vzťah s hendikepovaným...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mikioko
Light Professional
Light Professional

Re: vzťah s hendikepovaným...

Príspevok od používateľa mikioko »

kompi ako fakt, ta už nechápem. Takto ako oni dvaja funguje veľa vozičkárov. Dokonca by som povedal, že vozičkári sú veľkí suknickari. Poznám jedného kvôli ktorému sa jedna baba rozviedla a on ju potom poslal kade ľahšie.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kompi »

tak ja som nepoznal doteraz takyto pár :) tak som to sem dal nevidim natom nič zle mikioko :)
mikioko
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mikioko »

Ja ti nevravím, ze je niečo na tom zle, to si vôbec nemyslím, len som ti chcel tým naznačiť keď máš handycap, to vôbec neznamená automaticky, že nemôžeš mať vzťah s krásnou ženou.
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa beardie »

mikioko: skor mi povedz akym sposobom komunikujes online, kedze si kvadriplegik
celkom by ma to zaujimalo z technickeho hladiska, nejaky soft rozpoznavajuci miesto kam sa pozries na klavesnici? alebo nieco jednoduchsie?
kompi
Medium Professional
Medium Professional

to napriklad zauijima aj mna :)

a opat raz ti hovorim ze si to nemyslim len som doteraz pár zdrave dievca a vozickár nepoznal. kamaratka co ma handicap ma zdraveho frajera ale opacne nie.....
Marinak
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Marinak »

Ja napríklad mám kýpeť na pravej ruke, som uznaný polovičný invalidný dôchodca (samozrejme, s kompim sa nechcem a ani nemôžem porovnávať, toto je o niečom inom), no aj tak sa spýtam na názor, môže toto nejako ovplyvniť vzťahy, či netreba tomu prikladať žiadnu váhu?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Co je kypet?
Marinak
Expert
Expert

V podstate mi chýba časť dlane, úchop, štyri prsty, mám založený iba jeden článok prsta a z druhého mi tiež chýbajú články.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Moja teta asi ako 17 ročná mala úraz chybaju jej 3 prsty a tiez kusok dlane ale manžela má a dve deti tiež.
No ak naražaš na to, že by to mohlo odrádzať tú babu o ktorej máš tému, tak ťažko povedať ako to ona berie.
Asi to bude individuálne, že niektorej žene to nemusí vadiť, inej môže ja neviem veru jednoznačnú odpoved na toto.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

otazka je ci chces zenu ktorej vadi nieco tak povrchne...
chapal by som keby sa jednalo o nieco limitujuce, ist do vztahu s niekym na vozicku je zavazok a zodpovednost. ale to ze ti chyba par prstov je limitacia pre teba, tvojho partnera to ovplivni asi minimalne, najviac by mohlo niekomu vadit ako to vypada a to podla mna mozes presne takych ludi okaslat.

nenapisal si ako sa ti to stalo, ci to mas od narodenia alebo uraz. musis si vymysliet k tomu pribeh a nakoniec to bude este pritazlive :D
(nick mas Marinak, napisal si ze ti chybaju 4 prsty, mne uz v hlave bezi pribeh o tom ako si hrdinsky zachranil svojich spolubojovnikov pred granatom alebo nieco podobne :D)
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Známy sa ženil už ochrnutý od pása dole - sú spolu skoro 40 rokov. :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ale tak je rozdiel, či spolu predtým žili plnohodnotný život, potom mal známy úraz a skončil na vozíku. Keby moja žena, s ktorou som už vyše 6 rokov, teraz ochrnula po nehode alebo chorobe, tak by som sa na ňu nevykašľal. Ale keby som prišiel na naše prvé rande a uvidel by som ju na vozíku, tak som si istý, že by som do žiadneho vzťahu nešiel, pretože je to pre väčšinu ľudí príliš limitujúce, vrátane mňa.

Nájdu sa aj výnimky, ale už to tu bolo spomínané niekoľkokrát. Vrana k vrane sadá, rovný...

Marinakov handicap ho takmer nijako neobmedzuje, takže s tým by som si príliš ťažkú hlavu nerobil, ale ak niekto potrebuje asistenciu pre bežný život, tak má bohužiaľ podľa mňa výrazne zníženú šancu nájsť si niekoho úplne zdravého.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Ona Štefana spoznala už ako ochrnutého, o to je to krajšie :)
Marinak
Expert
Expert

Áno, už som sa tak narodil (doteraz mi nikto nevie povedať, že prečo) a nemyslel som to iba v súvislosti s mojou, témou, ale skôr všeobecne. Tiež si myslím, že by to nemuselo až tak prekážať a komu áno, tak takých ľudí neriešim.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

kamo lenze nic v zlom vsak hovorim vlastne o sebe podla mna je rozdiel ako povedal Pilifo tvoj v podstate v kazdodenom zivote neobmedzujuci hendikep a moj zivot na voziku kde je potrebne proste podstupiť určité kompromisy
ale najlepsie to ukazuje priklad zo slovenska

chalan na voziku a baba zdrava ale ja stale tvrdim ze oni su presne tá vynimka co potvrdzuje pravidlo :)
Marinak
Expert
Expert

Božechráň, ako som už uviedol, nemôžem sa s Tebou vôbec porovnávať, toto je o inom, iba som chcel poznať názor ľudí tu na fóre. Neber to v zlom :) A video je krásne :) Dáva nám ešte akú-takú nádej a šancu na úspech :)
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Denis je super chalan obcas si napiseme ale ako tvrdim podla mna su oni presne ta vynimka :) ale ajtak im to prajem neskutočne :)
Marinak
Expert
Expert

Áno, presne tak, napriek svojmu hendikepu má veľmi peknú a zdá sa, že aj oddanú priateľku :) Radosť každého chlapa :D
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Dievča vyzerá byť milá,empatická,pôvabná aj fešná a chalanisko je fešák do tváre.
Marinak
Expert
Expert

Blastbit - súhlasím, keď si rozumejú a je tam najmä duševný súlad, ostatné je nepodstatné :)
Ostáva mi veriť, že možno raz... :)
Napísať odpoveď