Plus kozu.jackb napísal: 19 okt 2022, 21:34 Niekto nemoze byt taky tupy imbecil. Za to musi brat viac ako 500€ od chlapika v krikoch.
Vojna na Ukrajine
Re: Vojna na Ukrajine
Antikapitalista
medzinárodné právo uznáva hranice Ukrajiny ake boli pred rokom 2014, co so si mysli Putin a jeho parta nikoho nezaujima.
Najneskor do konca roka bude Cherson zase sucastou Ua, zavru kohutik vody na Krym a potom sa uvidi co dalej.
medzinárodné právo uznáva hranice Ukrajiny ake boli pred rokom 2014, co so si mysli Putin a jeho parta nikoho nezaujima.
Najneskor do konca roka bude Cherson zase sucastou Ua, zavru kohutik vody na Krym a potom sa uvidi co dalej.
Chúďatko urazene 
Takže keď som ta upozornil na podobnú tému a ty si to odignoroval, tak si si na mňa akože zasadol?
Ukrajina si len bráni svoje územie a ma na to plne právo, to nikto prorusky nepochopí
Takže keď som ta upozornil na podobnú tému a ty si to odignoroval, tak si si na mňa akože zasadol?
Ukrajina si len bráni svoje územie a ma na to plne právo, to nikto prorusky nepochopí
Až na to, že Hegy čaká na tie dôkazy, ktorými ty vieš podložiť, že neklameš a že nie si prokremeľský troll. Lenže to by si musel mať aj nejakú inteligenciu, aby si to pochopil.Antikapitalista napísal: 19 okt 2022, 21:25 Ja nehovorím o sebe v množnom čísle, ty trkvas nechápavý; ja a Hegy sme boli už dvaja, preto tam bolo množné číslo.
A tu si dokázal, že si totálny hlupák čo ešte aj sám seba usvedčí. Čo je v tej správe písané? Na ktorom území zaznamenali väčšinu porušení prímeria? Alebo mi chceš tvrdiť, že Ukrajina si sama útočila na vládou ovládané územie, aby z toho mohli obviniť separatistov?Antikapitalista napísal: 19 okt 2022, 21:25 Podstatná je skutočnosť, že Ukrajina túto vojnu nielen začala, ale ju napokon aj úmyselne vystupňovala, keď takto napadla obe odštiepenecké oblasti – tu si môžeš pozrieť, kto na koho a na čo vlastne strieľal – na strane 3 – a tiež ako dlho – na strane 2:
https://www.osce.org/files/2022-02-20-2 ... itok=82567
Tak to tam vyzeralo bezprostredne pred uznaním nezávislosti oboch odštiepeneckých oblastí Ruskom.
Najbližšie na teba budem reagovať až vtedy, keď sem prídeš s dôkazmi o tom, že Ukrajina túto vojnu nielen začala, ale ju napokon aj úmyselne vystupňovala. Dovtedy si len prokremeľský troll, a v kľude ťa môže aj rozdrapiť. Nič sa nezmení do doby, kým prídeš s dôkazom o tom, čo tvrdíš.
-
Antikapitalista
Zablokovaný
Hej, ešte stále? Ty si jeho hovorca? Lebo jemu som povedal, prečo si myslím to, čo si myslím; rozumnému človeku to zjavne stačí. Tebe to zjavne nestačilo, lebo máš v lebkovej dutine namiesto sivej mozgovej hmoty asi hnedú smradľavú hmotu.Noobsz DJ napísal: 19 okt 2022, 22:35 Až na to, že Hegy čaká na tie dôkazy, ktorými ty vieš podložiť, že neklameš a že nie si prokremeľský troll. Lenže to by si musel mať aj nejakú inteligenciu, aby si to pochopil.
Ja tu nemám komu čo dokazovať, že nie som prokremeľský zlobor. Prosto som tu videl bezočivú lož, tak som skutočnosti uviedol na pravú mieru.
Mne bohato stačí, že ťa tu z toho trhá od zlosti a roztrpčenosti. Dúfam, že sa mi takto bude dariť aj naďalej, aby ti z toho praskla nejaká cievka v mozgu.
