Vojna na Ukrajine

Diskusie na politické témy...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Vojna na Ukrajine

Príspevok od používateľa jackb »

Zase tupa fetka riesi mrtvych ludi? Ty prerazas dno este lepsie ako tvoji milovani Rusi, ktori ta platia za ten hnoj co zdielas. Zdielas to aj pod svojim menom? Aj to, ze sa sfetujes a potom sa ponevieras po byte tvojich rodicov? Ake si ty, ubohy narkoman, pozicias, tak ti vratim.
Co ty vies, co ja a kde zdielam :)
To o neprisposobeni sa Rusov povedal Kazach, ked zacali utekat pred mobilizaciou. A kazdy, kto ma s Rusmi skusenost, to potvrdi.
Hadzanie do jedneho vedra ti nevadilo, ked si robil kampan ludom, ktori chceli vrazdit ludi, ktori su ini ako oni, alebo s nimi nesuhlasia plosne? To bolo fajn? Tak si prosim neser do papule. Dikes.
Tie lzi o Tymosenko, ktoru na jar 2014 prepustili z vazenia, vymysleli Moscow Times vo vlne roznych fake nahravok. Vtedy Russian Trash tocili "protesty v Kyjeve za pripojenie k Rusku" v atelieroch niekde na kraji Petrohradu. Sama Julia, ktora davno nemala ziadnu politicku moc, povedala, ze nic take nepovedala. A komu budeme verit? Niekomu, kto vymysla fake news minimalne od vrazd Kenedyho a Luthera Kinga, alebo byvalej ukrajinskej politicke a preco prave jej?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

jackb napísal: 26 okt 2022, 19:30A kazdy, kto ma s Rusmi skusenost, to potvrdi.
upokoj sa
nie kazdy zije v tvojom alternativnom svete
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

Nemám za potrebu si nič dokazovať ani ti niečo vyvraciať, kludne si myslí, že je zem plochá, je to tvoja vec. Aby som nebol offtopic, hovoríš moji milovaní rusi, z ktorého príspevku si to usúdil?
jackb
Redeemer
Redeemer

Zase mne podsuvas tvoje lzi? Zdielas tu weby, ktore tvrdia, ze zem je plocha a teraz to ako OT podsuvas mne. Ty musis byt vyfetovany do susednej galaxie :D
Tak isto, ako ked places o xenofobii a pritom si za peniaze robil kampan ludom, ktori chceli etnicke a ine cistky na Slovensku.
Lzi o Tymosenko, ukrajinskych vojakoch, ktorych si na zaklade dakeho bludwebu vsetkych hodil do jedneho vreca, ci o tom, co by si mal mat spolocne so Zelenskym - narokomaniu. Nemam ale dojem, ze by sa on vychvaloval, ze fetuje prvu ligu. To si vsetko vymysleli v Moskve a ty si nevahal a zadielal si. Nemas za co.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

M4jk1... Ty na čom frčíš a akým právom chceš niekomu kázať morálku?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ruski politici boli vzdy velmi nacionalisticki orientovani /v prospech Rusov na ukor ostatnych etník/, ci uz to bolo za cias Zssr ci po jeho rozpade v ramci Ruska. To nie je len o umelo vyvolanom hladomore na Ukrajine, ci o tom, ze Stalin odmietol na zaciatku ked Hitler napadol Zssr pomoct jednotkam na Ukrajine, lebo mu vyhovovali velke straty Ukrajincov. Aj teraz su mobilizované hlavne rozne etnicke skupiny hlavne azijskeho povodu a nie "bieli rusi". Je to cele ucelova, vedomá, nepriama genocida.
A Čssr bolo za cias ost bloku brane ako uzemie ktore raz bude z velkej casti obetovane, lebo sa cez neho prezenie front, Zssr totiz planovalo v obdobi po 2sv.v. dobyť aj Zapadnu Europu a spravovat ju pod komunistickou/ruskou nadvladou.
Ked v Kremli sa rozhodlo ze Cssr posle tolko a tolko vlakov plnych takeho ci onakeho tovaru ako "dar" tak ceskoslovenski politici museli sklopit usi a posluchat, boli sme iba sovietska kolonia.
Rusky dosah je zivotna nutnost drzat co najdalej od europskych hranic, lebo "smrad" ma tendenciu sa postupne rozliezt vsade..
Professional
Professional

Vypocul som si hlas timoshenko aj z iných videii, ruku do ohňa nedam, ale javí sa to ako jej hlas. Nemusis byť kolombus aby si rozumel ruštinu, veľa slov majú podobný slovotvorny zaklad. Ja som robil kampan za peniaze na etnické čistky, fúha začni to verejne zdieľať prosím.
jackb
Redeemer
Redeemer

