Jeans pre VYSOKÝCH

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
kelsoo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Jeans pre VYSOKÝCH

Príspevok od používateľa kelsoo »

Caute chalani ja som z tych velkosti ****** chcem si najst na zalande nejaku znacku jeanov pripadne nohavic ktore mi budu sediet
Mám 202 cm a prisahám bohu nájsť rifle ktore by sadli podla predstáv je asi také ľahké ako prísť do obchodu s obuvou a vyberať si z xxx modelov mojej veľkosti 49.5 :D

Ja si myslím ze mam pás 38 ale výška nieje nejako ok osobne by som si myslel že potrebujem 40 ale 38/40 neviem nájsť :D
Možno tu najdem nejakú podobnú obludu čo to má odskúšané
heker
Redeemer
Redeemer

Re: Jeans pre VYSOKÝCH

Príspevok od používateľa heker »

Tie velkosti sa hadam ani bezne nevyrabaju. Pozeral som schvalne Zalando, AboutYou, aj cez Google dake shopy a najdlhsie som nasiel s dlzkou 36 co je 107cm od rozkroku po spodok rifli. Ak by si potreboval velkost 40, tak to je este o 5 ci 6 centi dlhsie.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Jeans pre VYSOKÝCH

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ja mám 203 cm a kupujem si rifle veľkosti 36/36. Každopádne mám rovnaký problém ako ty, tieto veľkosti vo väčšine predajní nemajú. Z internetov som ale ešte neobjednával žiadne rifle, vždy som si ich najprv odskúšal.

Alternatíva je si kupovať normálne veľkosti riflí a nosiť ich 20 cm odspodku, už som takých ľudí videl veľa, asi je to moderné :D
Prílohy
gettyimages-73224063-612x612.jpeg
Napísať odpoveď