Politika
-
Dr_Buritos
Amateur
Re: Politika
Mladý Slota je dezolat
Kde nájdem podrobné výsledky podľa jednotlivých okrskov ? na volby statistics sú iba staré voľby
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Zial v Nitrianskom kraji, co som pozeral listky, tak tam boli len nezavisli, Smer a fasisti.jackb napísal: 29 okt 2022, 23:49 Som zvedavy na vysledok vsetkych fasistickych stran a vsetkych smerov, lebo predbezne zupanov prehrali.
Ak maju starostov alebo zastupitelov, nie je to dobre.
Plus fasizmus vyhral referendum na Sliaci. Desatrocia robili poskokov Moskalom a ich rodinam pocas okupacie, moznost americkej zakladne odmietaju.
Plus fasizmus vyhral referendum na Sliaci. Desatrocia robili poskokov Moskalom a ich rodinam pocas okupacie, moznost americkej zakladne odmietaju.
V PO kraji celkom nebezpečné % mal dezolát Mazurek. Ale v KE kraji dezolát Mizík totálne ligol. Mal tam však viac konkurentov. Napríklad do dezolátnej čajočky Soročinovej som sa tiež zakukal, aj keď na Slotovu asistentku sa nechytá.
Predpokladám, že celkové výsledky na statistics.sk budú časom, momentálne mi vôbec tá stránka nefunguje.
Nejaká mapa víťazov starostov tu: https://dennikn.sk/3083259/pozrite-sa-k ... primatori/
//tak nič..
Predpokladám, že celkové výsledky na statistics.sk budú časom, momentálne mi vôbec tá stránka nefunguje.
Nejaká mapa víťazov starostov tu: https://dennikn.sk/3083259/pozrite-sa-k ... primatori/
//tak nič..
Platený článok.brm napísal: 30 okt 2022, 8:38 V PO kraji celkom nebezpečné % mal dezolát Mazurek. Ale v KE kraji dezolát Mizík totálne ligol. Mal tam však viac konkurentov. Napríklad do dezolátnej čajočky Soročinovej som sa tiež zakukal, aj keď na Slotovu asistentku sa nechytá.
-
starysomar
Hardcore addict
A tu?
https://www.topky.sk/vuc-volby/2022/
Autoeditácia príspevku po 1 hod 20 min 58 sek:
Len tak na okraj:

https://www.topky.sk/vuc-volby/2022/
Autoeditácia príspevku po 1 hod 20 min 58 sek:
Len tak na okraj:

Celkom zaujimavo dopadli volby v Rajeckych Tepliciach, kreslo primatora tam vyhral iba 27 r. doktorand zo Zilinskej univerzity, Ambróz Hájnik, neviem ci je to nejaky unikat, no neviem ci maju niekde mladsieho primatora. Na pohlad vyzera celkom obstojne, a nemusi to mat v hlave vymetene, nepoznam ho, no z pocutia mozno krestanske hodnoty a mozno aj s dobrymi umyslami, ak to nie je pototyp ako kazdy iny politik.
https://ambrozhajnik.sk
https://ambrozhajnik.sk
U nás v Senci takto. Účasť len necelých 37%.
Práva ruka ex "primátora developera" neobhájil post primátora, novým primátorom bude syn primátora developera.
V 25,000 meste mu na zvolenie do postu primátora stačilo len 1847 hlasov.
Teraz už bývalý primátor bol zvolený za poslanca VUC za Senec spolu s jeho hlavnou protikandidátkou. Rozdiel bol len 16 hlasov.
Zjednotené maďarské strany získali len 3 poslancov z 21. V Senci je to doposiaľ ich najväčšia porážka. Pekne to ukazuje ako sa zmenila demografia Senca.
Náckovia a všetky ich klony získali v Senci 0,00% mandátu. Tak ako vždy. Tu nikdy žiadne voľby nevyhral ani SMER.
Zaujímavé je, že také malé mesto je rozdelené na 3 obvody. A aj keď som chcel voliť ľudí, ktorých poznám, tak som nemohol, lebo bývajú o pár ulíc ďalej a patria do iného obvodu. Zjavne sú z toho mešuge aj kandidáti na poslancov, lebo väčšina politickej reklamy, ktorú som dostal do pošty. Bola od ľudí, ktorých ani nemôžem voliť.
Chalan, od ktorého som dostal list, kde na A4 píše o aloe vera a kantusoch, ako ich pestovať, ako sa jemu veľmi darí v pestovaní a že by v tom chcel pokračovať ako poslanec, bol zvolený za poslanca Senca.
na 8. mieste z 21. 
