Plus ziadne rany, ani krv, voda, ci blato na uniforme (hoci na okoli ho bolo dost).retkvic napísal: 07 sep 2022, 12:53 Su nesmrtelniAle to bolo vidno aj podla farby aku mali, taku peknu, zdravu.
Vojna na Ukrajine
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vojna na Ukrajine
-
maco47
Cina od zaciatku specialnej operacie drzi s Ruskom, tak prosim ta nevymyslaj. A momentalne od nich nakupuje ovela viac surovin ako v minulosti, aby im pomohla vykryt straty sposobene zapadnymi sankciami. Odkial si zistil, ze ruska populacia neveri cinanom ani slovo ? Zo zapadnych medii, ktore o Cine napisu kopu nezmyslov, ktore potom prezident Xi vyvrati behom jednej tlacovky ?retkvic napísal: 07 sep 2022, 12:09 AhaCinanov do toho neplet oni este maju aky taky pud sebazachovy, ale na Rusoch a nie len na nich si zgustnu. Ved ani ruska popuacia Cinanom neveri ani slovo co povedia, hlavne ze je tam ta spolupraca. Sak uvidime ako to pre nich bude vyzerat, ci to bude tak prekvitat ako s Europou, jedine co im k statstiu este chyba je prestahovat Moskvu a Petrohrad o par tisic km na vychod.
-
harrison314
Hardcore addict
Sme snad horsi ako Rusi? Aj mi sa zaobideme bez novych aut a plynu, ale stale sa budeme mat lepsie ako Rusi bez sankcii.maco47 napísal: 07 sep 2022, 13:12 Rusi kohutik neotvoria, a mrziet to bude jedine nas, lebo s prehlbujucou sa krizou si substituovanie z inych zdrojov nebudeme moct dovolit. A do jari tiadne nove dodavatelsko-odberatelske retazce vytvorene nebudu, nevymyslaj![]()
-
maco47
Rusko nikdy nevyuzivalo svoje produkty ako zbran, nevymyslaj. Rusko na rozdiel od uSSatana ziadnu vojnu nevyvolalo. Cielom specialnej operacie je zabezpecit neutralitu Ukrajiny (aby sa NATO nesralo do cierneho mora) a ku konfliku s Gruzinskom by niky nedoslo, ak by americkz mopslik a zlocinec Saakashvili nevrazdil ruskych obcanov v Abchadzku a Juznom Osetskuharrison314 napísal: 07 sep 2022, 11:49 Stale to opakujes ako verklik. Ale mna zaujima ten mechnizmus, na zaklade coho si to myslis.
Lebo ked padne Ukrajina, tak Rusko sa nezmeni, stale to bude vyuzivat svoje produkty ako zbran - spomen si na Sputnik, tym sa nechce ockovat uz ani pes. Podobne je to s ropu aj zo vsetkym co Rusko exportuje (mozno okrem vodky).
Nezbudaj, ze Rusko vykonava vojenske operacie aj u nas a nasich susedov, dnes sa voja nevyhlasuje, dnes sa proste spravi a to ani v nej nemusia padat bomby. No napriklad v cechach ten spolahlivy obchodny parner odpalil municny sklad a zabil par ludi, zabil stovky hybridnymi operaciami pocas corony a to nevravim o ludoch, ktory v zahranici vypadli s okna alebo si cuchli novicoku.
Autoeditácia príspevku po 1 min 2 sek:
My sme rozmaznani a nauceni na pohodlie, Rusi nie. My sa nezaobideme bez energii a zakladnych surovin, o ktore sa Rus nemusi strachovat. Coskoro pokrachuje aj ten zbytok podnikov ktore sa ako tak drzia a potom uvidisharrison314 napísal: 07 sep 2022, 13:16 Sme snad horsi ako Rusi? Aj mi sa zaobideme bez novych aut a plynu, ale stale sa budeme mat lepsie ako Rusi bez sankcii.
