t0m4s3 - clovek, ktory podla mojej mienky by NIKDY nemal zastavat akukolvek dolezitu funkciu na fore. Neprofesionalny pristup, ak sa mu niekto znepaci, snazi sa mu robit v akejkolvek situacii peklo. Uz si ani nezapisujem kolko mi vymazal prispevkov, kolko zamkol a vymazal novych tem, kolko krat ma dal do basy uplne bez dovodu a bez oboznamenia dovodu. "Uvaznany" som bol 7x od tomasa bez dovodu. (Nemam ziadny problem neprotestovat, ak porusim platne pravidlo a budem vediet v ktorom prispevku som ho porusil). Mimochodom ako som si vsimol, nie som jediny kto mal problemy s pracou tomasa. Tak sa mi zda, ze tomas si nevie oddelit pracu admina a normalne diskutovat v temach. Je to zmiesane dokopy a preto funkciu aj dostatocne vyuziva vo svoj prospech, co som si vsimol jedine u neho.
Vtedy som si aj vsimol, ze moderatori (admini) ktori porusia hocijake pravidlo na tomto fore nie su za ne potrestani. Aky je v tom rozdiel, ked moderator, alebo bezny uzivatel porusi napr. pravidlo 6? Pre mna to nie je ziadny rozdiel.
Hojko - Hojko ma asi velmi padny dovod nechat tomaseho vo funkcii admina. Neviem ako charakterizovat hojka. Snad len tolko, ze svoje nazory by mohol pisat castejsie, aby sme o nom vedeli viac
jonathan.davis.com - Clovek, ktory je ochotny VZDY a za kazdych okolnosti pomoct s hocicim spojene s jeho funkciou. Nemam absolutne ziadne vyhrady ci uz s jeho pracou ako moderatora, alebo ako bezneho uzivatela.
mastermind - to iste.
spoty - ako som si vsimol nebyva tu dost casto, takze nemam s nim viac skusenosti, ale plati to, co vyssie.
Mozno v blizkej buducnosti sa nieco zmeni mojim nazorom k nim bud k lepsiemu, alebo k horsiemu.
P.S. Triednu knihu so zlatym atramentom som vynechal v hodnoteni. Znamky su len takou "okrasou" k hodnoteniu.
(Priemer znamok)
t0m4s3 - vymazany
hojko - 2,5
jonathan.davis.com - 1
matermind - 1
Spotyho nemam zaznamenaneho.
Stastne a vesele