Aha, ty sa nevyznáš v zemevidoch (mapách), všakže? A nevieš z nich zistiť, kde to vlastne vybuchovalo, všakže? No chudáčik môj...!Noobsz DJ napísal: 19 okt 2022, 22:35 A tu si dokázal, že si totálny hlupák čo ešte aj sám seba usvedčí. Čo je v tej správe písané? Na ktorom území zaznamenali väčšinu porušení prímeria? Alebo mi chceš tvrdiť, že Ukrajina si sama útočila na vládou ovládané územie, aby z toho mohli obviniť separatistov?
Samozrejme, Ukrajina túto vojnu začala 16. 4. 2014 vyslaním vojsk voči zospolčencom (federalistom), z ktorých sa následne stali odštiepenci (separatisti).Noobsz DJ napísal: 19 okt 2022, 22:35 Najbližšie na teba budem reagovať až vtedy, keď sem prídeš s dôkazmi o tom, že Ukrajina túto vojnu nielen začala, ale ju napokon aj úmyselne vystupňovala. Dovtedy si len prokremeľský troll, a v kľude ťa môže aj rozdrapiť. Nič sa nezmení do doby, kým prídeš s dôkazom o tom, čo tvrdíš.
-
awtt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Kamo tu s tvojimi bludmi nepochodis, zbytocne sa namahas 
-
Antikapitalista
Zablokovaný
Aha, takže banderovská fašistická sviňa si tu berie do svojej smradľavej papule nejakých novinárov, o ktorých práci na Donbase nemá ani poňatia, ako nielen oni zaznamenávali, ako tebe duchovne príbuzné banderovské fašistické svine vraždili svojich spoluobčanov, len za to, že tí s nimi nechceli mať už nič spoločné.jackb napísal: 19 okt 2022, 21:34 Aha, prokremelska fasiticka svina pise, ze ma dake dokazy, ktore nemali ani novinari, ktori na Donbasse posobili 8 rokov. To je takmer roztomile.
Ruski fasisti odtrhli uzemia Ukrajiny, zostrelili malajske lietadlo, lebo tie prepite a prefestovane mozgy si mysleli, ze je to ukrajinske transportne lietadlo, 8 rokov ostrelovanim Gradmi sikanovali Ukrajincov zijucich na Ukrajine, ale "Ukrajina vojnu zacala a vystupnovala".
Niekto nemoze byt taky tupy imbecil. Za to musi brat viac ako 500€ od chlapika v krikoch. Vraj antikapitalista. Najvacsi kapitalista na svete - za zdielanie kremelskeho hnoja veselo zaraba.
Ale zaznamenali to medzinárodné ústrojnice (organizácie), ako napríklad OSN, podľa ktorej napríklad v rokoch 2018 až 2021 najviac občianskych (civilných) obetí tých bojov bolo na povstaleckých územiach – vyše 4/5 (presnejšie: 81,4 %) – kým na územiach ovládaných kyjevskou vládou to bola len necelá 1/6 (presnejšie: 16,3 %) z celkových občianskych (civilných) obetí.
https://ukraine.un.org/sites/default/fi ... 20EN_0.pdf
– na strane 2.
Autoeditácia príspevku po 6 min 1 sek:
Aké medzinárodné právo, čo ty rozumieš pod medzinárodným právom? Podľa medzinárodného práva malo Rusko právo na kolektívnu obranu Ukrajinou napadnutých území „Doneckej ľudovej republiky“ a „Luhanskej ľudovej republiky“.gogo956 napísal: 19 okt 2022, 21:40 Antikapitalista
Isteže, podľa medzinárodného práva Rusko síce nemalo právo uznať ich zvrchovanosť a nezávislosť, ale ani Ukrajina nemala právo porušovať prímerie ustanovené Minskými dohodami a ostreľovať tieto povstalecké územia, ale Ukrajina to napriek tomu takmer 7 rokov robila a Minské dohody porušovala.
Autoeditácia príspevku po 6 min 9 sek:
Nie; ja som sa celkom schuti zabával na tom, ako si sa snažil chytráčiť, ale nepochodil si s tým. A potom ešte viac na tom, ako si si rozbil nos, lebo si ho zase strkal tam, kam si nemal.beardie napísal: 19 okt 2022, 21:41 Chúďatko urazene
Takže keď som ta upozornil na podobnú tému a ty si to odignoroval, tak si si na mňa akože zasadol?![]()
Ukrajina si nebráni svoje územie, Ukrajina sa snaží vyvraždiť ruské obyvateľstvo na územiach, ktoré vlastne nikdy neboli národnostne ukrajinské, ale boli a sú prevažne ruské.beardie napísal: 19 okt 2022, 21:41 Ukrajina si len bráni svoje územie a ma na to plne právo, to nikto prorusky nepochopí
Schválne si pozri, ako dopadli miestne voľby na tých územiach v rokoch 2015 i 2020.
