Aké nové slúchadlá?
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Aké nové slúchadlá?
tak noice cancelling maju ako tak airpods pro, tu sa tej cene aspon priblizuju, kedze uz je druha generacia tie prvej troska klesli,
https://digitall.sk/prislusenstvo-mobil ... rIQAvD_BwE
179eur
len pozor je to bulk, celkom nerozumiem ako to takto predavaju a ci to nieje repas, no asi najblizsie pouzitelne ANC v tej cene
https://digitall.sk/prislusenstvo-mobil ... rIQAvD_BwE
179eur
len pozor je to bulk, celkom nerozumiem ako to takto predavaju a ci to nieje repas, no asi najblizsie pouzitelne ANC v tej cene
Ahoj, zháňam nejaké slúchadlá bez mikrofónu k PC v cene okolo 50€. Použitie hudba, hry, filmy, približne narovnako. Či okolo uší alebo na uši, to nejako neriešim, jedná sa mi hlavne o kvalitu zvuku. Jediná požiadavka na zvuk je, nech majú viac basov. Skôr asi zatvorené, myslím že tie basy v nich lepšie vyniknú. Na druhú stranu, otvorené slúchadlá som ešte nemal, tak ak by nejaké spĺňali moje požiadavky viac, nebránim sa ani otvoreným. Potešilo by ma, keby nemali silný prítlak na hlavu, kábel len z jednej mušle a vymeniteľné náušníky.
-
Ryan Giggs
VIP
Uplne top zvuk v tejto cene Omnitronic SHP-600. Len už nie su najdostupnejšie.
Ponúkajú ich na Mall.sk, cez nejaký český eshop. Dokopy vychádzajú na cca 62€. Keby chcem niečo dostupnejšie, aj cenovo trošičku, ako veľmi by som si pohoršil zvukovo?
-
Ryan Giggs
VIP
Cenovo dostupnejsie potom jedine nejake Samsony alebo Superluxy.
Tam si zvukovo nepohorsis, ale bude to ustupok materialovy a a u niektorych modelov aj v otazke pohodlia.
Omnitronicy mas aj v inych obchodoch, za menej, ale na objednavku s dodanim o 2-3 tyzdne.
Tam si zvukovo nepohorsis, ale bude to ustupok materialovy a a u niektorych modelov aj v otazke pohodlia.
Omnitronicy mas aj v inych obchodoch, za menej, ale na objednavku s dodanim o 2-3 tyzdne.
Mne vyskočil na google tento eshop https://www.conrad.sk/p/omnitronic-shp- ... hUEALw_wcBandroidak napísal: 05 okt 2022, 22:15 Ponúkajú ich na Mall.sk, cez nejaký český eshop. Dokopy vychádzajú na cca 62€. Keby chcem niečo dostupnejšie, aj cenovo trošičku, ako veľmi by som si pohoršil zvukovo?
Ja som si dnes spravil EQ na Superlux HD-662F podľa Oratory1990. A fu. A ako tak pozerám na pôvodné EQ tak od toho harman targetu nie sú vôbec ďaleko (až na ten boost vo výškach). Ale tipujem, že asi by ti hlasitosť basov nevyhovovala a musel by si pridať.
Tak dal som na Ryanove odporúčanie a objednal tie SHP-600. Slúchadlá dorazili minulý týždeň. Hneď som ich vyskúšal, no bol som mierne sklamaný zo zvuku. Cez víkend som sa teda hral s ekvalizérom, no nedopracoval som sa ku zvuku, s ktorým by som bol spokojný. Basy boli fajn, ale výšky mi nesadli. Zároveň som zistil, že pohodlnejšie sú pre mňa slúchadlá na uši. Takže tieto budem vracať a vyberám ďalšie.
Tentokrát teda na uši, zatvorené. Ostatné požiadavky platia.
Tentokrát teda na uši, zatvorené. Ostatné požiadavky platia.
Čo tie superluxy?
Počkám ešte, či dá aj Ryan nejaké tipy. Tie Superluxy majú na Alze, takže ich určite vyskúšam.
