Vojna na Ukrajine
Re: Vojna na Ukrajine
Misko, takze mas dokazy o tom, prechovavam drogy?
Ty pises ako fetujes a vymyslas si reality. Co teda tvoje zdielania prokremelskych lzi a aj pred vojnou roznych “medii” a video-postaviciek platenych z moskovskeho hradu?
To sa nezgrcas, ked teraz a) obtazujes moju mrtvu matku tym, ze nemam rad Rusov, lebo mam s nimi zle skusenosti; b) tym, ze ty sam ich nemas rad, lebo mas zle skusenosti?
Citis sa fajn ked potvrdis, ze Rusi su problem a potom napises, ze v Rusku nikto nikdy neplanoval ziadnu vojnu, lebo kuchyna?
Ty pises ako fetujes a vymyslas si reality. Co teda tvoje zdielania prokremelskych lzi a aj pred vojnou roznych “medii” a video-postaviciek platenych z moskovskeho hradu?
To sa nezgrcas, ked teraz a) obtazujes moju mrtvu matku tym, ze nemam rad Rusov, lebo mam s nimi zle skusenosti; b) tym, ze ty sam ich nemas rad, lebo mas zle skusenosti?
Citis sa fajn ked potvrdis, ze Rusi su problem a potom napises, ze v Rusku nikto nikdy neplanoval ziadnu vojnu, lebo kuchyna?
Ty si začal mi nadavať že som fetak, beriem drogy, že nelegalne hravam hazardne hry xd. Ja som ti napisal obcas si dam konope (mozes polke slovakom, hovoriť fetaci), hravam online poker (vravel som, aby ludia nehravali cez vpn, pri vybere penazi si overia tvoje údaje). Pocul som viacero zdrojov, že rusi nie sú vobec pripraveni, a áno spadá tam aj polna kuchyna.
Takze som mal pravdu. Fetak a ilegalny gambler. Dakujem, ze si sa priznal.
Ty si mna zacal vulgarne napadat ako prvy, spojil si ma s dakymi krizovymi stabmi. Ako si si pozical, tak vraciam.
Teraz este dovod, preco si obtieras papulu o moju mrtvu matku. Potom preco raz obhajujes Rusov a zdielas ich prizemnu propagandu a lzi (Tymosenko, kuchyna, Zelensky a drogy, ukrajinski vojaci su vsetci sadisti), no zaroven aj to, ze Rusi su neprisposobivi. Nebije sa ti to ani kusok?
Ty si mna zacal vulgarne napadat ako prvy, spojil si ma s dakymi krizovymi stabmi. Ako si si pozical, tak vraciam.
Teraz este dovod, preco si obtieras papulu o moju mrtvu matku. Potom preco raz obhajujes Rusov a zdielas ich prizemnu propagandu a lzi (Tymosenko, kuchyna, Zelensky a drogy, ukrajinski vojaci su vsetci sadisti), no zaroven aj to, ze Rusi su neprisposobivi. Nebije sa ti to ani kusok?
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
To je hlupost, taku velku akciu museli planovat rok dopredu. Co potvrdzuju aj satelitne snimky z danej oblasti.M4jk1:-) napísal: 27 okt 2022, 10:56 beardie: čas ukaže, možno v priebehu pár týždnov sa rozhodli že zaútočia, nemyslím si že už pred rokom to plánovali.
-
starysomar
Hardcore addict
Že na "to" vôbec reagujete...
Autoeditácia príspevku po 10 min 44 sek:
https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/64 ... PwB0gNKxyw
Autoeditácia príspevku po 10 min 44 sek:
https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/64 ... PwB0gNKxyw
Vo februári 2022 prišli informácie, ako RF zoskupuje vojská pri hraniciach s UA. Uz tu na fore sme začali predpokladať ze pri tak masivnych počtoch techniky aj vojakov a krvných baniek že niečo chystaju, že na vojenské cvičenie sú to neobvyklé počty a manévre.
Cvičenie mohli robit vo vnutrozemí Ruska ak by sa jednalo len o cvičenie, takto sa jednalo o invaziu ked skoro ráno 24.2.2022 ju začali.
Rusko uz minulý rok plánovalo invaziu niekedy v druhej polovici roku 2021, vedela o tom aj EU ktorá sa mu to snažila rozhovoriť.
Dokonca aj slovenská vláda o tom vedela ale co mozme rozhovorit Rusku co má jadrový arzenál a nevahaju sa ním vyhrážať.
Cvičenie mohli robit vo vnutrozemí Ruska ak by sa jednalo len o cvičenie, takto sa jednalo o invaziu ked skoro ráno 24.2.2022 ju začali.
Rusko uz minulý rok plánovalo invaziu niekedy v druhej polovici roku 2021, vedela o tom aj EU ktorá sa mu to snažila rozhovoriť.