Beardie: Nemecko vraj odbera t Ruska len 20% niekdajsieho objemu nerastnych surovin a napriek tomu podla tohto clanku je EU stale ich najvacsim dovozcom
Rusko zarobilo na exporte energie 158 miliárd dolárov, čo je oveľa viac ako v predchádzajúcich rokoch, pričom viac ako polovica prijmov pochádza z Európskej únie (EÚ). Takéto údaje z Centra pre výskum energie a čistého ovzdušia (CREA) priniesol britský Daily Mail. CREA odhaduje, že za polročné obdobie od februára sa Európska únia stala najväčším dovozcom ruských fosílnych palív v hodnote 85,1 miliardy eur. Na druhom mieste je Čína s 34,9 miliardy eur, nasleduje Turecko s 10,7 miliardy eur. Najväčším dovozcom bolo Nemecko, ktoré nakupovalo fosílne palivá z Ruska počas šiestich mesiacov v hodnote 19 miliárd eur
-
harrison314
Hardcore addict
maco47 - tak na to je jednoduche rienie, staci sa nechat inspirovat Ruskom, nieco sa nam nepaci, napriklad vysoke ceny energii s Ruska, ziaden problem, staty EU by tam mali nabehnut obsadit a vsetci co nadavaju na vysoke ceny budu spokojni.
// Moj 5000-ci prispevok, skoda, ze takyto
// Moj 5000-ci prispevok, skoda, ze takyto
Rusko sa pomaly blizi ku kolapsu vo vojne na Ukrajine tak pro-kremelski trollovia zvysuju aktivitu..
Mohol by si aspoň v jednej vete napísať pravdu? Ty si fakt ako nejaký FSB bot, ktorý ma vytvorenú databázu viet a len dookola stále omiela tie isté klamstvá.maco47 napísal: 07 sep 2022, 13:19 Rusko nikdy nevyuzivalo svoje produkty ako zbran, nevymyslaj. Rusko na rozdiel od uSSatana ziadnu vojnu nevyvolalo. Cielom specialnej operacie je zabezpecit neutralitu Ukrajiny (aby sa NATO nesralo do cierneho mora) a ku konfliku s Gruzinskom by niky nedoslo, ak by americkz mopslik a zlocinec Saakashvili nevrazdil ruskych obcanov v Abchadzku a Juznom Osetsku
Už sa mi to nechce ani čítať a tiež dávam ignore.
Cina sa od zaciatku pekne drzi konzervativne stranou, ma zaujem akurat ta kupovat lacne ruske suroviny pod trhovou cenou, lebo by radi znizili zavislost na uhli. Aj Cina ma svoje zasoby plynu, no ked im ho nietko ponuka skoro zadarmo, tak naco by si tazili vlastne zdroje. A to plati aj o inych surovinach.maco47 napísal: 07 sep 2022, 13:15 Cina od zaciatku specialnej operacie drzi s Ruskom, tak prosim ta nevymyslaj. A momentalne od nich nakupuje ovela viac surovin ako v minulosti, aby im pomohla vykryt straty sposobene zapadnymi sankciami. Odkial si zistil, ze ruska populacia neveri cinanom ani slovo ? Zo zapadnych medii, ktore o Cine napisu kopu nezmyslov, ktore potom prezident Xi vyvrati behom jednej tlacovky ?![]()
Tie nazory ake maju rusi o Cinanoch som pocul z prieskumov verejnej mienky na uliciach Moskvy, Petrohradu a inch ruskych miest, co su posledne mesiace popularne na yt, ako o nch vravia, ze im neveria ani nos medzi ocami. To uz je ako tie pripady z obciankeho tribualu, kd neverili Rusovi ze je rus, ak ma iny nazor.
-
maco47
A ty si kto chlapce ? Nepamatam sa , ze by som sa ta nieco pytalephramko napísal: 07 sep 2022, 13:37 Mohol by si aspoň v jednej vete napísať pravdu? Ty si fakt ako nejaký FSB bot, ktorý ma vytvorenú databázu viet a len dookola stále omiela tie isté klamstvá.
Už sa mi to nechce ani čítať a tiež dávam ignore.