-
Ryan Giggs
VIP
Kľudne skus.
Tie Superluxy nie sú náhodou okolo uší? Spomínalo sa to v nejakom popise, a aj na pohľad vyzerajú byť celkom veľké.
-
Ryan Giggs
VIP
Je to niečo medzi. A Superlux ma aj kopu inych sluchadiel. Alebo Samson.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
caute, znamy ma starsiu telku, ma tam 3.5mm audio out jack a chce bezdrotove sluchadla. existuje nejaky set - 3.5mm jack + bluetooth vysielac (+ asi aj nejaky pridavny prud k vysielacu) + sparovane sluchadla? resp nejaky iny napad ako to vyriesit?
napr. nieco taketo https://audio-video-kable.heureka.sk/bl ... cifikacia/ ? len neviem, ako je to s kompatibilitou bluetooth sluchadiel, resp ci to pojde sparovat (na konkretnych sluchadlach mi zatial nezalezi. len ci nieco take funguje.)
napr. nieco taketo https://audio-video-kable.heureka.sk/bl ... cifikacia/ ? len neviem, ako je to s kompatibilitou bluetooth sluchadiel, resp ci to pojde sparovat (na konkretnych sluchadlach mi zatial nezalezi. len ci nieco take funguje.)
-
Ryan Giggs
VIP
Nevidim dôvod prečo by to sparovať nešlo.
Len pri BT prenose (to plati obecne) je treba počitať s asynchronizaciou zvuku a obrazu.
Len pri BT prenose (to plati obecne) je treba počitať s asynchronizaciou zvuku a obrazu.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
OK, skusim .. a to omeskanie zvuku je cca asi ake? je pozorovatelne volnym uchom pri sledovani filmov? kukal som TV/magio box a nenasiel som nikde moznost posunut obraz dozadu, tak to by mohol byt trochu problem
nasiel som aj nejake akoze "low latency" https://www.amazon.com/RIOUSV-Bluetooth ... r=8-3&th=1 .. no aj tak v recenziach pisu ze je to velmi poznat
tak to asi 5 metrovy kabel bude lepsia volba
nasiel som aj nejake akoze "low latency" https://www.amazon.com/RIOUSV-Bluetooth ... r=8-3&th=1 .. no aj tak v recenziach pisu ze je to velmi poznat
tak to asi 5 metrovy kabel bude lepsia volba
-
Ryan Giggs
VIP
To omeškanie môže byť rôzne. Zaleži na tom vysielači, na sluchadlach atd. to je vždy pokus-omyl. Môže to byť ok, len s tym proste treba ratať, že sa tam môže vyskytnuť. Niektore TV umožňuju aj posuv zvuku.
Low latency je riešenie, ale tam je nutne aby low latency kodek podporovali aj sluchadla, nielen vysielač. Na tom amazone sa na to sice sťažuju, ale nikto nepiše, s akymi sluchadlami to prevadzkuje. Lebo ak LL nepodporuju sluchadla, tak to že to vie vysielač, ti je nanič.
Low latency je riešenie, ale tam je nutne aby low latency kodek podporovali aj sluchadla, nielen vysielač. Na tom amazone sa na to sice sťažuju, ale nikto nepiše, s akymi sluchadlami to prevadzkuje. Lebo ak LL nepodporuju sluchadla, tak to že to vie vysielač, ti je nanič.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
ok dikes, tak skusim zatial ten adapter z amazonu s nejakymi starsimi BT sluchadlami co mam doma a uvidime.
Ake sluchadla kupit ako nahradu za CCA C12? Idealne trocha kvalitnejsie. Za tie dva roky co ich mam a malo som ich pouzival, mi stihla odpadnut mriezka, zlomit sa plast pripevnujuci sluchadlo na kabel, odist jedno sluchadlo a o par tyzdnov aj druhe.
Ale zvukovo boli v pohode.
Ale zvukovo boli v pohode.
-
Ryan Giggs
VIP
Rozpočet nejaky?