Neaky dobry wbhosting poradte
Neaky dobry wbhosting poradte
Plateny nemam este skusenosti chcem sa poradit
Mediahost.sk
Spolocnost Mediahost.sk (www.mediahost.sk)ponuka webhosting v troch balickoch. Ak zakaznik ma pocit, ze mu ani jeden nevyhovuje, vieme pristupit individualne a vytvorit pre neho specificky balicek.
najvyssia konektivita, zatial 100% dostupnost, kvalitne HP servery aj to prispieva k tomu, aby Vasa prezentacia bola uspesna.
Ak potrebujete poradit s hostingom, radi Vam poradime.
najvyssia konektivita, zatial 100% dostupnost, kvalitne HP servery aj to prispieva k tomu, aby Vasa prezentacia bola uspesna.
Ak potrebujete poradit s hostingom, radi Vam poradime.
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
odporucam www.forpsi.som, www.websupport.sk a www.atlantis.sk ,...
nic ine netreba,...
ale popravde chod za cenou, teraz ti kazdy znamjsi (solventnejsi) ponukne za sumu spolhalive riesenia,...
nic ine netreba,...
ale popravde chod za cenou, teraz ti kazdy znamjsi (solventnejsi) ponukne za sumu spolhalive riesenia,...
-
mailinator
Expert
-
Traktorista
Guru
aj by sa nieco naslo, ale ja vas vazne nepochopim,....mailinator napísal:Hladam free webhosting s podporou PHP, MySQL, SSL, CGI, Perl.
Neviete o niecom?
ked mas free, vzdy to nejak blbne, bud mas hrozne malo miesta, alebo su vypadky db, alebo tam mas nutenu reklamu, alebo....
sak tie hostingy nie su az tak drahe, tak obetujte trosku penazi a zaplate si kvalitu,...
máš pravdu niektorý ludia asi nepochopia že dnes sa za kvalitu platí..Traktorista napísal:aj by sa nieco naslo, ale ja vas vazne nepochopim,....
ked mas free, vzdy to nejak blbne, bud mas hrozne malo miesta, alebo su vypadky db, alebo tam mas nutenu reklamu, alebo....
sak tie hostingy nie su az tak drahe, tak obetujte trosku penazi a zaplate si kvalitu,...
-
Nymphested
Zablokovaný
inak ta sutaz co tam je ze klikni na santu a dostanes domenu zadara... to ako ze ?Traktorista napísal: www.atlantis.sk ,...
www.banan.cz nepovedal si ze hladas free hosting