Autoeditácia príspevku po 2 min 22 sek:
Tu ide o slopupracu na medzinarodnej urovni. Nastuduj si nieco o olympijskom pakte, ktory v zime podpisal Putin s prezidentom Xi. V podstate sa zaviazali spolu postupovat proti chorej zapadnej hegemonii a bojovat za multipolarny svet. Ale tie videa sem kludne hod, rad si ich pozriemretkvic napísal: 07 sep 2022, 13:45 Cina sa od zaciatku pekne drzi konzervativne stranou, ma zaujem akurat ta kupovat lacne ruske suroviny pod trhovou cenou, lebo by radi znizili zavislost na uhli. Aj Cina ma svoje zasoby plynu, no ked im ho nietko ponuka skoro zadarmo, tak naco by si tazili vlastne zdroje. A to plati aj o inych surovinach.
Tie nazory ake maju rusi o Cinanoch som pocul z prieskumov verejnej mienky na uliciach Moskvy, Petrohradu a inch ruskych miest, co su posledne mesiace popularne na yt, ako o nch vravia, ze im neveria ani nos medzi ocami. To uz je ako tie pripady z obciankeho tribualu, kd neverili Rusovi ze je rus, ak ma iny nazor.
-
harrison314
Hardcore addict
tak si to zhrmne:
Sputnik V - ako zbran na rozbijanie eurpy, plus to saskovanie s dokumentaciou, k tomu hybridna vojna a podpora Orbana.
Navyse pouzivanim terminov ako uSSatana a urgoei, len dehumanizujes ludi, aby sme nemali vycitky, ked su zabijany. To je bezna praktika dikattorskych/nacitickych rezimov.
Inac ak mas rad slobodu slova, tak si strasny pokrytec.
Ropa a plyn, rusko ju pouzilo ako zbran v rokoch 2009, 2014, 2015 a od 2022.
Sputnik V - ako zbran na rozbijanie eurpy, plus to saskovanie s dokumentaciou, k tomu hybridna vojna a podpora Orbana.
Jasne a ruske tanky na Ukrajine su len hologram.
Navyse pouzivanim terminov ako uSSatana a urgoei, len dehumanizujes ludi, aby sme nemali vycitky, ked su zabijany. To je bezna praktika dikattorskych/nacitickych rezimov.
Takze neutlaita je podla teba, ked je cela krajina obsadena tnakami, jej obyvatlia su zabijani a potlaca sa tam demokracia a zakazuje sloboda slova? A pokial viem, tesne pred invaziou KGB truby na cele s Blahom kricali, ze Rusko si moze robit na svojom uzemi co chce, pre ine staty to uz neplati?maco47 napísal: 07 sep 2022, 13:19 Cielom specialnej operacie je zabezpecit neutralitu Ukrajiny (aby sa NATO nesralo do cierneho mora) a ku konfliku s Gruzinskom by niky nedoslo, ak by americkz mopslik a zlocinec Saakashvili nevrazdil ruskych obcanov v Abchadzku a Juznom Osetsku
Inac ak mas rad slobodu slova, tak si strasny pokrytec.
Ano to bolo par dni pre invazou na Ukrajinu, kto by si to nepamatal, ako im Rusi doprasili cele olympijske hry, uz neboli stredobodom pozornosti.
-
harrison314
Hardcore addict
https://refresher.sk/120925-V-Rusku-sa- ... astenectvu
V rusku pribudne povinny predmet "vyhcova k vlastnectvu", kde sa budu vraj ucit o svojej vlasti, relne tvrda propganda. Asi potrebuju viac vojakov.
V rusku pribudne povinny predmet "vyhcova k vlastnectvu", kde sa budu vraj ucit o svojej vlasti, relne tvrda propganda. Asi potrebuju viac vojakov.
Nevedel som o co ide, priznam sa ale este som len zacal a uz to vyzera na zaujimave citaniemaco47 napísal: 07 sep 2022, 13:49...Nastuduj si nieco o olympijskom pakte, ktory v zime podpisal Putin s prezidentom Xi...
Russian President Vladimir Putin and Chinese President Xi Jinping released a statement after meeting at the opening of the Winter Olympics in Beijing stating the friendship between the two countries knows no boundaries. Affirming that they defend democracy as a universal value with guarantees of the rights of every person, they reject "cold war" schemes and both recognise each other's rights to security and territorial integrity, including Russia's rights against NATO enlargement, and China's rights over Taiwan.