Dokonca aj slovenská vláda o tom vedela ale co mozme rozhovorit Rusku co má jadrový arzenál a nevahaju sa ním vyhrážať.
muselo to by este ovela dlhsie. Tajne sluzby hovoria ze Putin sa na masivny utok proti Ua pripravoval uz odvtedy co zabral Krym, resp urcitu dobu po jeho zabrati.harrison314 napísal: 27 okt 2022, 11:28 To je hlupost, taku velku akciu museli planovat rok dopredu. Co potvrdzuju aj satelitne snimky z danej oblasti.
Akekolvek velke cvicenie tesne pri hraniciach druheho statu je vo svojej podstate provokacia.
-
macovegetarian
Zablokovaný
To by bolo v poriadku, ak by si ten prezident svoju vojnu financoval z vlastneho a jej predlzovanim by nas den co den neposuval blizsie k WW3. Ale som rad, ze Zelenskeho podiel na tom nezahovarasgogo956 napísal: 27 okt 2022, 7:40 je to jeho rozhodnutie ako prezidenta Ukrajiny nas do toho nič nie je, dokonca pokial viem, nikto z nas tu ani nema ukrajinske obcianstvo. Slovensky prispevok zbrani ci inej pomoci je zhladiska celkova mnozstva svetovej pomoci nizky.
**
btw Rusko jasne prehrava, tak sa zjavne zaktivizovali "proprekremelskí trollovia"
M*c*veget*ri*n uplne jasný, nova registracia a uz tlaci propagandu. Ze Ua nema sancu vyhrat? najprv zadefinuj co to pre teba znamena konkretne v tomto pripade vyhrat.
Vitazstvo UA definujem ako ukoncenie ruskej specialnej operacie s tym, ze kyjevskemu rezimu sa nasledne podari dobyt spat oslobodene uzemia na vychode. K tomu vsak nikdy nedojde...
harrison314: ja sa rád dozviem nove informácie, ak sú zdroje kde už dlhodobo bola príprava na obsadenie kyjeva a napadnutie ukrajiny, pošli. Len nemusim jedno-stranu propagandu tým myslím všeobecne, aj v prípade covidu som si rád vypočul podcast so sabakom aj s beranom.
Jednostranna propaganda: zdielat moskovske lzi a sracky; media ktore informovali o moskovskych pripravach na vojnu nazyvat pejorativami. Lebo ved Eliáš Sprostáš o tom pisat nemoze, lebo on si nazobral penize z Moskvy a nahraval sa pri tom.
Z dnešného prehľadu bojov na DennikuN. V dokumentoch čo zostali po Rusoch napríklad toto:
"Ruskí vojaci zarábali v prepočte 3200 dolárov mesačne, separatisti z Luhanska 1400 dolárov."
Dávnejšie sme tu riešili koľko zarábali/zarábajú ruskí vojaci. No a ak im reálne chodí taká výplata na účet (a ak prežijú
), tak je to veľmi pekný plat. Na Rusko asi rozprávkový.
"Ruskí vojaci zarábali v prepočte 3200 dolárov mesačne, separatisti z Luhanska 1400 dolárov."
Dávnejšie sme tu riešili koľko zarábali/zarábajú ruskí vojaci. No a ak im reálne chodí taká výplata na účet (a ak prežijú
Frco
vela znich bude v boji zranenych, dalsi tam aj zomru.To za tie peniaze /ak ich realne aj dostanu, ci ich pozostali, co nie je uplne iste/ urcite nestoji.
Na odpis. Bídně vyzbrojené ruské brance poslali do první linie, ze 30 jich zbylo 13 | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/rus ... .sznhp.box
Autoeditácia príspevku po 14 min 37 sek:
vela znich bude v boji zranenych, dalsi tam aj zomru.To za tie peniaze /ak ich realne aj dostanu, ci ich pozostali, co nie je uplne iste/ urcite nestoji.
Na odpis. Bídně vyzbrojené ruské brance poslali do první linie, ze 30 jich zbylo 13 | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/rus ... .sznhp.box
Autoeditácia príspevku po 14 min 37 sek:
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Napriklad tu:M4jk1:-) napísal: 27 okt 2022, 14:59 harrison314: ja sa rád dozviem nove informácie, ak sú zdroje kde už dlhodobo bola príprava na obsadenie kyjeva a napadnutie ukrajiny, pošli. Len nemusim jedno-stranu propagandu tým myslím všeobecne, aj v prípade covidu som si rád vypočul podcast so sabakom aj s beranom.
A uveom si, ze jedno ci sa pre tu vojnu rozhodli roky predtym, alebo 5 minut pred. Je fakt, ze Rusko je agresor, je fakt, ze aj voci nam vedie hybridnu vojnu, je fakt, ze rovnaku taktiku ako na Ukrajinu skusali na Estonsko a predtym aj na ine okolite staty, ktore pripojili k svojim uzemiam.
