GTA V - vseobecna diskusia
Re: GTA V - vseobecna diskusia
V GTA Online je teraz okrem spominanej Arena War a noveho modu Buzzer Beater aj sneh a dnes pribudli nejake darceky a hlavne dalsi novy mod - "GTA futbal s autami", vola sa Bomb Ball, vsetky Arena War hry stale za 2x$ a RP.
-
BananaGreen
Amateur
-
ja_som
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ahojte, hľadám partiu na heisty, lvl 100+, PC
Ahojte, vie mi niekto poradiť prosím, ako mám zarábať na kokaíne v gta v, keď už mám kúpenú budovu a aj už ho vyrábajú a nieviem čo ďalej s tým mám robiť?
Ďakujem
Ďakujem
Ďakujem
No nebolo by niečo s prekladom?
No nebolo by niečo s prekladom?
Strucne, potrebujes robit misie kde budes ziskavat material a nasledne z neho budu vyrabat produkt, toto nezrychlis, musis cakat, nasledne to predas, len pozor, ak je vela ludi ktori maju na mape cervene bodky, tak ti to mozu znicit. Taktiez budes potrebovat ludi ktori ti s tym pomozu, lebo budes mat niekolko vozidiel a obmedzeny cas.
V tom videu si mozes zapnut titulky, CC, nasledne tlacidlo vedla CC, Subtitles a nastavit Auto translate a Slovak a budes to mat s prekladom.
V tom videu si mozes zapnut titulky, CC, nasledne tlacidlo vedla CC, Subtitles a nastavit Auto translate a Slovak a budes to mat s prekladom.
Ďakujem moc
//autoeditácia príspevku (22 Aug 2019, 8:36)
Prosím Vás, robil som misiu, že predať ten môj kokaín, mal som ho za 140000, tak som nato klikol a bolo na výber, či za 140000, alebo 210000, vybral som si za 140000... predtým som ešte našiel nejakého hráča čo som pozval a boli sme dvaja, trebalo to rozviesť tromi člnmi, ja som išiel jedným, ten hráč druhým a ešte raz som to otočil tým tretím, splnili sme to a prečo som zato dostal necelých 19000 len?
//autoeditácia príspevku (22 Aug 2019, 8:36)
Prosím Vás, robil som misiu, že predať ten môj kokaín, mal som ho za 140000, tak som nato klikol a bolo na výber, či za 140000, alebo 210000, vybral som si za 140000... predtým som ešte našiel nejakého hráča čo som pozval a boli sme dvaja, trebalo to rozviesť tromi člnmi, ja som išiel jedným, ten hráč druhým a ešte raz som to otočil tým tretím, splnili sme to a prečo som zato dostal necelých 19000 len?
Nemohol si dostat 19 000 ak si mal 140 000, mozes dostat viac, bonus ak su tam ini hraci CEO alebo MC, ale ked budes predavat znova a budes mat dost hracov tak predavaj za viac, je to len trocha dalej a sprav si screenshoty - obrazky aby si si bol isty, ak dostanes vazne menej, ale reklamovat to mozes len u Rockstar a to len v Anglictine, tak neviem ci ti to pomoze.
Naozaj mi pripísalo len necelých 19000, nemám dôvod si vymýšľať... myslel som, zme to asi preto, keďže som prijal ku sebe ešte jedného hrácma a že preto len 19000 mi dali... no najbližšie si to teda odfotím a som zvedavý, zatiaľ ďakujem
Ahojte, chcem sa spýtať, mám 4K TV a PS4 PRO kábel len hdmi 1.4
bude tam vidno nejaké rozdiely ako keď kúpim nejaký lepší?
ps. GTA objednané tak sa pýtam popredu nech mám najlepši zážitok.