Chces povedat, ze tie videa LSNS, Harabina a Dana si zdielal zadarmo? Co mali v programe? Podporu ludi, ktori s nimi nesuhlasia, alebo si dovolili narodit sa s inou farbou pleti? Alebo si mal pri kazdom jednom linku obmedzenu rozlisovaciu schopnost, lebo si uzil drogy?
Preco by ukrajinska politicka na nahravky hovorila po rusky? To mi nevychadza. Ty Kolumbus.
Plus sam si na zaklade skusenosti z dakej hry pisal, aki su ti Rusi zli egoisti. Ale ja som zly, ze sa vzacne zhodneme.
gogo956
Redeemer
Redeemer

otazka by skor mala zniet, koho dnes zaujima Yulia Tymoshenko. Ved to je uz dnes uplne politicky pradávno neaktualna osoba, aky zmysel ma ju teraz vytahovat v suvislosti s obranou Ukrajiny voci Rusku?
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

gogo956 napísal: 26 okt 2022, 18:40 Zničení Kachovské elektrárny by Krym připravilo na léta o vodu, varuje Kyjev - Ekolist.cz
https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpr ... .sznhp.box
Ehm, Kyjev odpojil Krym od vody v 2014 a kym vo februari ku Kachovke nedosli Rusi tak na Krym voda netiekla. Pride mi to teda od Ukrajincov trochu stupidne vyjadrenie. Kebyze sa opat zmocnia Kachovky a Krym zostane rusky tak ho odpoja od vody tak ci tak, ci je priehrada znicena alebo nie.
gogo956
Redeemer
Redeemer

eMPiko

lenze vtedy by zostaval nejaky priestor na pripadnu buducu dohodu. Ale ak priehradu znicia, tak nasledky ekologickej katastrofy mozu pretrvavat na velkom uzemi aj dlhe desatrocia /napr kontaminacia spodnych vod a pod/.
Rizikom by bolo aj to ze Zaporizhzhia nuclear power plant by nemala cim chladit tyče.
jackb
Redeemer
Redeemer

gogo956 napísal: 26 okt 2022, 21:02 otazka by skor mala zniet, koho dnes zaujima Yulia Tymoshenko. Ved to je uz dnes uplne politicky pradávno neaktualna osoba, aky zmysel ma ju teraz vytahovat v suvislosti s obranou Ukrajiny voci Rusku?
To sa musis opytat cloveka, ktory nepocuje rozdiel medzi ukrajincinou a rustinou. Asi prisli noticky, ze treba prihriat polievku o tom, ako je kazdy jeden Ukrajinec benderovec a chcel Moskalom skodit uz 8 rokov.
gogo956
Redeemer
Redeemer

jackb
jasne ze je to nezmysel, ale narazal som na to ze aj keby Yulia Tymoshenko povedala dnes prakticky cokolvek, už to nikoho velmi nezaujima a uz to nema nanic dosah :)
Professional
Professional

Ruština, ukrajinčina je podobná, frázy ktoré hovorí timoshenko sú zrozumiteľné. Gogo: politický režim ukrajiny a prezident, podpora rusofobie. Prítom majú milióny etnických rusov na svojom území.
jackb
Redeemer
Redeemer

Tak ale hovori rusky ci ukrajinsky, Kolombo?
Podpora rusofobie, ked nechal promoskovsky cokel strielat na ukrajinskych vlastencov, ktori chceli do EU? Podpora rusofobie, ked Moskva bez dovodu napadpla Ukrajinu a sposobuje tam zverstva nepredstavitelne pre zdraveho cloveka?
Politicky rezim Ukrajiny, kde si ludia zvolili nepolitika a ten im zvysuje moralku a preto ich Moskva nemoze porazit? Alebo je problem, ze si demokraticky zvolili Zida?
No aj keby, lebo ta nahravka je cistucky sum, tak daka teta s vrkocom nesmie v case, ked moskovski poskoci strielaju ludi v Kyjeve, okupuju Charkiv, Donec, Luhanska a Krym, povedat, ze treba zakrocit. Na Slovensku ale treba zdielat videa o tom, ako treba vrazdit ine mensiny. V mojej realite teda taka akrobacia zmysel nedava, no drogy vedia spuspit kadeco.
Professional
Professional

Ta nahrávka nie je žiadny šum, neviem k akému zdroju si sa dostal. Veď hovorí po Ukrajinsky. Hej hrával som csko a dotu a rusov v teame, to je pain. A kde vyjadrujem lásku k rusom sa dostaneme?
macovegetarian
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa macovegetarian »

https://ereport.sk/analytik-sandor-kazd ... /#comments

General Sandor hovori pravdu. Zelensky odmieta vyjednavat s Ruskom o mieri a tym cely svet zatahuje do tretej svetovej vojny
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Zase otravujes?
macovegetarian
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa macovegetarian »

Padlo v tom rozhovore nieco konkretne, s cim ty nesuhlasis ? Zelensky osobne zakazal akekolvek vyjednavania s ruskou stranou, to je neodskriepitelny fakt.
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

eMPiko napísal: 26 okt 2022, 21:07 Ehm, Kyjev odpojil Krym od vody v 2014 a kym vo februari ku Kachovke nedosli Rusi tak na Krym voda netiekla. Pride mi to teda od Ukrajincov trochu stupidne vyjadrenie. Kebyze sa opat zmocnia Kachovky a Krym zostane rusky tak ho odpoja od vody tak ci tak, ci je priehrada znicena alebo nie.
Presne tak, preto ju chcu Rusi preistotu vyhodit do ka bum povetria(co by ziskali jej nevyhodenim ak sa teda stahuju aj z Chersonu a Odesa sa im vzdaluje?) Si ani nechcem predstavit ako by to vyzeralo, keby sa taka masa vody rozliala vsade naokolo. Tolko znicenej urodnej polnohospodarskej pody, dedin, ludskych zivotov, vyradena Zaporozska atomka, ako ju potom budu dochladzovat? A to cele do nastupu zimy. To Ukrajinci asi urcite chcu, vsak ako inak, aj spinavu bombu chcu zhodit na Ukrajine a nie Putinovi v Kremli, ved to dava logiku.
Napísať odpoveď