Gej komunista (na foto) za tradičné kresťanské hodnoty, ktorého Danko vyhodil aj z SNS, nebol zvolený ani do VUC ani do mestského zastupiteľstva. Volilo ho len 196 občanov. Z toho väčšina je asi jeho rodina, keďže ich je jak hadov...
Práva ruka ex "primátora developera" neobhájil post primátora, novým primátorom bude syn primátora developera.
Teraz už bývalý primátor bol zvolený za poslanca VUC za Senec spolu s jeho hlavnou protikandidátkou. Rozdiel bol len 16 hlasov.
Zjednotené maďarské strany získali len 3 poslancov z 21. V Senci je to doposiaľ ich najväčšia porážka. Pekne to ukazuje ako sa zmenila demografia Senca.
Náckovia a všetky ich klony získali v Senci 0,00% mandátu. Tak ako vždy. Tu nikdy žiadne voľby nevyhral ani SMER.
Zaujímavé je, že také malé mesto je rozdelené na 3 obvody. A aj keď som chcel voliť ľudí, ktorých poznám, tak som nemohol, lebo bývajú o pár ulíc ďalej a patria do iného obvodu. Zjavne sú z toho mešuge aj kandidáti na poslancov, lebo väčšina politickej reklamy, ktorú som dostal do pošty. Bola od ľudí, ktorých ani nemôžem voliť.
Chalan, od ktorého som dostal list, kde na A4 píše o aloe vera a kantusoch, ako ich pestovať, ako sa jemu veľmi darí v pestovaní a že by v tom chcel pokračovať ako poslanec, bol zvolený za poslanca Senca.
Gej komunista (na foto) za tradičné kresťanské hodnoty, ktorého Danko vyhodil aj z SNS, nebol zvolený ani do VUC ani do mestského zastupiteľstva. Volilo ho len 196 občanov. Z toho väčšina je asi jeho rodina, keďže ich je jak hadov...
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Pre mna su uz tradicne a kretsnke hodnoty cervena stopka. Zo skusnoeti.retkvic napísal: 30 okt 2022, 11:25 Na pohlad vyzera celkom obstojne, a nemusi to mat v hlave vymetene, nepoznam ho, no z pocutia mozno krestanske hodnoty a mozno aj s dobrymi umyslami, ak to nie je pototyp ako kazdy iny politik.
Aaaa toho šaša si pamätám
fakt ho Danko vyhodil z sns?
Neviem co vyznava, no mne tak prisiel, ze tam moze byt nieco krestanske, ale tym netvrdim, ze je v nejakej organizacii, mozno je len tak vychovany. Ale posobi v pohode, na prvy pohlad a pocutie.
Ja v Bratislave som spokojný.
Kusý mal veľmi nepeknú útočnú kampaň, bola hádam všade a aj tak nepomohla.
Zbytok Slovenska je z toho čo pozerám celkom ok. Len ten jeden župan vyzerá byť úplný blbec, ten Becík.
Fašisti mimo všade.
Kusý mal veľmi nepeknú útočnú kampaň, bola hádam všade a aj tak nepomohla.
Zbytok Slovenska je z toho čo pozerám celkom ok. Len ten jeden župan vyzerá byť úplný blbec, ten Becík.
Fašisti mimo všade.
Doslova vyhodil.
Oni sú inak fakt zvláštna rodina. Aj jeho bratranci z 2-3. kolena vyzerajú presne rovnako ako on. Ako keby sa krížili len medzi sebou alebo čo.
Na Grindri som si myslel, že má proste viac profilov
Ako sa volá? Nemôžem si spomenúťephramko napísal: 30 okt 2022, 13:16 Doslova vyhodil.Keď bol zjazd SNS, tak ho vyniesli z budovy a fyzicky mu zabránili sa tam znova navtírať...
Teraz kandidoval za nejakú náckovskú stranu...ale paradoxne mal viac hlasov, ako keď bol v SNS a Matici Slovenskej.
Oni sú inak fakt zvláštna rodina. Aj jeho bratranci z 2-3. kolena vyzerajú presne rovnako ako on. Ako keby sa krížili len medzi sebou alebo čo.Nejaký jeho príbuzný bol môj spolužiak na strednej. Tiež vyzerá úplne presne rovnako a tiež je gej a tiež je strašne divný, na strednej sme si vždy vraveli, že bude sériový vrah až vyrastie
Robí krčmára v ich rodinnej krčme. Tam keby "niekam mizli" štamgasti, tak si to ani nikto nevšimne.