Hon na Asiaty. Jak probíhá ruská mobilizace | Týdeník pro ekonomiku, politiku a byznys
https://www.tydenikhrot.cz/clanek/hon-n ... .sznhp.box
Autoeditácia príspevku po 11 hod 32 min 49 sek:
**
Autoeditácia príspevku po 1 hod 13 min 43 sek:
Nelítostný rozkaz ruských velitelů: Máme zastřelit všechny, kteří z fronty utíkají - CNN Prima NEWS
https://cnn.iprima.cz/kdyz-ustoupi-zast ... .sznhp.box
https://www.tydenikhrot.cz/clanek/hon-n ... .sznhp.box
Autoeditácia príspevku po 11 hod 32 min 49 sek:
**
Autoeditácia príspevku po 1 hod 13 min 43 sek:
Nelítostný rozkaz ruských velitelů: Máme zastřelit všechny, kteří z fronty utíkají - CNN Prima NEWS
https://cnn.iprima.cz/kdyz-ustoupi-zast ... .sznhp.box
K obrázku vyssie
Na budove českého ministerstva vnútra visí inštalácia, na ktorej je medzi českou a ukrajinskou vlajkou Putinova podobizeň vo vaku na mŕtvoly. „Vieme, kto je náš priateľ, ktorý krváca aj za našu slobodu. A tiež vieme, kto je náš nepriateľ, a nenecháme ho ukradnúť pojem vlastenectva ani našu vlajku, „napísal minister Vít Rakušan. Moskva inštaláciu kritizuje.
-
starysomar
Hardcore addict
Hranica 70 tisic vriec prekonana. Snad mali pri sebe slnecnicove semienka a je z nich aspon daky osoh.
Osoh urcite bol, z Ruska sa kusok po kusku stava "cistejsia rasa", vyhladit mensiny a znicit vztahy z Ukrajincami, ktori zmyslanim najviac ohrozuju ich rezim. Je otazne kolko z tych padlych boli ukrajinsky donbassky rusi.
Uz neviem ci som to cital tu alebo inde, no ze Rusi verbuju uz aj zahranicnych sezonnych pracovnikov, ktorych v Rusku pracuje vyse 8 milionov, staci ze maju aj Rusky pas a sup, alebo aj nemusia mat.
Uz neviem ci som to cital tu alebo inde, no ze Rusi verbuju uz aj zahranicnych sezonnych pracovnikov, ktorych v Rusku pracuje vyse 8 milionov, staci ze maju aj Rusky pas a sup, alebo aj nemusia mat.
Autoeditácia príspevku po 12 min 56 sek:
The Kyiv Independent
@KyivIndependent
·
20h
Due to a shortage of high-precision weapons, Russia has changed its tactics in Ukraine, attacking only critical infrastructure sites – not military bases, said Air Force spokesman Yurii Ihnat.
macovegetarian
Neriesime tu "americkeho vojaka na Blizkom vychode" ale to aby sa ruska armada laskavo spakovalo a opustila co najskor zvrchovane uzemie Ua. A ak sa k tomu nemá, tak jej k tomu bude "dopomožené". Samostatna tema Blizky vychod tu uz existuje, mozes sa tam realizovat do sytosti
Pravdupovediac, z tvojich komentarov to tak vyznieva, ze ty ani netusis co sa vlastne s ruskou armadou na Ua realne deje. Putin posiela mizerne vyzbrojenych mobilizantov prakticky bez vycviku proti skusenym a pomerne dobre vyzbrojenym vojakom ukrajinskej armady ktory naviac brania vlastne uzemie.
Máte doma mlyncek na maso? Tak sa nanho dívaj, ono to časom dotečie.
Aj ked v to s tymi plastovymi vreciami na mrtvoly je este velmi optimisticka predstava. V skutocnosti to vacsinou prebieha tak, ze rusa armada vobec neriesi kadeveri svojich spolubojovnikov a zostavaju len tak hnit kde padli.
Neriesime tu "americkeho vojaka na Blizkom vychode" ale to aby sa ruska armada laskavo spakovalo a opustila co najskor zvrchovane uzemie Ua. A ak sa k tomu nemá, tak jej k tomu bude "dopomožené". Samostatna tema Blizky vychod tu uz existuje, mozes sa tam realizovat do sytosti
Pravdupovediac, z tvojich komentarov to tak vyznieva, ze ty ani netusis co sa vlastne s ruskou armadou na Ua realne deje. Putin posiela mizerne vyzbrojenych mobilizantov prakticky bez vycviku proti skusenym a pomerne dobre vyzbrojenym vojakom ukrajinskej armady ktory naviac brania vlastne uzemie.
Máte doma mlyncek na maso? Tak sa nanho dívaj, ono to časom dotečie.
Aj ked v to s tymi plastovymi vreciami na mrtvoly je este velmi optimisticka predstava. V skutocnosti to vacsinou prebieha tak, ze rusa armada vobec neriesi kadeveri svojich spolubojovnikov a zostavaju len tak hnit kde padli.