1. Matovičova vláda (2020-2021) + 1. Hegerova vláda (2021-2023) + Odorova vláda (2023)
Re: 1. Matovičova vláda (2020-2021) + 1. Hegerova vláda (2021-202x)
A bodku za vsetkym bolo hlasovanie o Ficovom stihani vo vazbe.
Som zvedavi kolko este sa bude tahat toto divadlo s Matovicom, ludia chcu aby sa tento stat zaoberal aj niecim inym nez je I.M. Darmo on bude stale ukazovat tym kostnatym prstom okolo seba.
Jeho ciel je aby sme sa nim vsetci zaoberali. A je mu jedno ci negativne alebo pozitivne. SaS uz pocita hlasy na jeho odvolavanie. Snad je klud za dverami.
Sulik by sa mal jasne vyjadrit, ci sa chce vratit do vlady, alebo nie, ak by doslo k odvolaniu Matovica, nakoniec tusim to od neho pozaduje aj Pellegriny, potom uz nech to Fico vysvetluje svojim volicom, ze preco sa ako klub zdrzali hlasovania, a ze voda sa teda sype a piesok sa leje.
Pokial viem tak sa uz vyjadril.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Sulik sa vyjadril. Sice povedal, ze by sa okamzite vratil do koalicie, ked odvolaju Matovica. No to je zas Sulikove nechapanie ludi. Jednak ministerstva uz budu obsadene niekym inym, druhe, ked strane odvolas predsedu (a modlu) s Hlasom, tak OLANO sa urcite bude hnat vratit kolaiciu so SAS.retkvic napísal: 16 sep 2022, 21:15 Sulik by sa mal jasne vyjadrit, ci sa chce vratit do vlady, alebo nie, ak by doslo k odvolaniu Matovica, nakoniec tusim to od neho pozaduje aj Pellegriny, potom uz nech to Fico vysvetluje svojim volicom, ze preco sa ako klub zdrzali hlasovania, a ze voda sa teda sype a piesok sa leje.
Ako spominal harrison, Sulik sa vyjadril, no tie jeho vyjadrnia stoja za vela. On uz z koalicie odisiel, teraz su ako klub v opozicii, ich posty nahradili iny ludia, teraz uz iba musia odvolat Matovica, podmienka padla od Peleho ze sa nevratia do koalicie. Ale stale tam hlasi musi dodat Smer + fasisti, ja to stale nevidim, dalsie divadielko a ked sa to Sulikovi nepodari, tak bude sabotovat, lebo co ine mu ostava, jedine ze by nesabotoval a dohodli by sa ako dospeli ludia.
Druha vec, ak teraz Matovica neodvolaju, tak Matovicovi stupne ego nad uroven tych jeho atomiek a uz ho nikto nikdy nezastavi
(teda mozno take mekcene steny)
Druha vec, ak teraz Matovica neodvolaju, tak Matovicovi stupne ego nad uroven tych jeho atomiek a uz ho nikto nikdy nezastavi
-
harrison314
Hardcore addict
Na druhej strane Smer, Hlas (a asi ani Republika) nemaju realny zaujem odvolat Matovica, jednak m zvysuje preferncie a cim horsie pre nas tym lepsie pre nich a za druhe nechcu vladnut cez tuto zimu ani tesne po nej.
Preto boli Smeracke referndove otazky take ake boli.
Preto boli Smeracke referndove otazky take ake boli.
Chapem ta spravne ze predpokladas dohodu medzi koalicnou a opozicnou stranou? Co by z toho mali?
Uz je fyzicky nemozne aby Matovicovi este viac stuplo ego
Mala oprava - predcasne volby by neboli skor nez na konci vykurovacej sezony.
Opozici by volby vyhovovali povedzme, niekedy v buduci rok, cim viac vypeta situacia tym lepsie.
Este by ma zaujimalo, to vazne niekto v Sas uvazoval, ze by sli do vlady s Hlasom? Ved ta strana sa od Smeru v zasade v nicim nelisi, len maju trochu facelift, to naozaj chcu skoncit ako Prochazka? Ci uz ina alterntiva pre pravicu u nas neexistuje?
Este by ma zaujimalo, to vazne niekto v Sas uvazoval, ze by sli do vlady s Hlasom? Ved ta strana sa od Smeru v zasade v nicim nelisi, len maju trochu facelift, to naozaj chcu skoncit ako Prochazka? Ci uz ina alterntiva pre pravicu u nas neexistuje?
-
harrison314
Hardcore addict
Nemylsim si, v SAS zas taki hlupi niesu, vedia, ze by tym prisli o svojich volicov a tiez vedia, ze volici "protisystemovych" stran ani "kretsnkych" stran ich volit nebudu. Takze, to by bola samovrazda.retkvic napísal: 17 sep 2022, 10:09 Este by ma zaujimalo, to vazne niekto v Sas uvazoval, ze by sli do vlady s Hlasom? Ved ta strana sa od Smeru v zasade v nicim nelisi, len maju trochu facelift, to naozaj chcu skoncit ako Prochazka? Ci uz ina alterntiva pre pravicu u nas neexistuje?
Ale co som zachitil vlada SAS+Hlas je Matovicova konspiracna teoria, s ktorou prisiel v nejakom statuse (aspon tak som to pocul v nejakej diskusii), potom to zacali opakovat jeho ovecky po internete.
Aj Sulik aj Grohling sa vyjadrili ze Hlas im moc nevonia a nevedia si to predstavit. Ale ktovie, ak chcu byt niekedy vo vlade, nemozu vylucit vsetky strany a cakat kedy budu mat oni sami 76+ poslancov. Pre mna by bol Hlas akceptovatelna, aj ked nie preferovana strana vo vlade. Nemaju tam takych toxickych ludi ako Smer a ani neboli priamo zapojeni do tych roznych kauz ala Bodor, Kocner a spol. Necakam od nich nic extra pozitivne, ale zasa nie je to ani taka hroza ako Smer alebo Republika.
