FancyCorner.shop
FancyCorner.shop
Má niekto skúsenosť s FancyCorner.shop? Zdá sa, že sú to podvodníci..sťahujú poplatky. Sídlo majú na Cypre. Našťastie som nemal nič na účte, párkrát sa pokúsili stiahnuť niečo. Dokonca aj za zrušenie členstva 7 eur.
Re: FancyCorner.shop
Prvý krát počujem o takej stránke. Nevidím dôvod prečo by som mal odtiaľ niečo kupovať.
Aké poplatky ti stiahli? Mal si tam členstvo? Píšu tam že najnižšie členstvo stojí €16.50 a sťahuje sa každých 14 dní. Vieš čítať?
Aké poplatky ti stiahli? Mal si tam členstvo? Píšu tam že najnižšie členstvo stojí €16.50 a sťahuje sa každých 14 dní. Vieš čítať?
16.09. sa pokúsili stiahnuť 22,50€, včera 16,50€ a dnes 6,95€ za zrušenie členstva.
-
starysomar
Hardcore addict
Potrebujú čím viac "takich" klientov 
No a vážne - treba si vopred overovať a rozmyslieť, kam človek vlezie. Tých neserióznych ponúk je a bude čoraz viac.
No a vážne - treba si vopred overovať a rozmyslieť, kam človek vlezie. Tých neserióznych ponúk je a bude čoraz viac.
Tie podmienky sú celkom jasné, iba jednoduchší človek sa k niečomu takému prihlási
na internete o nich nie je skoro ziadna zmienka okrem stranky trustpilot.com, kde kazdy pise, ze je to scam. takze tak. preco si sa tam inac registroval? porovnal som ceny par nahodnych produktov a ani to len nie je vyhodne