Rusi sa len bránia, majú na to plné právo, ale to nejaký rusofób, ktorý nemá o ľudských právach ani poňatia, nikdy nepochopí.
Pridať medzi ignorovaných. A je to 
Ty koho myslis, ze urazis, ty prasivy fasista? Na Ukrajine je demokraricky zvolena vlada. Prezident je Zid. Ale v Moskovsku je vsetko protimoskovske vraj fasizmus. Pritom tam nikto nebol demokraricky zvoleny uz 30 rokov, a vo vztahu Moskalov ku inym narodov v ich krajine, rovnako ako ku susednym statom, je fasizmus len a len v Moskovsku. Aj ked sa hodis o zem a budes skrecat.
Akych spoluobcanov, ty blbec, ked si vyhlasili vlastny stat a potom povedali, ze su Rusi? Aspon si neser do papule.
Aki novinari zaznamenali? Russian Trash v atelieri? Alebo vymysleni Francuzi biti v Turecku? Kde su tie ich videa a clanky? Presne. Ziadne nie su.
Okrem toho si tupy az je to trapne. Moskali a ich teroristicki poskoci odmietli evakuovat civilov a robili kňů-kňů do Russian Trash ked na ich civilov nahodou padli granaty. Ukrajinci kontrolovali menej husto zaludnene uzemia a aj odtial evakuovali, lebo oni si zivoty vazia. To sa o teroristoch a fasistoch povedat neda. Je scestne obhajovat to za peniaze z Kremla.
Moskali sa brania na uzemiach, kde nikdy neboli doma. Nie su to Krymski Tatari a ani Americania a
Briti na Donbasse. Moskalov tam len doviezli.
Spamataj sa a chod sa prihlasit na front a zober si slnecnicove semienka. Aspon z teba bude uzitok.
Akych spoluobcanov, ty blbec, ked si vyhlasili vlastny stat a potom povedali, ze su Rusi? Aspon si neser do papule.
Aki novinari zaznamenali? Russian Trash v atelieri? Alebo vymysleni Francuzi biti v Turecku? Kde su tie ich videa a clanky? Presne. Ziadne nie su.
Okrem toho si tupy az je to trapne. Moskali a ich teroristicki poskoci odmietli evakuovat civilov a robili kňů-kňů do Russian Trash ked na ich civilov nahodou padli granaty. Ukrajinci kontrolovali menej husto zaludnene uzemia a aj odtial evakuovali, lebo oni si zivoty vazia. To sa o teroristoch a fasistoch povedat neda. Je scestne obhajovat to za peniaze z Kremla.
Moskali sa brania na uzemiach, kde nikdy neboli doma. Nie su to Krymski Tatari a ani Americania a
Briti na Donbasse. Moskalov tam len doviezli.
Spamataj sa a chod sa prihlasit na front a zober si slnecnicove semienka. Aspon z teba bude uzitok.
Antikapitalista
ty tvrdis ze Rusko sa iba brani, my tvrdime ze Ukrajina sa bráni. Treba chvilu vydrzat, Ua nakoniec s pomocou Zapadu vytlaci Rusko zo svojho uzemia- ci uz ciastocne alebo úplne.
Rusko nemá na to aby dlhodobo uspesne bojovalo s Ua ktoré je podporovane najsilnejsim vojenskym zoskupením na svete - Nato.
Zapad/Usa su ekonomicky velmi silne, mozu posielat zbrane na Ua prakticky donekonecna, zatial co Rusko bez zapadnych technologii ma iba obmedzene moznosti vyroby novych pokrocilych zbrani
Vysledok Putinovej snahy a jeho zberby bude iba vojenska, ekonomicka prehra Ruska a ako dalsi nasledok je mozny rozpad samotneho Ruska na viacero samostatnych statov.
