Koronavirus: SARS-CoV-2 (Covid-19)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Koronavirus: SARS-CoV-2 (Covid-19)

Príspevok od používateľa harrison314 »

Kolko je teraz cakacia doba na 4-tu davku vakciny?
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Asi len zistiť zaregistrovaním sa :)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

este furt bezi eutanazisticka loteria?
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Už skončila - pre mnohých (hlupákov) fatálne. Jeden príklad - Samson Slavien. Zabil ho neexistujúci vírus napriek tomu, že proti nemu statočne bojoval v Lídloch aj inde.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

To uz bolo davno, teraz bezi: https://www.dnes24.sk/matematik-kollar- ... kov-423392
„Zaujímavosťou však môže byť v tejto vlne to, že nemožno vylúčiť, že najlepšie sa s touto zmesovou vlnou vysporiadajú tí, čo sa počas pandémie najmenej chránili, a tak si vypestovali imunitu na široký rozsah mutácií. Najviac ohrození tak môžu byť práve tí, ktorí sa doteraz najviac chránili.
Ale pozeram, ze je mrtvo na fore, asi sa tu uz covid s vakcinami vyradil.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Sám nevidím pre seba dôvod ísť na štvrtú, no súvislosti vzhľadom na to, že moja odmakala dva roky na kovidovom aj pre to, že poznám situáciu očkovaní/neočkovaní (preživší/mŕtvi) v našej firme so zhruba 1500 zamestnancami a nie len tam, ma také kydy nedojímajú. Ale kľudne postuj ďaľšie, nech je zábava a nech odkrývaš svoje uvažovanie :)
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

zelovoc napísal: 15 okt 2022, 10:05Ale pozeram, ze je mrtvo na fore, asi sa tu uz covid s vakcinami vyradil.
spoločnosť nechce vidieť, že bola oklamana, tak problematiku radšej ignoruje
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

zelovoc napísal: 15 okt 2022, 10:05 Ale pozeram, ze je mrtvo na fore, asi sa tu uz covid s vakcinami vyradil.
Hej aj ja som len rozkladajuca sa zombia, co chce dalsiu davku svojej drogy. PS: Milujem zeny s velkym mzgom.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

mna by zaujimalo kam vsetkych tych mrtvych vakcinovanych pochovali.. ved to su miliony ludi.
nevie to nejaky odvazny slavien zinvestigovat? ved take masove hroby nemoze byt problem najst. je mi jasne ze sa to snazia ututlat pred nami ale tak musi existovat niekto dostatocne odvazny kto ich odhali...
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Zrejme naozaj žijeme v Matrixe. Píšeme z druhej strany, len o tom nevedia nie len iní, ale ani my :D
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Otec sa registroval na stvrtu asi pred vyse 2 tyzdnami, doteraz caka, asi v tom bude bordel ako minuly rok, pripadne malo miest na zaockovanie.

Na odlahcenie, ide o fox news, takze to treba brat s nadhladom.
Badatelé v Bostonu vytvořili mutaci koronaviru s 80% smrtností
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... i-40412009

Ak to este niekto sleduje, tak najnovsi symptom by mal byt podla noveho bolest hrdla, je dost pravdepodobne, ze sa to dostalo do stadia bezneho viroveho ochornia, kedy priznaky sa mozu zamenit s beznou virozou, tiez posledny tyzden sme vseti postupne doma ochoreli na akusi virozu, najprv bolelo hrdlo, potom trochu teploty, potom to chytilo priedusky, take vyraznejsie kaslanie a vela vykasliavania, hlas na dva dni uplne mimo, bud obycajna nejaka viroza so zapalom priedusiek, alebo to bol omikron xy variant, who knows.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Z blizkeho okolia priznaky ako opisal retkvic, no teplotami to zacalo a bol to podnet testovat sa.
Mne je divne, ze v Bostone, ked americka fasisticka strana oznamila, ze virus vyobil Fauci v ine a maju o to zaznamy. Alebo v Mariupole pod porodnicou a oceliarnou ak clovek namiesto Fox News sleduje Russian Trash.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Nejaký domáci test za zhruba 2,50-3 eurá sa mi povaľuje na skrinke. Len tak pre istotu.
Dcéra dosť kašle dva-tri dni no rieši to skoroceľovým sirupom z Echinaceou.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

