Accenture
-
phatres1994
Star
Re: Accenture
Caute, dostal som zaujimavu ponuku v IT oddeleni. Pracuje tam momentalne niekto realne a vie mi blizsie povedat ako to tam teraz funguje? Zatial som pracoval len v korporatoch ako Tsystems, Diebold Nixdorf a podobne.
Vdaka
Vdaka
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Accenture je tiez korporat, ci?
Co som mal moznost pocut, tak je to taka "prestupna stanica" pre absolventov, ktori tam naberu nejaku prax a potom idu kade lahsie. Ale to uz bolo davno, mohlo sa to zmenit...
Co som mal moznost pocut, tak je to taka "prestupna stanica" pre absolventov, ktori tam naberu nejaku prax a potom idu kade lahsie. Ale to uz bolo davno, mohlo sa to zmenit...
-
phatres1994
Star
tak to upresnim, je to urcite korporat, takze to pre mna nebude nic nove, taktiez niesom absolvent, ale mam uz nejaku senioritu v security odvetvi.
Zaujima ma teda, ci to za skusku stoji, alebo ruky prec
Zaujima ma teda, ci to za skusku stoji, alebo ruky prec
-
jajaja12332187
Novice
Accenture je najväčší odpad… žiadne zaucanie žiadne nič.. ste pre nich obyčajne číslo, ktoré raz dva pošlú kade ľahšie.
Prístup z ich strany je nula bodov, vaša nápoj je pozerať tie sprosté videá a náplň prace nijaká.. po troch mesiacoch vám povedia že viac s vami nerátajú a je koniec… funguje tam silne ritolezectvo.. normálny človek tam viac ako rok nevydrží… funguje tam aj spôsob, že ak sa nepáčilo nejakému kolegovi tak sa o to postará aby ste tam neboli.
Prístup z ich strany je nula bodov, vaša nápoj je pozerať tie sprosté videá a náplň prace nijaká.. po troch mesiacoch vám povedia že viac s vami nerátajú a je koniec… funguje tam silne ritolezectvo.. normálny človek tam viac ako rok nevydrží… funguje tam aj spôsob, že ak sa nepáčilo nejakému kolegovi tak sa o to postará aby ste tam neboli.
a? ked si neschopny je jasne, ze si ta nenehaju. Poznam vela ludi, co tam robia a nemaju s tym ziaden problem. Ked cakas, ze kazdy bude chodit kolo teba a prosit ta aby si nieco spravil, tak co cakas.. papa
Tiez mam par kamosov v Accenture, niektori z nich uz cez dekadu. Su to fajn pri zemi chalani, inteligentni, sikovni a pracoviti ludia - na pracu si nestazuju, su tam uz dlho, dokonca maju permanentne WFH co este dnes na SK nie je vobec bezna vec.
Jedine co tak platovo je to tam take ze pokial sa neprestrielas naozaj dobre vysoko tak v tom priemere si naozaj v priemere.
Jedine co tak platovo je to tam take ze pokial sa neprestrielas naozaj dobre vysoko tak v tom priemere si naozaj v priemere.
mimo temu
Hegy
byt stale na WFH vyhovuje malokomu, ludia sa chcu obcas aj normalne stretnut s kolegami, porozpravat,socializovat, ist spolu na obed, na nejaku aktivitu po robote atd.
Ja len, ze to az taka vyhoda nie je ako sa zda, jedine ze clovek by musel cestovat do prace z velkej vzdialenosti.
Hegy
byt stale na WFH vyhovuje malokomu, ludia sa chcu obcas aj normalne stretnut s kolegami, porozpravat,socializovat, ist spolu na obed, na nejaku aktivitu po robote atd.