Ak máš 4K telku ktorá nemá podporu hdmi 2.0 tak ten rozdiel nezistíš. Keby máš telku ktorá podporuje hdmi 2.0 tak by som rovno kúpil aj hdmi kábel 2.0.Patrikkk napísal: 02 feb 2021, 11:08 Ahojte, chcem sa spýtať, mám 4K TV a PS4 PRO kábel len hdmi 1.4
no veru mám
HDMI 2.0
HDMI podporuje oboje – digitálne video i audio v jednom spojení. To vytvára nekomprimované digitálne priame RGB spojenie od zdroja na obrazovku s cieľom dosiahnutia čo najvyššej kvality obrazu. S multi HDMI vstupmi na zadnej strane a boku TV môžete spojiť rôzne HD zdroje ako sú napríklad HD set-top box, blue-ray prehrávač, herné konzoly alebo digitálny AV prehrávač.
Autoeditácia príspevku po 2 dni 23 hod 6 min 52 sek:
ahojte, no nemam moc stastie, prislo GTA.. disk som ocistil nakolko bol z druhej ruky a bol trosku spinavy ... ale mam problem.. instalacia je seknuta na 3% a vobec sa to nehybe dalej.. hladam citam.. nejake rady? nejake skuenosti?
GTA 5 PS4PRO
HDMI 2.0
HDMI podporuje oboje – digitálne video i audio v jednom spojení. To vytvára nekomprimované digitálne priame RGB spojenie od zdroja na obrazovku s cieľom dosiahnutia čo najvyššej kvality obrazu. S multi HDMI vstupmi na zadnej strane a boku TV môžete spojiť rôzne HD zdroje ako sú napríklad HD set-top box, blue-ray prehrávač, herné konzoly alebo digitálny AV prehrávač.
Autoeditácia príspevku po 2 dni 23 hod 6 min 52 sek:
ahojte, no nemam moc stastie, prislo GTA.. disk som ocistil nakolko bol z druhej ruky a bol trosku spinavy ... ale mam problem.. instalacia je seknuta na 3% a vobec sa to nehybe dalej.. hladam citam.. nejake rady? nejake skuenosti?
GTA 5 PS4PRO
Zdravím, chcel by som tento mód do gta v, ale neviem či rozumiem tomu ako to funguje. Zakúpim si gold členstvo za 9€, príde mi link, stiahnem mód, nainštalujem a môžem členstvo zrušiť? Bude ten mód fungovať aj naďalej?
https://www.patreon.com/razedmods
https://www.patreon.com/razedmods
Ano, ale ak prídu nejaké aktualizácie tak o nej vlastne nebudeš vedieť asi tak.
-
AggreSSor777
Light Expert
Ahoj. Dávnejšie som dostal Ban.
Moja otázka znie: Ako mám postupovať keď si chcem znova zahrať online?
Mam založený účet v Epicu, kde som aj získal GTA zdarma.
Tak isto mám účet v social clube.
Musím zakúpiť hru znova st3ame a založiť nový účet na social clube ?
Alebo mi stačí kúpiť nejaký účet na. Playerauction za pár eur ?
Ďakujem za každú radu.
Moja otázka znie: Ako mám postupovať keď si chcem znova zahrať online?
Mam založený účet v Epicu, kde som aj získal GTA zdarma.
Tak isto mám účet v social clube.
Musím zakúpiť hru znova st3ame a založiť nový účet na social clube ?
Alebo mi stačí kúpiť nejaký účet na. Playerauction za pár eur ?
Ďakujem za každú radu.
No veď hraj normálne online cez Epic. Nie cez steam. Ak si teda cez steam dostal ban.
ban najskor dostal od rockstaru... potrebujes nove konto.
nakupovanim accountov na nejakych aukciach akurat tak riskujes dalsi ban.
-
AggreSSor777
Light Expert
Takže mi stačí vytvoriť nové konto na rockstargames ? A môžem pokračovať hrať hru cez EPIC ?aacid napísal: 02 okt 2022, 16:54 ban najskor dostal od rockstaru... potrebujes nove konto.
Autoeditácia príspevku po 7 min 51 sek:
Hru som mal stiahnutu a naištalovanú cez EPIC.....Nie cez steam...Myslís, že mi stačí vytvoriť nové konto na rock star games a pokračovať v hraní cez EPIC ?fildinko napísal: 02 okt 2022, 16:51 No veď hraj normálne online cez Epic. Nie cez steam. Ak si teda cez steam dostal ban.