Sice si to nevedia predstavit ale jasne to nevylucili.
Radsej Hlas+SaS+PS nez Hlas+Smer+Republika+Sme rodina
Podobny zazrak co sa stal v Cesku nepredpokladam. Tak treba byt realista ake mame moznosti.
Radsej Hlas+SaS+PS nez Hlas+Smer+Republika+Sme rodina
Podobny zazrak co sa stal v Cesku nepredpokladam. Tak treba byt realista ake mame moznosti.
No taka koncentrovana hroza ako smer a republika to byt nemusi, no az taky rozdiel oproti Smeru to nie je, to je zasa ako sa rozhodovat medzi Meciarom a Gasparovicom, a v tomto ohlade im este lichotim, lebo zasadne sa od Smeru nelisia. Staci si pozriet ich predsednictvoeMPiko napísal: 17 sep 2022, 10:46 Pre mna by bol Hlas akceptovatelna, aj ked nie preferovana strana vo vlade. Nemaju tam takych toxickych ludi ako Smer a ani neboli priamo zapojeni do tych roznych kauz ala Bodor, Kocner a spol. Necakam od nich nic extra pozitivne, ale zasa nie je to ani taka hroza ako Smer alebo Republika.
https://www.strana-hlas.sk/o-nas/predsednictvo/
Sakova, prava ruka Kalinaka, Pellegriny cele tie roky slepy a hluchy, Rasi je nieco ako Kosicky Blanar, Erik Taomas medialna truba a byvali hovorca Smeru. A koho tu mame uplne na spodku, aha, Peter Žiga, znamy z fury kauz, takze ta strana ma daleko od niecoho co by bolo len z casti prijatelne, ale ludia maju kratku pamet, zial. Nieco ako ked nalepia na rusku vlajku slovensky znak a zrazu je to prijatelne.
Co bol najnovší prieskum strán bola druhá otázka ci chcu slováci autoritarskeho lídra. Skoro 60% podla toho prieskumu ho chcú.
By som rád vedel akých ludí sa to pýtajú koho by volili a či chcú mat autoritarskeho lídra.
By som rád vedel akých ludí sa to pýtajú koho by volili a či chcú mat autoritarskeho lídra.
Ľudia si neuvedomujú, že Fico nie je ten Fico z roku 2012. Vtedy behal aj do Washingtonu, stačilo v EU parlamente trochu pohroziť a už bol dobručký, dokonca aj o registrovaných partnerstvách rozprával, že by to bolo potreba. No dnes je to úplne toxický ch*j, ktorému ide len o to, aby neskončil v base a čím horšie, tým lepšie (podľa neho). Akurát akosi zabudol, že keď rozloží základné inštitúcie štátu a v ľuďoch dlhodobo posiluje len nenávisť a hnev, ľudia majú tendenciu brať spravodlivosť do vlastných rúk a mohol by skončiť tak, ako nemálo kolaborantov, ktorí začali makať pre Rusov na okupovaných územiach.
No a Pelle je taký starý dobrý SMER se vším všudy.
Takže Fico, fašisti a gardisti, ruskí kolaboranti a starí ŠTBáci, starí SMERáci, katolibanskí pošuci, wannabe diktárori, do toho mix širokej škály porúch osobnosti a diagnóz...najbližšie voľby do NRSR budú ako vyberať si z možností, či zjeme psie, mačacie alebo ľudské hovno...
No a Pelle je taký starý dobrý SMER se vším všudy.
Takže Fico, fašisti a gardisti, ruskí kolaboranti a starí ŠTBáci, starí SMERáci, katolibanskí pošuci, wannabe diktárori, do toho mix širokej škály porúch osobnosti a diagnóz...najbližšie voľby do NRSR budú ako vyberať si z možností, či zjeme psie, mačacie alebo ľudské hovno...
-
starysomar
Hardcore addict
Skvelé perspektívy...
Ja ako konzervativny katolík by som mal radšej vo vláde liberalov s ktorými by sa dal urobit kompromis na rôzne vážne aj háklivé témy.
Než tam mať sektarov (katoliban?), nackov, bolševikov, oligarchiu+ regulernu mafiu, wannabe diktatori su kto?
, ludí s poruchou osobnosti, ludí ktorí si ani VS nedokazali urobit poctivo a pod.
Než tam mať sektarov (katoliban?), nackov, bolševikov, oligarchiu+ regulernu mafiu, wannabe diktatori su kto?
Táto subkategória ide naprieč celým spektrom. Ale mal som na mysli "demokratov", ktorí sú proti liberálnej demokracii a hovoria že by chceli neliberálnu demokraciu... napr. Jurko Dimeši, vojak Danko
V podstate nacisti,komunisti,feudáli,sektári,možno monarchisti, pohrdaju určitými skupinami obyvatelstva a nielen na základe ich orientácie.
Ja som za kompromisy nech už je pokoj v spoločnosti aj súdržnosť. Ale tie problémové skupiny majú dost početné zástupy stúpencov.
Takze buduca vláda SR ak bude taká aku menoval napr wladas by bola jedna z asi najviac kompromisných a viac súdržných.
Ja som za kompromisy nech už je pokoj v spoločnosti aj súdržnosť. Ale tie problémové skupiny majú dost početné zástupy stúpencov.
Takze buduca vláda SR ak bude taká aku menoval napr wladas by bola jedna z asi najviac kompromisných a viac súdržných.