo hlasovanie?
Matovic sa teraz snazi nieo povedat, no verejnost mu to nezerie, lebo sam je nedoveryhodny.
Matovic sa teraz snazi nieo povedat, no verejnost mu to nezerie, lebo sam je nedoveryhodny.
Sulík sa vzdal zodpovednosti, ušiel do opozície, ušiel. Je "hrdina".
Keby aj Matovič odišiel tak by sa vrátil do parlamentu, o pár mesiacov by prišla požiadavka, že odídu z parlamentu, keď sa Matovič nevzdá mandátu?
Keby aj Matovič odišiel tak by sa vrátil do parlamentu, o pár mesiacov by prišla požiadavka, že odídu z parlamentu, keď sa Matovič nevzdá mandátu?
Konecne. Dobre spravil. Dufam, ze budu voľby. Ma moj hlas.
Už len podať návrh na odvolanie Hegera a game over.
Fico a Pele si môžu otvárať šampanské.
Fico a Pele si môžu otvárať šampanské.
Podla IM chce Sulík do vlády so Smerom,Hlasom,Republikou. A co robí Kollár? verbuje si od náckov ludí, v diskusiach si rozumie s Pellegrinim aj s Ficom. Takze ako vravím pridu volby vyhrá SmeroHlas k nim Republika a Sme rodina. IM odíde za hranice aj z politiky a Olano game over.
Čím horšie, tým lepšie, minimálne pre Fica a spol.
a keď bude koalicia hlas+sas bude to najzločinskejšia vláda tiez?Blastbit napísal: 05 sep 2022, 11:20 Fakt je taký ze pocas Radicovej vlády nesuhlasil dat 3 miliardy eur z nasich penazí na grekov ktorý sa nechceli uskromniť. Preto padla vláda.
Spájať sa s Ficom, čo dlhodobo býval v byte, ktorý bol financovaný z daňových podvodov a kde vraj platil prenájom skoro v tej výške ako mal plat ako predseda vlády? Vraj sociálny demokrat čo si kupuje hodinky za desiatky tisíc eur, taký kaviárový komunista. A jeho susedom bol Kočner. Úrad vlády mu platil ešte aj tú Troškovú aby sa večer nenudil na pracovných cestách. Hrošieho ako Fico nájdeme asi v politike ťažko. Ale ako Bugár tak možno aj Sulík sa s ním dá do kopy, bude 4 roky stabilná vláda rozkrádačov a mafiánov. Pre Sulíka je možno aj smerácka mafia menším zlom oproti Matovičovi.
Myslis pocitanie konov na ranci?
Mozno to je prave dobre - bude hrat aj na tu dobru stranu
Sulik sa stretaval so psychopatom a vykladal mu ako ma hned po volbach dohodnutu vladu so Smerom 2.0, ktory prave porazili. Toto niekomu dava zmysel?Ťažko to overiť, ale baranek zmienil, že sulik mu osobne povedal v roku 2020, že sú dohodnutí na koalicii.