ja som nedavno prekonal covid, najhorsich bolo prvych 5 dni, potom to uz bola pohoda. mal som dve davky vakciny, tretia mi prisla zbytocna, ale ak by miernila priznaky ochorenia, tak spatne by som sa kludne nechal oklamat znova. taku bolest hrdla som v zivote nezazil, na to sa ani z polovice nechytali zapalove ochorenia, co som prekonal v minulosti. prehlnutie slin bolo jak prehltanie roztriesteneho skla, na kazde napitie som sa musel psychicky pripravovat a jedlo ani neprichadzalo do uvahy.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Tak zaočkovaní by mali byť aj ludia co mali problem s plucami v minulosti. Aj po očkovaní sa clovek moze nakazit ale aspon má slabšie príznaky ako keby nie je vobec očkovaný. Prvu vlnu sme zvládli ukazkovo tie dalšie uplne lajdácky aj vdaka politikom a ludom co sa riadia ich slovami.
Takto sa opytam taká otázka do pléna ak sa stým už niekto stretol. Bol taký prípad u niekoho že po očkovaní sa mu zlepšila tvrdosť erekcie?
Alebo ten horší prípad bol/boli prípady po očkovaní žeby mal niekto problem s penisom? Zachytil niekto také informácie niekde?
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Zaujímavá otázka, ku ktorej sa z osobných skúseností vyjadriť neviem.
Vzhľadom k veku, Astme. pľúcam od mladi poškodeným ťažkým infekčným zápalom pľúc so zrastami (ale fajčiť môžem :D ) atd zvažujem, či riešiť štvrtú no nechce sa mi už. Omikron som ako tri krát očkovaný prekonal zjari s jedným večerom mierne zvýšenej teploty. MAnželka ako neočkovaná pár dňami pokašliavania bez iných príznakov.
Skôr zvažujem niečo takéto:
https://www.union.sk/ockovanie-proti-pneumokokom/
Prevenar 13 alebo čo je aktuálne.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Včera som bol na štvrtej včeličke - pravdepodobne mi pomáhajú, keďže ešte furt som nepoškvrnený touto pliagou. Od jej začiatku som bol chorý iba raz, tohto roku hneď po veľkej noci, ale bolo to pravdepodobne iba prechladnutie, keďže som cez veľkú noc riadne vymrzol a tri domáce Ag testy robené tri dni za sebou furt ukazovali iba jednu čiaročku. V práci nám to však od začiatku septembra strieľa jedna radosť. Tú pliagu dostávajú aj ľudia, ktorí mali tri včeličky + prekonaný covid. Niektorí majú iba slabé príznaky, niektorí sa však z toho spamätávajú aj niekoľko týždňov.

Registroval som sa v stredu a hneď mi bol pridelený termín na štvrtok skoro ráno (deň je možné vybrať, ale čas nie). Na mieste nebola žiadna čakačka, včeličkovali priebežne, furt mali koho. Brali aj neregistrovaných, so mnou tak šla aj moja mama. Inak bol som tam asi najmladší, zvyšok dôchodcovia. Ani sa nečudujem, lebo očkovanie od 8h do 14h asi veľmi pracujúcim nevyhovuje. Aj ja som bol len preto, že som mal dovolenku.

Príznaky po včerajšej včeličke takmer rovnaké ako pri predchádzajúcich... poobede ma začal bolieť sval na ruke, v noci mi trochu stúpla teplota, ale dnes ráno teplota ustúpila a s rukou už viem normálne hýbať.