Cize nastolia globalnu demokraciu, ehm... teda s vynimkou ze sa medzi sebou dohodli ze Putin si vezme nejake staty a Cina aspon Taiwan, aby sa nepovedalo
Ja skor uvažujem ze ci maco47 nemá nahodou 75 rokov. Maco=medved, symbol Ruska a 47 = dátum narodenia maca?
Potom by nejaké vysvetlovanie ohladom reality takej aká je by bolo velmi obtiažné, lebo stareho "psa" moc novým kuskom nenaučíš.
K téme - aby Rusko nebolo raz nemilo prekvapené ked Cina aj KLDR začnu mať vo Východnej Azii svoje ciele.
Potom by nejaké vysvetlovanie ohladom reality takej aká je by bolo velmi obtiažné, lebo stareho "psa" moc novým kuskom nenaučíš.
K téme - aby Rusko nebolo raz nemilo prekvapené ked Cina aj KLDR začnu mať vo Východnej Azii svoje ciele.
ukrajincom sa v poslednych dnoch dari, co je super, ale nevieme za aku cenu a rusko ma stale obrovsku prevahu v technike aj v pocte vojakov. takze ten kolaps je este velmi daleko.gogo956 napísal: 07 sep 2022, 13:35 Rusko sa pomaly blizi ku kolapsu vo vojne na Ukrajine tak pro-kremelski trollovia zvysuju aktivitu..
M142
v pocte vojakov nie
Ale moze to trvat este velmi dlho to ano.
Rusko bude musiet totiz vymysliet ako sa s porazkou formalne vyporiadat pred vlastnymi obcanmi, ktori su sice poslusni a zmanipulovani ale vsetko ma svoje hranice
v pocte vojakov nie
Ale moze to trvat este velmi dlho to ano.
Rusko bude musiet totiz vymysliet ako sa s porazkou formalne vyporiadat pred vlastnymi obcanmi, ktori su sice poslusni a zmanipulovani ale vsetko ma svoje hranice
No na Ukrajine to zas az tak optimisticky nevidia, samivsa zamyslaju dokedy sa to potiahne a co este budu mat Rusi za lubom.
https://www.ukrinform.net/rubric-ato/35 ... ctive.html
https://www.ukrinform.net/rubric-ato/35 ... ctive.html
-
maco47
Deník The Washington Post získal výpovědi zraněných ukrajinských vojáků, kteří boje na frontě popisují.
Uvedli, že jim chybí hlavně dělostřelectvo potřebné k vytlačení ruských sil a uznali značně lepší technickou vybavenost ruské armády.
https://www.washingtonpost.com/world/20 ... mmunition/
Kyjevski fasisti posielaju na takmer istu smrt mladych chalanov
Uvedli, že jim chybí hlavně dělostřelectvo potřebné k vytlačení ruských sil a uznali značně lepší technickou vybavenost ruské armády.
https://www.washingtonpost.com/world/20 ... mmunition/
Kyjevski fasisti posielaju na takmer istu smrt mladych chalanov
vsetky plynove krizy za posledne 2 desatrocia ma na svedomi Rusko
"ziadnu" okrem poslednych 2 - 2008 v Gruzinsku, 2014 az doteraz na UkrajineRusko na rozdiel od uSSatana ziadnu vojnu nevyvolalo.
nezavisly samostatny stat si bude o svojich politickych ambiciach rozhodovat samCielom specialnej operacie je zabezpecit neutralitu Ukrajiny
to su hodnoty za polrok, nie za posledne tyzdne, pocas ktorych klesol odbyt na 20 % povodnych hodnot a do par mesiacov bude odbyt nulovyBeardie: Nemecko vraj odbera t Ruska len 20% niekdajsieho objemu nerastnych surovin a napriek tomu podla tohto clanku je EU stale ich najvacsim dovozcom![]()
nahrada je z Holandska, Norska, Kataru, USA a z vlastnych zdrojov, rusky plyn uz Nemci coskoro nebudu vobec potrebovat
v Kyjeve nie su fasisti a Rusov padlo uz 50000, vyrazne viac ako ukrajinskych vojakov
dnes sa vam ten front dost serie, mal by si sa bat, o chvilu ti nebude mat kto platit za tie klamstva