Ja len, ze to az taka vyhoda nie je ako sa zda, jedine ze clovek by musel cestovat do prace z velkej vzdialenosti.
ja mam permanentny HO, s kolegami sa fyzicky stretavam 3-4x za rok na teambuildingoch, neviem si to vynachvalit
kedze mame klientov po celej Europe a USA/CAN, nema pre mna zmysel sediet v kancli a volavat im cez slack/gmeet, ked to iste mozem robit z domu
z pokecov pri kavovare som uz vyrastol
kedze mame klientov po celej Europe a USA/CAN, nema pre mna zmysel sediet v kancli a volavat im cez slack/gmeet, ked to iste mozem robit z domu
z pokecov pri kavovare som uz vyrastol
gogo, to urcite zalezi clovek od cloveka - nepochybujem ze vela ludi a pracovnych prostredi je dobre socialne integrovanych. Tiez zalezi asi aj od velkosti firmy a pozicie samotnej.
Ja v praci kamaratov nemam, kolegov vnimam cisto v profesionalnej rovine, z vlastnej iniciativy by som s nimi ale nikdy na obed ci "pivo" nesiel - firemne akcie vstrebam ale ak si mam vybrat, ci ten cas stravim s nimi alebo s mojou rodinou / kamosmi tak v tom mam jasno. Tym nechcem ale povedat ze by som to tu nemal rad alebo mi vylozene vadili, nemam s nimi ziaden problem.
Co sa cestovania tyka, ja robim aj zijem v Bratislave. Cesta do prace je pre mna ~40 minut autom, z prace 45-50 minut. To je 1.5h denne / 30h mesacne a to je 15 dni zivota rocne sedenia za volantom, palenia nafty a krivenia chrbatu ktore je uplne zbytocne.
Ak by som aj mal nejake blizke duse v praci, ktore by mi chybali tak cas s nimi urcite nechcem aj tak travit v kancelarii ale prave po praci, pri tom pive na ktore pojdeme ci z domu robim alebo nie.
V mojej situacii a pozicii je nerobit z domu uplna hlupost ktora sa neda racionalne obhajit. Kde to praca umoznuje, WFH je objektivne najlepsia moznost.
Ja v praci kamaratov nemam, kolegov vnimam cisto v profesionalnej rovine, z vlastnej iniciativy by som s nimi ale nikdy na obed ci "pivo" nesiel - firemne akcie vstrebam ale ak si mam vybrat, ci ten cas stravim s nimi alebo s mojou rodinou / kamosmi tak v tom mam jasno. Tym nechcem ale povedat ze by som to tu nemal rad alebo mi vylozene vadili, nemam s nimi ziaden problem.
Co sa cestovania tyka, ja robim aj zijem v Bratislave. Cesta do prace je pre mna ~40 minut autom, z prace 45-50 minut. To je 1.5h denne / 30h mesacne a to je 15 dni zivota rocne sedenia za volantom, palenia nafty a krivenia chrbatu ktore je uplne zbytocne.
Ak by som aj mal nejake blizke duse v praci, ktore by mi chybali tak cas s nimi urcite nechcem aj tak travit v kancelarii ale prave po praci, pri tom pive na ktore pojdeme ci z domu robim alebo nie.
V mojej situacii a pozicii je nerobit z domu uplna hlupost ktora sa neda racionalne obhajit. Kde to praca umoznuje, WFH je objektivne najlepsia moznost.
beardie
zavisi aka je partia. My to mame nastavene tak, ze 2 dni v tyzdni musime byt v office a zbytok mame Ho. Ale realne to byva tak, ze do officu chodia niektori ludia aj vtedy ked maju narok na WFH lebo lebo vedia ze v office bude vacsia zabava. Spolocny obed spojeny napr so squashom, po robote pivaren, kalčeto, posilka atd.
Mali sme obdobie ked sme boli na WFH nonstop a mnoho ludi s tym spokojnych nebolo, vratane mna.
A clenovia partie su roznej hierarchie-od uplne zakladnych az po manazerske. Kazdy moze debatovat s kymkolvek o cokomkolvek, bez ohladu na poziciu, má okolo seba pekne kolegyne atd...

