Vojna na Ukrajine
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vojna na Ukrajine
Trollovia panikaria, situacia sa tak rapidne a nepopieratelne meni, ze nevedia co pisat. Cakaju na kremelsky update manualu co robit.
https://pbs.twimg.com/media/FcRpnMnX0AA ... name=largeKupjansk je město v Charkovské oblasti na Ukrajině. Leží na řece Oskol, levém přítoku Doněcu, ve vzdálenosti 124 kilometrů na jihovýchod od Charkova a 40 kilometrů od hranice s Ruskou federací.
-
starysomar
Hardcore addict
Potratov, ako maco47 a podobných treba buďto tvrdo ignorovať - alebo poslať tam, kam patria (slušne do kanalizácie, menej slušne do...)
Chlapi kebyže máte byt vojakmi na fronte vo vojne, tak aké zbrane by ste radi mali po ruke? Obsluha tanku alebo ovládať drony,alebo niečo iné?
U mna by to bolo zrejme sniperka, na boj z bližších vzdialeností držať v ruke MP5 alebo P90. Tank by mi moc nevonal, delá tiez nie.
U mna by to bolo zrejme sniperka, na boj z bližších vzdialeností držať v ruke MP5 alebo P90. Tank by mi moc nevonal, delá tiez nie.
kazdy by chcel byt snajper niekde zasity a vo vacsom bezpeci ako ostatni.. Nemyslim si ze najdes ludi, ktori by sli dobrovolne po hlave v prvej linii..
Uprimne, ja by som sral den a noc.. Pre mna je stale fascinujuce ako to Ukrajinci zvladaju.. Keby Madari takto zautocili na Slovensko, tak Fico a pol republiky by ich vitali s madarskymi vlajockami..
-
starysomar
Hardcore addict
Tiež mám obrovský obdiv k Ukrajincom a ich vôli brániť svoju vlasť.
My by sme sa na to v drvivej väčšine vysrali...
My by sme sa na to v drvivej väčšine vysrali...
práve naopak, treba tie blaboly donekonečna rozporovatstarysomar napísal: 10 sep 2022, 9:30 Potratov, ako maco47 a podobných treba buďto tvrdo ignorovať - alebo poslať tam, kam patria (slušne do kanalizácie, menej slušne do...)
-
starysomar
Hardcore addict
Múdri to nepotrebujú, hlupákom to nepomôže. Čas a sily možno využiť užitočnejšie. Inak s prevažnou väčšinou Tvojich postov 100% súhlasím.
Pozerám akurát policajnu akademiu 1. A tam v zábere v minute 42:21 je na stene do gay klubu modrá ustrica na stene napísané Z.
Zeby sa Ruská armáda inšpirovala písaním písmena Z zrovna týmto filmom? Nato ako sa Rusi lepia na Ukrajinu by to možno dalo zmysel.
Zeby sa Ruská armáda inšpirovala písaním písmena Z zrovna týmto filmom? Nato ako sa Rusi lepia na Ukrajinu by to možno dalo zmysel.
Nevitali sme ich vtedy, nevitali by sme ich ani potom. Je zrejme o co zabiakovi teraz ide, otocil madarskym kormidlom smerom k Rusku, tak by mozno chcel nieco podobne ako chceli Madari od nacistickeho Nemecka. Autokrati maju proste taku magneticku pritazlivost, nieco podobe Fico.cinges napísal: 10 sep 2022, 10:12 Keby Madari takto zautocili na Slovensko, tak Fico a pol republiky by ich vitali s madarskymi vlajockami..
