Lotérie-kolektívne tipovanie
Re: Lotérie-kolektívne tipovanie
Hoď tam 6 
chapemgogo956 napísal: 31 okt 2022, 9:51ja len aby to bolo jasne vseobecne, ok. Postup by mal byt taky, ze kazdy vybera iba jedno cislo, aby sa zucsatnilo co najviac tipujucich, ale v tvojom pripade to teraz akceptujeme
moje bude ale vitazne
ďakujem všetkým je to kompletka
Mek- 32
beardie- 37, / doplnkove číslo: 7/
lukas9206-11
Dreamer - 8, 29
Pilifo- doplnkove číslo: 6
Mek- 32
beardie- 37, / doplnkove číslo: 7/
lukas9206-11
Dreamer - 8, 29
Pilifo- doplnkove číslo: 6
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
A ak tieto cisla vyhraju, tak co potom???
sposob delenia vyhry bolo tu uz vysvetlene v minimalne dvoch prispevkoch
za kazde cislo je 5percent. Tj tipujuci by dostali 35percent z celkovej vyhry.
Pre tuto konkretnu hru asi ano, ale urcite si to vynahradia v inych.tyler91 napísal: 30 okt 2022, 16:49 inak teraz som si všimol pri lote 5 z 35 informáciu "Vklad: 195 501,50 € Na výhry: 234 068,04 €"
To znamená, že sú minulé žrebovanie v strate?
Nejak som si tu vasu hru poriadne neprecital az teraz, teda ma to byt hlavne zabava bez realneho podielu na vyhre tak?
Lebo nevidim dovod ako by nietko kto si len tak tipol cislo a nepodal a nezaplatil ho potom vymahal svoj 5% podiel.
Cize viac menej sa tu hra s pravdepodobnostou, ze motyka nevystreli a sme v napeti co bude ak by vystrelila, tak?
Nechcel som byt hned za pesimistu, no chcem videt toho co vyhra na tikete 100 mega a podeli sa o 5% s tymi co virtualne tipovali, "spolu" s nim
názov témy ma zmiatol... pôvodne som si myslel, že pôjde o kolektívne tipovanie na spôsob: "10 ľudí si podá každý po 10 ticketov v rámci spoločného poolu tipov, tak si zvýšia pravdepodobnosť výhry 100x. výhru si všetci podelia podľa nejakého kľúča." čož by bolo zaujímavejšie.
anyway, rád sa zapojím do hry, na TIPOS účte mám nevyužitých 28€ tak môžem jeden ticket zatiahnuť.
anyway, rád sa zapojím do hry, na TIPOS účte mám nevyužitých 28€ tak môžem jeden ticket zatiahnuť.
zdravím,
tak výsledok je, že jediný trafil číslo: beardie- doplnkove číslo: 7
retkvic
kto chce sa zucastni, kto nechce moze byt iba pozorovatelom.
Podmienky uz boli niekolkokrat uvedene, slubil som ze vyhru podla daneho kluca podelim. Nikto nikoho nenuti sa zucastnit aktivity. Je to iba zabava
Ak sa nenajde ani jeden tipujuci, zrusi sa to.
Skvele je, ze sa pripojili dalsi dvaja ludia ktori uvazuju nad tym tiez podavat tikety s kolektivnymi tipmi čísiel.
tak výsledok je, že jediný trafil číslo: beardie- doplnkove číslo: 7
retkvic
kto chce sa zucastni, kto nechce moze byt iba pozorovatelom.
Podmienky uz boli niekolkokrat uvedene, slubil som ze vyhru podla daneho kluca podelim. Nikto nikoho nenuti sa zucastnit aktivity. Je to iba zabava
Skvele je, ze sa pripojili dalsi dvaja ludia ktori uvazuju nad tym tiez podavat tikety s kolektivnymi tipmi čísiel.
povedzme si úprimne, prekvapilo to niekoho?gogo956 napísal: 02 nov 2022, 6:31tak výsledok je, že jediný trafil číslo: beardie- doplnkove číslo: 7![]()
Keďže som mal minule 2 čísla, ďalšie kolo si dám od gamblenia pauzu
-
javatar
Hardcore addict
Nedavas, potreboval som extra cislo tak som zobral tvoje
Tiket na vecer podany (05 32 37 40 47 59).
Tiket na vecer podany (05 32 37 40 47 59).
ajeje, uz je zo mna zavislak
-
javatar
Hardcore addict
Veru, musis sa ovladat.
Trafili sme jedno cislo - 40 od goga, ale jackpot padol takze v sobotnajsom zrebovani sa bude dat vyhrat uz "len" 3.8mil.
Najvrhujem teda ist to Euromilions kde je sanca vyhrat este mizivejsia ale vyhra je 137mil.
Potrebujem 5 cisel 1-50 a dve cisla 1-12. Prvy dvaja teda dajte po dve cisla ALE ak sa najde viac ako 5 ludi tak 6ty a siedmy clovek moze prebit druhe cislo tipov. Zrebuje sa v piatok vecer.
Trafili sme jedno cislo - 40 od goga, ale jackpot padol takze v sobotnajsom zrebovani sa bude dat vyhrat uz "len" 3.8mil.
Najvrhujem teda ist to Euromilions kde je sanca vyhrat este mizivejsia ale vyhra je 137mil.
Potrebujem 5 cisel 1-50 a dve cisla 1-12. Prvy dvaja teda dajte po dve cisla ALE ak sa najde viac ako 5 ludi tak 6ty a siedmy clovek moze prebit druhe cislo tipov. Zrebuje sa v piatok vecer.
-
javatar
Hardcore addict
JCM01 - 5 cisel uz mam (13,17,25,30,46), ak chces tak mozes tipnut (1-12) a ako bonus sa rozhodnut, ktore z momentalnych tipov (8,6) chces zmenit alebo potvrdit.
skúsim ja - 2