Ked som bol stale doma na WFH tak to nebolo dobre ani kvoli ponorke s priatelkou ktora bola tiez doma stale.
Hegy
aj tak do toho auta budes musiet nakoniec nasadnut, ked uz pre nic ine, tak kvoli nakupom
/alebo deti/
Autoeditácia príspevku po 10 min 21 sek:
ak ale clovek cestuje do prace dlhsiu dobu, tak to samozrejme je minusovy faktor a zvysuje sa vyhodnost WFH.
Vela zavisi aj od toho ake oddychove priestory ma firma kde sa da uvolnene debatovat
zavisi aka je partia. My to mame nastavene tak, ze 2 dni v tyzdni musime byt v office a zbytok mame Ho. Ale realne to byva tak, ze do officu chodia niektori ludia aj vtedy ked maju narok na WFH lebo lebo vedia ze v office bude vacsia zabava. Spolocny obed spojeny napr so squashom, po robote pivaren, kalčeto, posilka atd.
A clenovia partie su roznej hierarchie-od uplne zakladnych az po manazerske. Kazdy moze debatovat s kymkolvek o cokomkolvek, bez ohladu na poziciu, má okolo seba pekne kolegyne atd...
Ked som bol stale doma na WFH tak to nebolo dobre ani kvoli ponorke s priatelkou ktora bola tiez doma stale.
Hegy
aj tak do toho auta budes musiet nakoniec nasadnut, ked uz pre nic ine, tak kvoli nakupom
/alebo deti/
Autoeditácia príspevku po 10 min 21 sek:
ak ale clovek cestuje do prace dlhsiu dobu, tak to samozrejme je minusovy faktor a zvysuje sa vyhodnost WFH.
Vela zavisi aj od toho ake oddychove priestory ma firma kde sa da uvolnene debatovat
V okoli bytu 5 min peso mam LIDL a Billa.gogo956 napísal: 27 okt 2022, 10:19Hegy
/alebo deti/
Do 5 min autom mam BoryMall, Hypertesco a Kaufland.
Mame vo firme tenisove kurty, kalceto aj posilku ale stale to je na mna prikratke. Aj cvicit chodim s kamosmi mimo prace s ktorymi naozaj rad travim cas.
Bude to kus od kusu, pre mna v tom nie je nic atraktivne, sa drbat do office aj ked mam krasny, velky smart office a po ruke vsetko pohodlne co potrebujem, kvalitnu kavu, obcerstvenie, presklene steny, terasu so sietkovymi postelami, tulivaky hovorim nestazujem si, ale aj keby neviem co, za tie dni stravene zbytocne v aute mi to nestoji a neviem si predstavit co... mozno keby som tu mal nejaku tajnu milenku tak zmenim postoj
A sorry za zasieranie OT ale dobre si vypocut aj od inych o korporatnej kulture
Ja som to celé posunul do extrému q prenajal kanceláriu v susednom meste, kde dochádzam na aute, fungujem tak už niekoľko rokov ešte pred koronou a mám totálnu slobodu.
Život vo veľkom meste má nikdy nebavil hlavne kvôli doprave a parkovaniu, raz do mesiaca idem na meeting do BA alebo iného mesta a mam pokoj.
Život vo veľkom meste má nikdy nebavil hlavne kvôli doprave a parkovaniu, raz do mesiaca idem na meeting do BA alebo iného mesta a mam pokoj.
-
mirak2
Hardcore addict
Ja myslim, ze mozeme pokracovat tu: home-office-t193307-20.html
Tiež pracujem už rok v accenture. Nie je to zlá firma. Na druhú máš na tom svojú časť pravdy. Je tam strašne veľká neefektivita. Meetingy trvajúce hodiny... každý deňjajaja12332187 napísal: 26 okt 2022, 19:07 Accenture je najväčší odpad… žiadne zaucanie žiadne nič.. ste pre nich obyčajne číslo, ktoré raz dva pošlú kade ľahšie.