Musíš počkať kým ho implementuje appleMirrorion napísal: 02 nov 2022, 12:06lebo podľa parametrov by mal 100MPIX fotoaparát s 3 objektívmi fotiť úplne že deluxe.
Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Je to aplikáciou, lebo už len ak si pozrieš porovnania fotiek z telefónu Google Pixel 5 a relevantnou konkurenciou, tak ten Pixel 5 bude mať z toho 12Mpix snímaču lepšie fotky, ako má konkurencia. Nech si pozrieš recenziu na akýkoľvek telefón Pixel, pri každom jednom boli vždy chválené zachytené fotografie.
Tam by som sa bal toho Mediateku. Nemám s nim v minulosti dobre skúsenosti. A čo ten POCO čo som postoval vyššie?
-
starysomar
Hardcore addict
Sprasene fotky robia mnohe. Nezmyselne odsumenie a doostrenie (hran)...
vieš čo, mám iPhone SE2020 a ten s jednou 12mpix optikou fotí tak krásne, že milf dala spraviť z niektorých fotiek foto na plátno.
ona má pritom starší android s 2x 12mpix optikou s optickým zoomom - jej fotky sú však bez farieb a často aj rozmazané.
lukas9206 napísal: 02 nov 2022, 12:31 Tam by som sa bal toho Mediateku. Nemám s nim v minulosti dobre skúsenosti. A čo ten POCO čo som postoval vyššie?
priznám sa, že som ani netušil že je nejaká značka POCO
-
K-u-b-i-a-k
Addict
-
starysomar
Hardcore addict
Má vcelku vyhovujúce recenzie.
Môj prvý androidovský mobil bo Samsung (S-7562 a fotil výborne) - a zároveň to bol môj posledný androidovský Samsung.
Dôvody rozpisovať nebudem, nebaví ma planá polemika.
Len na okraj - vyfasoval som pracovný Samsung - ani neviem presný typ, zapol som to, vypol som to a odvtedy je to v skkrini a ani neviem, či to ešte žije. Samozrejme píšem o mobile v nižšej cenovej relácii (no v intenciách cenovej hladiny Xiaomi...POCO, ktoré používam teraz).
Môj prvý androidovský mobil bo Samsung (S-7562 a fotil výborne) - a zároveň to bol môj posledný androidovský Samsung.
Dôvody rozpisovať nebudem, nebaví ma planá polemika.
Len na okraj - vyfasoval som pracovný Samsung - ani neviem presný typ, zapol som to, vypol som to a odvtedy je to v skkrini a ani neviem, či to ešte žije. Samozrejme píšem o mobile v nižšej cenovej relácii (no v intenciách cenovej hladiny Xiaomi...POCO, ktoré používam teraz).
pozrel som ten Camcung a oproti Xiaomi vyzerá (parametrovo) naozaj dobre. Optická stabilizácia, dobré recenzie na foťák, rýchly OS, odomknutie tvárou... Xiaomi si škrtám a nahradzujem A52S.
Budúci týždeň idem obzrieť iPhone XS MAX 256GB v podobnej cene ako A52S, asi si budem musieť hodiť mincou
čím si mi pripomenul, že niekde medzi vecami "na vyradenie" mám služobný iPhone SE s prasknutým displejom, nikto z firmy ho odo mňa zatiaľ nepýtalstarysomar napísal: 02 nov 2022, 22:34 Len na okraj - vyfasoval som pracovný Samsung - ani neviem presný typ, zapol som to, vypol som to a odvtedy je to v skkrini a ani neviem, či to ešte žije.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
a52s mám a som spokojný. bol som zástanca xiaomi ale už stačilo. ináč tie nové poco modely sa dosť reklamujú 
Ahojte, potreboval by som poradit s kupou noveho mobilu. Moj aktualny je Xiaomi Redmi Note 9 Pro.
Rovnako android, tak do 700€. Co ma najviac zaujima je dobra vydrz, displej, rychlost a fotak.
Padol mi do oka S21 FE aj na zaklade odporucani v tejto teme ale su to rok stare prispevky tak sa len chcem uistit ci stale je to dobra volba alebo da najst nieco lepsie?
A ak S21 FE tak 128/256gb verziu? myslim ze 128gb mi bude stacit ale ci nie je 6gb ram uz malo.
Rovnako android, tak do 700€. Co ma najviac zaujima je dobra vydrz, displej, rychlost a fotak.
Padol mi do oka S21 FE aj na zaklade odporucani v tejto teme ale su to rok stare prispevky tak sa len chcem uistit ci stale je to dobra volba alebo da najst nieco lepsie?
A ak S21 FE tak 128/256gb verziu? myslim ze 128gb mi bude stacit ale ci nie je 6gb ram uz malo.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
s21fe je dobrá voľba. 6/128 podľa mňa postačuje.
Na Samsung.sk je na 21fe 25% zľavový kupón
Dik, zvyknu mat aj black friday zlavy? z ich eshopu som este nic neobjednaval
-
K-u-b-i-a-k
Addict
lepšia cena nebude
Zdravim. Odporucite mi prosim vas telefon do 600 eur (cim lacnejsie tym lepsie). Doteraz som mal mi 10t lite 5 g ktory zacal mat problemy s nabijanim, inak by som nepotreboval menit.
Poziadavky : nfc na bezkontaktne platby
preferencie : nahravanie hovorov, jack, dlhsia vydrz baterky. rychla moznost zapnutia svetla.
Telefon pouzivam najma na volanie,whatsapp..., soc.siete....(=nie som narocny uzivatel) tak aby som si oproti 10t lite nepohorsil.
preferencie : nahravanie hovorov, jack, dlhsia vydrz baterky. rychla moznost zapnutia svetla.
Telefon pouzivam najma na volanie,whatsapp..., soc.siete....(=nie som narocny uzivatel) tak aby som si oproti 10t lite nepohorsil.
Nahrávanie hovorov je funkcia na každom androide alebo nejaká špeciálna funkcia niektorých modelov ?
Nahrávanie hovorov je zakázané. Bolo to možné v minulosti.
-
starysomar
Hardcore addict
Na európskych ROM je zakázané. Mne mobil nahráva obe strany hovoru. Kúpený tu.
https://m.alza.sk/asus-zenfone-8-8-gb12 ... 473078.htmusefull napísal: 10 nov 2022, 12:35 Zdravim. Odporucite mi prosim vas telefon do 600 eur (cim lacnejsie tym lepsie). Doteraz som mal mi 10t lite 5 g ktory zacal mat problemy s nabijanim, inak by som nepotreboval menit.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
výdrž baterky na zenfone 8? katastrofa
mrkni nq edge 30 motorolu na alze.