![]()
Janko Rohár. To bola doba, kedy bol Danko predseda NRSR a smialo sa z neho celé Slovensko. Vždy keď Janko niekam kandidoval, tak naňho ľudia vykrikovali rôzne Dankove výroky a robili si prčutyler91 napísal: 30 okt 2022, 13:30 Ako sa volá? Nemôžem si spomenúťa prečo ho Danko vlastne takto nechal vyhodiť?
![]()
____
____
Romana Tabak získala až 216 hlasov.
ephramko napísal: 30 okt 2022, 13:45 Janko Rohár. To bola doba, kedy bol Danko predseda NRSR a smialo sa z neho celé Slovensko. Vždy keď Janko niekam kandidoval, tak naňho ľudia vykrikovali rôzne Dankove výroky a robili si prčuA Janko len dookola opakoval frázu "ale ľudia, nepleťme sem vrcholovú politiku". Takže veľmi svojho predsedu nebránil. Prečo ho vyhodili z SNS? Nevieme. Ja som počul, že na ten snem Janko prišiel s tým, že on bude kandidovať za predsedu SNS proti Dankovi
Tak ho vyniesli von.
![]()
____
____
Romana Tabak získala až 216 hlasov.![]()
![]()
Wtf?
Ten dobré dáva
Už čakám, kedy dajú ĽSNS preskúmať ten časový posun, či to nie je nejaké židovské sprisahanie 
Ale tak to je Jakubec, dezolát, idiot, kandidát s podporou ĽSNS. Viac k nemu písať ani netreba
Ale tak to je Jakubec, dezolát, idiot, kandidát s podporou ĽSNS. Viac k nemu písať ani netreba
-
macovegetarian
Zablokovaný
Rozpad Sovětského svazu narušil i rovnováhu geopolitických sil. Západ se cítil jako vítěz a vyhlásil unipolární světový řád, v němž má právo na existenci pouze jeho vůle, jeho kultura a jeho zájmy.
Toto historické období neomezené nadvlády Západu ve světových záležitostech nyní končí, unipolární svět se stává minulostí. Nacházíme se v historickém okamžiku, kdy nás čeká pravděpodobně nejnebezpečnější, nejnepředvídatelnější a zároveň nejdůležitější desetiletí od konce druhé světové války. Západ není schopen sám vládnout lidstvu, ale zoufale se o to pokouší a většina národů světa si to už nechce nechat líbit. To je hlavní rozpor nové doby. Podle slov klasika je situace poněkud revoluční: vyšší třídy nemohou a nižší třídy nechtějí takto žít.
Tento stav je plný globálních konfliktů nebo celého řetězce konfliktů, které ohrožují lidstvo, včetně samotného Západu. Konstruktivní a konstruktivní řešení tohoto rozporu je hlavním historickým úkolem dneška.
Změna milníků je bolestivý, ale přirozený a nevyhnutelný proces. Budoucí světový řád se nám rýsuje před očima. A v tomto uspořádání světa musíme naslouchat všem, brát v úvahu každý názor, každý národ, společnost, kulturu, každý systém světonázorů, idejí a náboženských přesvědčení, aniž bychom někomu vnucovali jedinou pravdu, a pouze na tomto základě, s pochopením naší odpovědnosti za osud – osud národů, planety, budovat symfonii lidské civilizace.
Na tomto místě bych vám rád poděkoval za vaši trpělivost při poslechu mého poselství.
Toto historické období neomezené nadvlády Západu ve světových záležitostech nyní končí, unipolární svět se stává minulostí. Nacházíme se v historickém okamžiku, kdy nás čeká pravděpodobně nejnebezpečnější, nejnepředvídatelnější a zároveň nejdůležitější desetiletí od konce druhé světové války. Západ není schopen sám vládnout lidstvu, ale zoufale se o to pokouší a většina národů světa si to už nechce nechat líbit. To je hlavní rozpor nové doby. Podle slov klasika je situace poněkud revoluční: vyšší třídy nemohou a nižší třídy nechtějí takto žít.
Tento stav je plný globálních konfliktů nebo celého řetězce konfliktů, které ohrožují lidstvo, včetně samotného Západu. Konstruktivní a konstruktivní řešení tohoto rozporu je hlavním historickým úkolem dneška.
Změna milníků je bolestivý, ale přirozený a nevyhnutelný proces. Budoucí světový řád se nám rýsuje před očima. A v tomto uspořádání světa musíme naslouchat všem, brát v úvahu každý názor, každý národ, společnost, kulturu, každý systém světonázorů, idejí a náboženských přesvědčení, aniž bychom někomu vnucovali jedinou pravdu, a pouze na tomto základě, s pochopením naší odpovědnosti za osud – osud národů, planety, budovat symfonii lidské civilizace.
Na tomto místě bych vám rád poděkoval za vaši trpělivost při poslechu mého poselství.