Vsimni si prosim na svojom pisomnom prejave tu na fore jednu vec: si tu jediny kto neustale utoci na druhych.
Zdá sa ti to v poriadku? Zamysli sa prosim nad sebou. Más nejake problémy? Vieme ti s niecim pomoct, poradit?
Alebo si este iba dieťa/nezrelý puberťák? Alebo naopak, si uz tak velmi stary, ze vek už zrobil svoju smutnu prácu na dusevnom zdravý?
**
ty tvrdis ze Rusko sa iba brani, my tvrdime ze Ukrajina sa bráni. Treba chvilu vydrzat, Ua nakoniec s pomocou Zapadu vytlaci Rusko zo svojho uzemia- ci uz ciastocne alebo úplne.
Rusko nemá na to aby dlhodobo uspesne bojovalo s Ua ktoré je podporovane najsilnejsim vojenskym zoskupením na svete - Nato.
Zapad/Usa su ekonomicky velmi silne, mozu posielat zbrane na Ua prakticky donekonecna, zatial co Rusko bez zapadnych technologii ma iba obmedzene moznosti vyroby novych pokrocilych zbrani
Vysledok Putinovej snahy a jeho zberby bude iba vojenska, ekonomicka prehra Ruska a ako dalsi nasledok je mozny rozpad samotneho Ruska na viacero samostatnych statov.
Vsimni si prosim na svojom pisomnom prejave tu na fore jednu vec: si tu jediny kto neustale utoci na druhych.
Zdá sa ti to v poriadku? Zamysli sa prosim nad sebou. Más nejake problémy? Vieme ti s niecim pomoct, poradit?
Alebo si este iba dieťa/nezrelý puberťák? Alebo naopak, si uz tak velmi stary, ze vek už zrobil svoju smutnu prácu na dusevnom zdravý?
**
Ukrajina bráni územie, ktoré jej podľa medzinárodného práva patrí a ktoré jej bolo ukradnuté ruskými a miestnymi proruskymi vojakmiAntikapitalista napísal: 19 okt 2022, 23:32Ukrajina si nebráni svoje územie, Ukrajina sa snaží vyvraždiť ruské obyvateľstvo na územiach, ktoré vlastne nikdy neboli národnostne ukrajinské, ale boli a sú prevažne ruské.
Schválne si pozri, ako dopadli miestne voľby na tých územiach v rokoch 2015 i 2020.
Rusi sa len bránia, majú na to plné právo, ale to nejaký rusofób, ktorý nemá o ľudských právach ani poňatia, nikdy nepochopí.
Ukrajina žiadne ruské obyvateľstvo nevyvrazduje, to sú len proruske výmysly a klamstvá
Miestne voľby pod hlavnami samopalov nie sú relevantné a medzinárodné spoločenstvo ich neuznáva
Daj ešte nejaké klamstvá
-
starysomar
Hardcore addict
Od roku 2016 strávil na východe Ukrajiny viac času ako doma. Teraz sa tam vrátil opäť. Reportér Tomáš Forró pokrýval rusko-ukrajinskú vojnu ako jediný svetový novinár z oboch strán. Ako sa pozerá na aktuálnu ruskú inváziu a kde vidí jej korene?
https://bystriny.sk/magazin/ludia-z-rus ... pacne.html
Tomáš Forró: Rusko od začiatku vníma Ukrajinu a celý postsovietsky svet ako svoju kolóniu
https://www.heroes.sk/tomas-forro-rozhovor/
Vojnový reportér na Ukrajine: Na Donbase o žiadnej genocíde nevedia, celá je fake a vymyslená
https://www.startitup.sk/vojnovy-reporter-tomas-forro/
HOWGH
https://bystriny.sk/magazin/ludia-z-rus ... pacne.html
Tomáš Forró: Rusko od začiatku vníma Ukrajinu a celý postsovietsky svet ako svoju kolóniu
https://www.heroes.sk/tomas-forro-rozhovor/
Vojnový reportér na Ukrajine: Na Donbase o žiadnej genocíde nevedia, celá je fake a vymyslená
https://www.startitup.sk/vojnovy-reporter-tomas-forro/
HOWGH
Starysomar, ale tuto agent moskovskeho hradu napisal, ze Forró nikdy na Donbase nebol. A on je za zadielanie toho poznatku plateny. Myslis, ze to nim pohne?