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Izum potvrdeny oslobodeny. Ohromne mnozstvo techniky nechali za sebou sZrabi. Dnes sa ocakava ze padne aj Lyman
Som pozeral to vychodne ekonomicke forum a Putin tam toho Rusom nasluboval hory doly, ze pozdvyhne daleky vychod, znova zbuduju zaostale vychodne mesta, zbuduju cesty, dialnice, zeleznice, postavia nove nemocnice, skoly a to vsetko za pomoci Ciny. Cina tam vystupovala ako mierova holubcia, ktora chce svetovu prosperitu a zlepsovanie zivotnej urovne celeho ludstva.
typické ruské "potemkinovske dediny", iba sluby na zalepenie očí..retkvic napísal: 10 sep 2022, 13:25 Som pozeral to vychodne ekonomicke forum a Putin tam toho Rusom nasluboval hory doly, ze pozdvyhne daleky vychod, znova zbuduju zaostale vychodne mesta, zbuduju cesty, dialnice, zeleznice, postavia nove nemocnice, skoly a to vsetko za pomoci Ciny. Cina tam vystupovala ako mierova holubcia, ktora chce svetovu prosperitu a zlepsovanie zivotnej urovne celeho ludstva.
https://www.minusrus.com/en
-
starysomar
Hardcore addict
Rusi majú jediný cieľ, objavil sa dokument vládnej agentúry, ktorý hovorí o zničení Ukrajiny 
https://www.topky.sk/cl/11/2291161/Soku ... -Ukrajiny-
https://www.topky.sk/cl/11/2291161/Soku ... -Ukrajiny-
prave naopak, ak mu to bude vyvracane uz v zarodku, bud bude dalej presadzovat svoju pravdu a citatelia pochopia, ze nema pravdu a bude za blbecka (heh), alebo to vzdastarysomar napísal: 10 sep 2022, 10:29 Múdri to nepotrebujú, hlupákom to nepomôže. Čas a sily možno využiť užitočnejšie.
udrziavanim ho na tomto mieste, kde ma opoziciu, mu zabrani v rozsirovani klamstiev na inom mieste
stale je to len realny clovek, ktory musi minut cas, aby tie svoje blaboly napisal
klamstva sa vyvracaju nie kvoli autorovi, ale kvoli citatelom, ktorych by mohol ovplyvnit
starysomar
Rusko uz nema sily ani na to aby udrzalo uzemia ktore ziskalo, takze myslienka ze by dokonca mohlo niekedy ovladnut celu Ukrajinu je nonsens-nezmysel.
**
Dokonca aj Strelkov potvrdil ustup ruskych sil z Izjumu ktore tam zanechalo aj znacne mnozstvo vojenskeho vybavenia
Rusko uz nema sily ani na to aby udrzalo uzemia ktore ziskalo, takze myslienka ze by dokonca mohlo niekedy ovladnut celu Ukrajinu je nonsens-nezmysel.
**
Dokonca aj Strelkov potvrdil ustup ruskych sil z Izjumu ktore tam zanechalo aj znacne mnozstvo vojenskeho vybavenia
Dodavky zbrani Ukrajine zbytocne predlzuju vojnu.
Vychodne od Charkivu doslo ku dalsiemu odovzdaniu techniky a municie do ruk ukrajinskej armady.
Vyrazne ziadam Rusku Federaciu, aby zastavila dodavky zbrani ukrajinskej armade a tym nezmyselbe nepredlzovala vojnu.
Vychodne od Charkivu doslo ku dalsiemu odovzdaniu techniky a municie do ruk ukrajinskej armady.
Vyrazne ziadam Rusku Federaciu, aby zastavila dodavky zbrani ukrajinskej armade a tym nezmyselbe nepredlzovala vojnu.
Analytici selhali. Rusko není velmoc a nikdy jsme ho za velmoc neměli považovat • RESPEKT
https://www.respekt.cz/rozhovor/analyti ... .sznhp.box
https://www.respekt.cz/rozhovor/analyti ... .sznhp.box
Všade pozitívne správy o postupe UA armády a oslobodzovaní území. Pozitívne infošky, až mi je to trochu podozrivé, nedeje sa to prirýchlo? Fakt sa to ruzákom komplet rozpadá na frontoch, nebude to zámienka na nejaký taktický nuke?