Erekcia je zatiaľ furt rovnaká... klop-klop-klop!

O dva týždne pôjdem aj na protichrípkovú včeličku.
beardie
Redeemer
Redeemer

beardie napísal: 28 apr 2022, 0:02nie, vsetky moje predpovede nevysli na 100 %, to ani nikto nemohol ocakavat (ani ja nie), ale v skratke tie, ktore vysli a boli podstatne:
- nemoznost zero-covidu (virus zostane kolovat v populacii aj nadalej presne ako bolo predikovane, musime sa s tym naucit zit)
- mutacia k slabsim kmenom (omikron je +- nadcha)
- premorenie populacie po dostatocnom vystaveni sa virusu (nie je co dodat)
- IFR (+- to na tych 0,3 ci 0,4 % sedi napriek apokalyptickym predikciam, silna zavislost od priemerneho veku dozitia v populacii je doslova ukazkova)
- post/long covid (zlomky promile)
- vyhody a kvalita ockovania (prekonanie ma vyrazne lepsie dlhodobe ucinky)
- dopad na spolocnost (tu sa ten vysledok ukaze az o par mesiacov ci rokov, ale porovnanie volnych a uzavretych statov vidime uz teraz)
- medialna hysteria (Putin efektivne covid ukoncil)
- ekonomicke dopady (inflacia najvyssia za poslednych 20 rokov, nie, ze by kriza nehrozila, ale covid ju "nadherne" zosilnil)
preslo 6,5 mesiaca o tohto mojho postu, komentovat nemusim
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Nemusis. Ja ale budem.
Naucil som sa ruske slovicko vraňjo, ktore vystihuje obsah citacie a Tvoju reakciu na nu:
Ty vies, ze nemas pravdu; my vieme ze nemas pravdu; ale vacsina Ti odkyva hlavou aku mas pravdu, lebo s tou lzou ten svet vyzera krajsie :)

Na debunkovanie vacsiny lzi, nezmyslov a absolutnych hluposti uvedenych vyssie staci jeden jediny obrazok - graf zo Svedska, ukazujuci pacientov prijatych na JISky a zomretych. Vo Svedsku, ktore udajne nikdy nemalo ziadne opatrenia, preto ich tam nikto nikdy nedodrziaval a preto sa si vsetci splnili povinnosti nakazit sa. Udajne tak mali porazit virus. Alebo vsetko uvedene vyssie bolo vraňjo :)
2022-11-14 07_25_45-.png
Ak v krajine, kde "fungovalo premorenie od prveho dna a vsetci boli premoreni uz vo februari 2021" prijmaju desat osob na JISky pocas leta "s prechladnutim" a kazdy jeden den na "prechladnutie" zomiera 20 platcov dani, zakaznikov a klientov, tak jednoducho nic z tej citacie nikdy ani pravda nebola a ani nebude. Este dodam, ze vzhladom na geografiu, ma Svedsko relativne dlhe dni pocas leta, preto dostavaju vitaminu D ovela viac ako ludia v strede Europy a maju mat imunitu ovela silnejsiu.
beardie
Redeemer
Redeemer

kinjeril napísal: 21 apr 2022, 9:11 Urcite vyhladaj odbornika.
počúvaj zeleneho :)

Autoeditácia príspevku po 14 hod 25 min 39 sek:
jeeej, ty si odpisal :)
vacsina Ti odkyva hlavou aku mas pravdu
skoda len, ze tebe sa tolko stastia nepritrafi

skus pozriet na excess mortalitu, ty platca dani, klient a zakaznik, aby si vedel, kde je na pocet obyvatelov menej mrtvych

taktiez si skus pozriet aj hodnoty a smer ostatnych severskych krajin v tejto velicine

opat si premeskal prilezitost byt tichucko, lebo tupe klamstva stale prevazuju :P
na "prechladnutie"
mas tam chybu, vies aku?
Napísať odpoveď