-
starysomar
Hardcore addict
Nezvyknem venovať pozornosť ani čas kanalizačným splaškom, no zabudol som zas raz na desaťročiami overené pravdy života.
Nepadnúť otázka priamo na mňa, nereagoval by som, no... Na rozdiel od nešťastníkov, narodených v "znamení ukrivdenca", ktorým za ich postarý život môže pani prezidentka, Soroš, židojašteri a celý vesmír, len nikdy nie oni sami sa mám čím (od)baviť...
"Viesť konverzáciu s idiotom je ako hrať šachy s holubom:
Zhodí všetky figúrky, poserie šachovnicu a ešte sa tvári, že vyhral
"
(https://www.facebook.com/55717088776688 ... 89/?type=3)
Nepadnúť otázka priamo na mňa, nereagoval by som, no... Na rozdiel od nešťastníkov, narodených v "znamení ukrivdenca", ktorým za ich postarý život môže pani prezidentka, Soroš, židojašteri a celý vesmír, len nikdy nie oni sami sa mám čím (od)baviť...
"Viesť konverzáciu s idiotom je ako hrať šachy s holubom:
Zhodí všetky figúrky, poserie šachovnicu a ešte sa tvári, že vyhral
(https://www.facebook.com/55717088776688 ... 89/?type=3)
Ako tak citam nový uzivatel na fore. Tie uzemia co spomínal boli dokonca Turecko-Tatárske(sultanát+chanát) a nie Ruské. Teraz patria Ukrajine.
RF tvrdilo ze chce robit len vojenské cvičenie, na další den skoro ráno podnikli inváziu. Väčšina sveta je právom pohoršená z ich klamania.
RF nie je ziaden raj na zemi. Najpočetnejšie mafianske klany a oligarchia funguje práve tam, drogový biznis takisto. Len pár ruských velkomiest má zivotnu uroven Západnej Europy.Západná Europa + USA roky zdvíhali Rusku ekonomiku, teda najmä len tým pár mestám.
Tak ale to uz je problem RF že väčšinu svojich územných oblastí nechavaju zaostalých.
Dobre to kedysi beardie písal ze tieto propragandistické dezinformácie zakaždým treba argumentačne vyvratit, takže žiaden ignore list.
RF tvrdilo ze chce robit len vojenské cvičenie, na další den skoro ráno podnikli inváziu. Väčšina sveta je právom pohoršená z ich klamania.
RF nie je ziaden raj na zemi. Najpočetnejšie mafianske klany a oligarchia funguje práve tam, drogový biznis takisto. Len pár ruských velkomiest má zivotnu uroven Západnej Europy.Západná Europa + USA roky zdvíhali Rusku ekonomiku, teda najmä len tým pár mestám.
Tak ale to uz je problem RF že väčšinu svojich územných oblastí nechavaju zaostalých.
Dobre to kedysi beardie písal ze tieto propragandistické dezinformácie zakaždým treba argumentačne vyvratit, takže žiaden ignore list.
Mňa fascinuje ako títo ľudia stále prídu s prevratnými a tajnimy informáciami, samozrejme bez žiadnych dôkazov, a pritom im chýba úplne základné vzdelanie.
-
starysomar
Hardcore addict
"nový uzivatel na fore" - možno len recyklovaný.
"úplne základné vzdelanie" - hlavne základy zdravého rozumu, schopnosti samostatného uvažovania.
Nie je bez zaujímavosti priznať si súčasne v tých výpotkoch v inom vlákne určitú poruchu v oblasti sexuality
"úplne základné vzdelanie" - hlavne základy zdravého rozumu, schopnosti samostatného uvažovania.
Nie je bez zaujímavosti priznať si súčasne v tých výpotkoch v inom vlákne určitú poruchu v oblasti sexuality
Používateľské meno:Antikapitalista
Hodnosť:Zablokovaný
RIP
Hodnosť:Zablokovaný
RIP
Nieee to je diktatura
Ja som si ho chcel demokraticky pridat do ignorovanych.
Ja som si ho chcel demokraticky pridat do ignorovanych.
Nemuseli ho asi zrovna blokovat ale hej, bol otravny, upistany a zasral tu 2 strany bez toho aby nieco povedal, tak mozno asi dobre.